EZlegal レビュー 81

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Informativt. Och bra. Dock utgår mycket av beskrivningarna att man har med en sunt tänkande person som motpart att göra. Om man har med en som gör allt för att motarbeta, hur skall man agera då för a... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Bra genomgång av grunderna i rättsprocessen gällande vårdnadstvister. Hade önskat möjlighet att skicka in mer allmänt ställda frågor som kunde besvarats tio minuterna slutet.

5つ星のうち5の評価

Hade inledande möte med deras CEO Samir Suljic. Kompetent, driven, hungrig, kunnig. Samir särskiljer sig från dinosaurierna i denna maktkåta bransch. Lite för billiga för sitt egna bästa men som sagt... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス
  2. 老人福祉法専門弁護士
  3. 雇用専門弁護士
  4. 移民専門弁護士
  5. 不動産専門弁護士
  6. 法廷弁護士

当該企業による記述

På EZlegal hjälper vi privatpersoner och företag med juridisk vägledning och handläggning inom flera rättsområden, bland annat familjerätt, arv, konsumenttvister, fastighetsrätt och affärsjuridik. Vi handlägger både enklare ärenden och mer komplexa tvistemål, alltid med fokus på tydlighet och trygghet. Vi vet att juridiska frågor ofta uppstår i situationer som kan kännas både ovissa och känslomässigt krävande. Vårt mål är därför att göra juridiken begriplig, trygg och lätt att ta sig igenom – oavsett om du står inför ett akut problem eller vill ha vägledning inför ett framtida beslut. Vi handlägger ärenden över hela Sverige och kombinerar smidiga digitala arbetssätt med personlig kontakt. Genom vår digitala ärendeportal kan du följa ditt ärende, ta del av dokument och hålla dig uppdaterad så snart något händer, samtidigt som du alltid har möjlighet till personlig kontakt med ditt ombud. För dig som föredrar ett fysiskt möte har vi 11 möteskontor runt om i landet, samtidigt som de flesta ärenden kan hanteras effektivt på distans. Hos oss får du tydliga upplägg, transparent prissättning och flexibla betalningslösningar. Vår ambition är att du snabbt ska känna dig trygg, förstå dina alternativ och veta exakt vad nästa steg är – från första kontakt till avslutat ärende.

4.2

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Lätt att förstå

Informativt, tydligt och lätt att förstå.

2026年4月15日

EZlegal からの回答

Tack så mycket för din fina recension, Åsa! Det gläder oss att du upplevde informationen som tydlig, informativ och lätt att förstå. Det betyder mycket för oss att kunna göra juridiken mer tillgänglig och begriplig.

5つ星のうち1の評価

För andra gången så kommer jag inte in…

För andra gången så kommer jag inte in på webbinaret.
Denna gång får jag upp ett felmeddelande:
Anslutningen för denna webbplats är inte säker. Email.demio.com skickade ogiltigt svar. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

EZlegal からの回答

Tack för att du delar detta, och vi beklagar verkligen att det blev tekniskt strul i samband med webbinariumet.

Vi har kontaktat dig för att kunna maila ut en inspelning istället, så att du ändå får möjlighet att ta del av innehållet.

Tack för ditt tålamod.

bra informationsrik föreläsning

EZlegal からの回答

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att du upplevde föreläsningen som bra och informationsrik. Det betyder mycket för oss att kunna bidra med tydlig vägledning i viktiga juridiska frågor.

5つ星のうち1の評価

Varning

Det står att första konsultation är 20 minuter för 0 kr. Det stämmer inte. De vill debitera flr första konsultationsmöte trots att de skriver att det är kostnadsfritt.

EZlegal からの回答

Tack för din återkoppling. Vi vill gärna förtydliga att inte alla våra konsultationstyper är kostnadsfria. På vår hemsida framgår det tydligt vilka konsultationer som är kostnadsfria och vilka som är avgiftsbelagda, inklusive information om pris innan bokning sker.

Denna genomgång är jätteviktig

Denna genomgång är jätteviktig! Framför allt för den som lämnar en person som vägrar. Det jag saknade var information om vikten av att direkt ansöka om bodelningsförättare och god man om risken finns att en part förhalar. Önskar att mitt ombud hade rätt mig att förekomma istf att vänta samt informerat om de långa väntetiderna hos tingsrätten.
Det hade besparat mig hälsa och hundratusental kr som den 3.5 år långa förhalningsprocessen krävde.

2026年4月1日

EZlegal からの回答

Vi håller verkligen med dig , många underskattar hur viktigt det är att agera tidigt i sådana här situationer, särskilt när det finns risk att processen drar ut på tiden. Att få rätt vägledning från början kan göra stor skillnad, både tidsmässigt och ekonomiskt.

Det gläder oss att genomgången gav dig värdefull insikt, även om vi såklart önskar att du fått den informationen ännu tidigare i processen.

Tack igen för ditt förtroende.

Matnyttig snabbgenomgång

2026年3月19日

EZlegal からの回答

Tack för din fina feedback! Vad bra att du upplevde genomgången som nyttig. I dagsläget har vi många deltagare per tillfälle, vilket tyvärr gör det svårt att ge utrymme för fler individuella frågor under själva genomgången. Du är däremot varmt välkommen att boka in en tid med oss, så kan vi gå igenom dina frågor mer specifikt och anpassat efter din situation.

Mvh EZLegal

5つ星のうち5の評価

Lyssnade på ett Webbinarium som var…

Lyssnade på ett Webbinarium som var väldigt tydligt och informativt. Rekommenderas. Det var kostnadsfritt.

2026年3月19日

EZlegal からの回答

Stort tack för dina ord, det uppskattas verkligen! Vad kul att du upplevde webbinariet som tydligt och informativt. Om du har egna frågor eller vill fördjupa dig ytterligare är du varmt välkommen att boka en tid med oss, så kan vi hjälpa dig mer konkret utifrån din situation.

Mvh EZLegal

5つ星のうち2の評価

Ingen möjlighet att kommunicera

Ingen möjlighet att kommunicera, ställa frågor.
Inga eller få exemplifieringar av olika uppsägningsskäl. Dålig genomgång av personliga skäl- vad kan räknas med i detta?
Oklart hur en omplaceringsutredning går till- kan man ogiltigförklara den utredningen? Hur lång tid skall den pågå? Vem avgör om den skötts korrekt?

2026年3月12日

EZlegal からの回答

Tack för din återkoppling, vi uppskattar att du tar dig tid att dela dina synpunkter.

Eftersom seminariumet hade många deltagare har vi tyvärr inte möjlighet att besvara individuella frågor under själva sändningen. Däremot bjöd vi under hela webbinariet in till att ta kontakt med en jurist efteråt, just för att kunna gå igenom varje deltagares situation mer konkret och besvara specifika frågor.

Syftet med webbinariet var att ge en övergripande och generell genomgång av området. Samtidigt tar vi med oss din feedback kring behovet av fler exempel och tydligare fördjupning i vissa delar, då det är värdefulla aspekter att lyfta i kommande tillfällen.

5つ星のうち4の評価

Fick lite klarhet i vad som gäller..

Fick lite klarhet i vad som gäller..
Att det inte behöver var så fyrkantigt. Utan att om man kommer överens så kan man göra på något annat sätt.

Stort tack för din återkoppling!

Det är just den typen av klarhet vi vill bidra med, särskilt i situationer där det finns flera möjliga vägar framåt. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill gå igenom din situation mer konkret.

5つ星のうち5の評価

det var enkelt att förstå .,,värdefull…

det var enkelt att förstå .,,värdefull kunskap.

2026年3月4日

Tack för din feedback!

Vi strävar efter att göra juridiken så tydlig och användbar som möjligt, så det är roligt att höra att det upplevdes så. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp vidare framåt.

Super bra information

Super bra information

Stort tack för din återkoppling!

Det gläder oss att höra att du upplevde informationen som värdefull. Tveka inte att höra av dig om du skulle vilja få hjälp vidare i din situation framöver.

Bra sammanfattning

Bra sammanfattning

Tack för din feedback!

Vår ambition är att göra det enklare att få en tydlig överblick i frågor som annars kan kännas komplexa. Du är alltid välkommen att ta kontakt om du vill gå vidare i din situation.

Sambo eller gift

Skulle varit bättre om man kunnat välja gifta eller sambos

EZlegal からの回答

Stort tack för din feedback!

Vi förstår vad du menar och det är en bra synpunkt. Under genomgången försöker vi belysa både situationer för sambor och gifta för att ge en helhetsbild, men vi tar med oss att det kan bli ännu tydligare att särskilja dem framöver.

Tydligt och bra beskrivet varje steg,

Tydligt och bra beskrivet varje steg,

Stort tack för din återkoppling!

Det är viktigt för oss att kunna visa hur processen faktiskt ser ut steg för steg, så att det blir lättare att ta nästa beslut. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp vidare framåt.

5つ星のうち4の評価

Bra genomgång av förutsättningar vid…

Bra genomgång av förutsättningar vid bodelning

EZlegal からの回答

Tack för din återkoppling!

Vår ambition är att tydliggöra just vilka faktorer som faktiskt påverkar utfallet i en bodelning, så att det blir lättare att förstå sin egen situation. Kul att höra att det upplevdes som värdefullt.

Var en tydlig og klar genomgång

Var en tydlig og klar genomgång

EZlegal からの回答

Stort tack för din feedback!

Vi arbetar mycket med att strukturera innehållet så att det ska vara lätt att följa, även i mer komplexa frågor. Det är därför väldigt värdefullt att höra att det upplevdes tydligt.

Bra allmän info.

Bra allmän info.

2026年3月5日

Stort tack för din återkoppling!

Målet med våra genomgångar är att ge en tydlig överblick så att det blir lättare att förstå sin situation och vilka möjligheter som finns framåt.

5つ星のうち5の評価

Jätte bra skulle vilja veta mer om…

Jätte bra skulle vilja veta mer om anhörig som gjort anmälan

2026年3月5日

Stort tack för din återkoppling!

Det är värdefullt att höra vad du vill veta mer om. Frågor som rör anhöriga i den typen av situationer är ofta komplexa, och vi tar med oss att det är ett område som vi kan belysa tydligare framöver.

5つ星のうち4の評価

Presentation var tydlig och kortfattad

Presentation var tydlig och kortfattad. Men det fanns inget sätt att interagera genom att ställa frågor.

2026年2月25日

Tack för din feedback!

Vi förstår att möjligheten att ställa frågor är viktig. Vid webinarier med många deltagare är det svårt att hantera frågor live, men vi erbjuder alltid möjlighet att ta kontakt efteråt för att gå igenom sin situation mer konkret.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。