レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Det ren svindel. Bestilte en hvid og har modtaget en off-white. Derudover ventede jeg 4 uger pÃ¥ den skulle komme. Firmaet bag havde oplyst om lang leveringstid hvilket jeg synes var rigtig god ser... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag och min sambo Àr bÃ¥da supernöjda! Vi hade en nÃ¥gra stolar som hade tappat fÀrg och efter vi anvÀnde denna ser det som nytt ut igen. Vill ocksÃ¥ ge 5 stora stjÀrnor till kundtjÀnsten som har varit h... もっず芋る

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Det ren svindel - modtaget produkt som er for gammelt

Det ren svindel.
Bestilte en hvid og har modtaget en off-white. Derudover ventede jeg 4 uger på den skulle komme. Firmaet bag havde oplyst om lang leveringstid hvilket jeg synes var rigtig god service. Men når jeg så her 4 uger efter modtager et produkt som ikke er den farve jeg kÞbte samt har fået et produkt der har senest udlÞbsdato d. 28.10.2025, så står jeg af

Hold jer vÊk

2026幎4月18日

Hej Jonas,

Tak for din feedback – og vi er virkelig kede af at hÞre om din oplevelse. Det er selvfÞlgelig ikke den standard, vi Þnsker at levere.

Vi vil gerne prÊcisere, at vores “off-white” er vores standard hvide nuance, hvilket kan opleves som en forskel afhÊngigt af overflade og lys.

NÃ¥r det gÊlder leveringstiden, har vi i Þjeblikket vores lager uden for Sverige, hvilket kan give lÊngere leveringstid. Vi arbejder dog aktivt pÃ¥ at forbedre dette, og fra juni/juli vil vi have eget lager i Sverige med betydeligt hurtigere levering 🚀

Vi er også i gang med at forbedre selve produktet, så kvaliteten bliver endnu bedre fremover.

Det vigtigste for os er dog, at du som kunde bliver tilfreds.
Kontakt os meget gerne direkte på contact@ezfix.store
, sÃ¥ vi kan finde en lÞsning til dig – uanset om det er en erstatning eller refundering.

Med venlig hilsen
EzFix Support

5぀星のうち1の評䟡

Totalt bondefangeri og penge lige ud af

Totalt bondefangeri og penge lige ud af vinduet...
Man bestiller hvid og får Off white og skriver til dem af man har fået en forkert farve, men nej nej deres nye hvid er off white fordi det passer til skandinavien, jamen jeg har bestilt en hvid og kan ikke bruge off white, så jeg vil gerne have den byttet, men nej de har ikke fået opdateret deres produkter, så jeg må tage den off white fordi det er deres hvid, men det ville jeg gerne have vidst for jeg kan jo ikke bruge off white og så havde jeg jo ikke bestilt en hvis jeg vidste den ikke var hvid... men det er de ligeglade med for deres hvid er i dag off white... Så handl ikke her for i får ikke det i bestiller og nÊste gang er deres sort vel blevet blå...

2026幎3月8日
5぀星のうち1の評䟡

FÀrgen tÀcker riktigt riktigt dÃ¥ligt

FÀrgen tÀcker riktigt riktigt dÃ¥ligt vilket gör det precis lika ”krÃ¥ngligt ” som att bÀttringsmÃ¥la med vanlig fÀrg och pensel. Även svÃ¥rt att fÀrgmatcha nyansen och rollern Àr av löjligt lÃ¥g kvalité. Drop-ship frÃ¥n Kina dessutom.
De positiva recensionerna har de helt sÀkert skrivit sjÀlva, finns ingen annan förklaring. Nu ser man fram mot ett copy-paste-svar om ”att nÃ¥got gÃ¥tt snett”. Verkar göra det rÀtt ofta mÀrkligt nog.

2026幎2月12日

Hej HÃ¥kan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr ledsna att produkten inte levde upp till dina förvÀntningar.

Vi vill ocksÃ¥ passa pÃ¥ att förtydliga att vi inte arbetar med dropshipping. VÃ¥rt lager finns i dagslÀget utanför Sverige, vilket gör att leveranstiden ibland blir lÀngre Àn vad vi sjÀlva önskar. Vi har tagit till oss av den feedbacken frÃ¥n vÃ¥ra kunder och arbetar just nu med att etablera ett svenskt lager. VÃ¥r plan Àr att ha detta pÃ¥ plats inom cirka 3 mÃ¥nader, vilket kommer göra att vi kan erbjuda leveranser pÃ¥ 1–3 dagar.

Vi lyssnar alltid på vad våra kunder sÀger och försöker kontinuerligt förbÀttra både produkten och upplevelsen kring den.

Om du upplever problem med kvaliteten på produkten Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst så hjÀlper vi dig gÀrna vidare. Du kan nå oss via e-post så ser vi till att hitta en lösning. (contact@ezfix.store)

Tack igen för din feedback och vi önskar dig en fin dag.

VÀnliga hÀlsningar
EzFix

Otroligt dyrt och dålig

Otroligt dyrt, tÀcker dåligt och ja, det Àr vÀl så nÀra man kan komma en scam, förutom att man får en produkt (som Àr oanvÀndbar)

2025幎11月20日

Hej! 🌞
Tråkigt att höra att du inte Àr nöjd med din upplevelse. Det låter som att något kan ha gått fel, och vi hjÀlper dig gÀrna direkt så att allt blir rÀtt.

Skicka gÀrna ett mail till oss på contact@ezfix.store
, sÃ¥ tittar vi pÃ¥ det och hittar bÀsta möjliga lösning för dig. 💛

Hold jer vÊk

Kina-svindel

Jeres forretningsmodel er tenderende svindel og i skulle skamme jer. Det er i strid med dansk lovgivning ikke at oplyse forbrugeren om enhver omkostning vedr. told og afgifter, der er forbundet med modtagelsen af varen.

2025幎11月28日

Hej! 🌌
Vi vill gÀrna hjÀlpa dig om något blivit fel eller om du har frågor kring din order.
Hör gÀrna av dig till oss på contact@ezfix.store
, så löser vi det direkt.

Den hÀr typen av kommentar hjÀlper tyvÀrr ingen att fÃ¥ hjÀlp – men vi finns alltid hÀr om du behöver nÃ¥got. 💛

Produkten Àr inte alls tÀckande

Produkten Àr inte alls tÀckande. Har mÃ¥lar över med PENSEL (rollern sög) för bÀttre tÀckning. Kört minst 5 gÃ¥nger om det lyser fortfarande igenom de lister jag försökt fixa skav pÃ¥. Rekommenderar INTE. Bortkastade pengar och fungerar inte ens. Dessutom Àr det en produkt frÃ¥n Kina som sÀkert kostar en hundradel av priset att producera. 👎👎👎👎👎

2025幎10月31日

Hej Lotta 🌞
Tack för att du delar din upplevelse – och vad trÃ¥kigt att höra att resultatet inte blev som förvÀntat. Det lÃ¥ter som att du tyvÀrr kan ha fÃ¥tt fel produkt, och vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig rÀtta till detta sÃ¥ snabbt som möjligt. 💛

Hör gÀrna av dig till oss på contact@ezfix.store
, sÃ¥ hjÀlper vi dig att byta ut produkten eller hitta en lösning som gör dig nöjd. 🙏✚

Fungerar inte alls

Fungerar inte alls. Vattnig fÀrg som inte tÀcker något överhuvudtaget. Rekommenderas inte!

2025幎10月17日

Hej Anna, 🌞
Tack för att du tog dig tid att lÀmna feedback! 🙏
Vi Àr verkligen ledsna att du inte blev nöjd med ditt resultat. 💛

Eftersom ytor och fÀrgtyper kan skilja sig mycket åt, Àr det ibland svårt att hitta en nyans och tÀckning som fungerar perfekt för alla.
Vi har dock tagit till oss av feedback som din – och förbÀttrat formulan sÃ¥ att den nya versionen tÀcker bÀttre och fÀster lÀttare Àven pÃ¥ mÃ¥lade ytor. ✹

Kontakta gÀrna vår kundtjÀnst på contact@ezfix.store
sÃ¥ hjÀlper vi dig personligen med en ersÀttning eller lösning. 💛

VÀnliga hÀlsningar,
Daniel från EzFix 🌿

5぀星のうち1の評䟡

Dette produktet er scam så styr

Dette produktet er scam så styr unna..bare noe skvip. Bedriften er ikke interessert i å gi meg pengene tilbake men villig til å sende nytt produkt. Det er ufattelig dårlig kundeservice.

2025幎10月1日

Hei Kristin, 🌞

Vi beklager oppriktig at du har hatt en dÃ¥rlig opplevelse – det er aldri slik vi Þnsker at vÃ¥re kunder skal fÞle det.

Vi tilbyr alltid å sende et nytt produkt når vi ser at resultatet ikke ble som forventet, fordi vi Þnsker å sÞrge for at du faktisk blir fornÞyd med sluttresultatet.
Vi forstår samtidig at du heller Þnsket tilbakebetaling, men siden produktet er åpnet og brukt, kan vi ikke refundere det i henhold til våre retningslinjer.

Når det er sagt, Þnsker vi selvfÞlgelig å lÞse dette på en måte som fÞles rettferdig for deg.
Send oss gjerne en e-post på contact@ezfix.store
, sÃ¥ ser vi pÃ¥ saken sammen og finner en lÞsning du blir fornÞyd med. 💛

Vennlig hilsen,
Daniel fra EzFix

Fungerade inte alls

Fungerade inte alls. FÀrgen tÀcker inte utan Àr ”vattnig” trots att man skakar flaskan. Produkten kÀnns plastig och rollern instabil. Kan tyvÀrr inte rekommendera alls

2025幎10月5日

Hej Linnéa 🌞
Tack för att du delar din upplevelse — det lÃ¥ter verkligen som att nÃ¥got inte fungerat som det ska, och vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig att lösa det.

För bÀsta resultat med EzFix rekommenderar vi alltid att:

Skaka flaskan ordentligt i minst 30 sekunder så att pigmenten blandas.

Rugga upp ytan lÀtt med sandpapper innan målning, sÀrskilt på glansiga ytor.

Applicera flera lager (2–4, ibland upp till 6 beroende på ytan) med minst 1 timmes torktid mellan varje lager.

Om du fortfarande inte fÃ¥tt önskat resultat vill vi gÀrna hjÀlpa dig personligen — kontakta oss via kontakt@ezfix.se
så ordnar vi en lösning direkt. 💚

Daniel från EzFix

Rent lureri

Motok og testet varen i går. Rullene hopper av med en gang, og korken vris rett av så maling tyter ut når man trykker på den så sÞlte masse på gulvet, samt malingen er som vannmaling i et maleskrin-tynn(flaks da,i dette oppryddnings tilfellet). Helt ubrukelig. Har kontaktet EZ Fiz, som vil sende ny vare men ikke refundere enda de lover 30 dager åpent kjÞp. Mye penger for ubrukelig produkt

2025幎10月2日

Hei! 💚
Vi er virkelig lei oss for at du har hatt en dÃ¥rlig opplevelse med produktet – det er selvfÞlgelig ikke slik det skal vÊre. Vi Þnsker Ã¥ lÞse dette pÃ¥ best mulig mÃ¥te for deg.

Vi jobber akkurat nå med å produsere en ny og tykkere variant av malingen, basert på tilbakemeldinger fra kunder som deg, slik at dekkevnen og opplevelsen blir betydelig bedre fremover.

Vennligst kontakt oss direkte på kontakt@ezfix.store
, sÃ¥ hjelper vi deg personlig med Ã¥ finne den beste lÞsningen i ditt tilfelle. Vi Þnsker at alle kunder skal vÊre fornÞyde. 💚

Med vennlig hilsen,
Daniel fra EzFix

DÃ¥rlig produkt

Modtog en pose med maling over det hele da den var gået i stykker. Kan ikke kontakte kundeservice.

2025幎10月1日

Hej! 🌞
Vi beklagar verkligen att du fick en trasig produkt – så ska det absolut inte vara. 💔
För att vi ska kunna hjÀlpa dig pÃ¥ bÀsta sÀtt behöver du kontakta vÃ¥r kundtjÀnst via "Kontakta oss" pÃ¥ vÃ¥r hemsida. DÀr hjÀlper vi dig sjÀlvklart med en lösning sÃ¥ att du blir nöjd. 🙏

Teamet på EzFix

Viket skrÀp

Viket skrÀp! Rollern ramlar av vid första anvÀndningen och de korta piggarna kan inte hålla den på plats utan den ramlar av så fort man börjar rolla. Fullkomligt vÀrdelös.

2025幎9月25日

Hej Karin, 🌞

Tack för att du delar din upplevelse – sÃ¥ hÀr ska det sjÀlvklart inte vara. Om rollern ramlar av Àr det troligt att produkten Àr defekt, och vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig att lösa det.

För att vi ska kunna hantera Àrendet och ge dig en lösning ber vi dig kontakta vår kundtjÀnst direkt på contact@ezfix.se
. DÃ¥ kan vi se över ditt Àrende och ersÀtta produkten sÃ¥ att du fÃ¥r en som fungerar som den ska. 🙏

Vi beklagar verkligen besvÀret och hoppas fÃ¥ chansen att rÀtta till detta för dig. 💚

Teamet på EzFix

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde men valde att avboka

Jag bestÀllde men valde att avboka. Kundservice var otroligt hjÀlpsam och smidig genom hela processen. Jag kan inte uttala mig om produkten, men bemötandet var toppklass.

2025幎9月22日

Hej Annelie, 🌞

Stort tack för dina fina ord om vårt bemötande! 🙏
Vi förstår helt att du valde att avboka och uppskattar verkligen att du Àndå tog dig tid att lÀmna en recension om din upplevelse med vår kundservice.

Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka om du skulle vilja prova produkten i framtiden – vi finns hÀr för att hjÀlpa dig. 💚

Önskar dig en riktigt fin dag!
/Teamet på EzFix

5぀星のうち1の評䟡

Produktet drypper med maling ved

Produktet drypper med maling ved pÃ¥fÞring, og malingen spreder sig ikke ud pÃ¥ penslen. Malingen er ogsÃ¥ tynd, og skal have flere lag – hvilket er tidskrÊvende og irriterende nÃ¥r det sÃ¥ samtidig drypper med maling, uanset hvor let man fÃ¥r presset pÃ¥ beholderen! Spar jeres penge og kÞb noget normal maling og pensel.

2025幎9月25日

Hi Sarah 🌞
Thank you for sharing your experience. We are sorry that you are not satisfied – our goal is always for customers to get good results with EzFix. 🙏
To ensure that the paint adheres properly, there are a few important steps to follow:
Shake the bottle thoroughly before use (atleast 30 seconds or more) so that the pigment is evenly mixed.
Clean and dry the surface thoroughly – dust, grease, or dirt can prevent the paint from spreading properly.
Remove excess paint from the sides of the roller before applying – this will prevent it from dripping.
Sometimes, several thin coats may be required depending on the surface. Allow the paint to dry between each coat for atleast 2 hours.

We have over 20,000 satisfied customers in Scandinavia, but as with all paint, the result may vary depending on the surface. Therefore, we would like to help you directly if you still have problems – contact us via customer service and we will solve it. 💚
Kind regards,

Farven dÊkker slet ikke

Farven dÊkker slet ikke, da den er alt for vandet i forhold til rigtig maling.

2025幎9月24日

Hi Alexis, 🌞

Thank you for sharing your feedback – we’re really sorry to hear that you didn’t get the result you expected. 🙏

EzFix is designed for small touch-ups, and for most customers it works great, but like with all paint, the result can depend on the surface and preparation. To get the best coverage, it’s important to:

Shake the bottle thoroughly so the pigments mix evenly, otherwise it will not be mixed.

Clean and dry the surface before applying.

Apply many thin layers and let them dry in between if needed (the darker surface the more layers), depending on the surface.

We understand it can feel frustrating when it doesn’t work as shown in our videos, and we’d really like to help you get a better result. Please reach out to our customer service team so we can look into this further and find a solution for you. 💚

Thank you again for your feedback – it helps us improve both our product and how we guide our customers.

Best regards,

5぀星のうち1の評䟡

Bare tull, malingen dekker ikke noe som helst.

Malingen er så tynn at den ikke klarer å dekke over noe som helst. Rullen lager spor i malingen, så man får ruglete resultat og det som er enda verre, er at rullen sitter såpass lÞst og dårlig på, at den faller ut av sporet sitt hele tiden og lager flekker av maling på gulv og overalt der den lander. Dette er helt krise. Det som skulle ta 5 minutter har nå tatt meg 1 time å forsÞke å redde/rydde opp i.

2025幎9月21日

Hi Irene, 🌞

We’re very sorry to hear about your experience – it’s of course not the result we want any of our customers to have. 🙏

EzFix has now been used by over 20,000 satisfied customers across Scandinavia, and for the majority it works exactly as intended. In most cases when the result isn’t as expected, it’s due to things like not shaking the bottle enough for the pigments to mix properly, or the surface not being fully cleaned/dry before application. These small details can unfortunately make a big difference.

We would really like to help you directly to sort this out – please contact our customer service so we can guide you step by step and make sure you get the best possible result. 💚

Thank you again for your feedback – it helps us to continue improving.

Best regards,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス