企業が回答しました
Informativt. Och bra. Dock utgår mycket av beskrivningarna att man har med en sunt tänkande person som motpart att göra. Om man har med en som gör allt för att motarbeta, hur skall man agera då för a... もっと見る
企業が回答しました
Bra genomgång av grunderna i rättsprocessen gällande vårdnadstvister. Hade önskat möjlighet att skicka in mer allmänt ställda frågor som kunde besvarats tio minuterna slutet.
企業が回答しました
Hade inledande möte med deras CEO Samir Suljic. Kompetent, driven, hungrig, kunnig. Samir särskiljer sig från dinosaurierna i denna maktkåta bransch. Lite för billiga för sitt egna bästa men som sagt... もっと見る
企業が回答しました
På EZlegal hjälper vi privatpersoner och företag med juridisk vägledning och handläggning inom flera rättsområden, bland annat familjerätt, arv, konsumenttvister, fastighetsrätt och affärsjuridik. Vi handlägger både enklare ärenden och mer komplexa tvistemål, alltid med fokus på tydlighet och trygghet. Vi vet att juridiska frågor ofta uppstår i situationer som kan kännas både ovissa och känslomässigt krävande. Vårt mål är därför att göra juridiken begriplig, trygg och lätt att ta sig igenom – oavsett om du står inför ett akut problem eller vill ha vägledning inför ett framtida beslut. Vi handlägger ärenden över hela Sverige och kombinerar smidiga digitala arbetssätt med personlig kontakt. Genom vår digitala ärendeportal kan du följa ditt ärende, ta del av dokument och hålla dig uppdaterad så snart något händer, samtidigt som du alltid har möjlighet till personlig kontakt med ditt ombud. För dig som föredrar ett fysiskt möte har vi 11 möteskontor runt om i landet, samtidigt som de flesta ärenden kan hanteras effektivt på distans. Hos oss får du tydliga upplägg, transparent prissättning och flexibla betalningslösningar. Vår ambition är att du snabbt ska känna dig trygg, förstå dina alternativ och veta exakt vad nästa steg är – från första kontakt till avslutat ärende.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
För andra gången så kommer jag inte in på webbinaret.
Denna gång får jag upp ett felmeddelande:
Anslutningen för denna webbplats är inte säker. Email.demio.com skickade ogiltigt svar. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

EZlegal からの回答
Det står att första konsultation är 20 minuter för 0 kr. Det stämmer inte. De vill debitera flr första konsultationsmöte trots att de skriver att det är kostnadsfritt.

EZlegal からの回答
Denna genomgång är jätteviktig! Framför allt för den som lämnar en person som vägrar. Det jag saknade var information om vikten av att direkt ansöka om bodelningsförättare och god man om risken finns att en part förhalar. Önskar att mitt ombud hade rätt mig att förekomma istf att vänta samt informerat om de långa väntetiderna hos tingsrätten.
Det hade besparat mig hälsa och hundratusental kr som den 3.5 år långa förhalningsprocessen krävde.

EZlegal からの回答
Lyssnade på ett Webbinarium som var väldigt tydligt och informativt. Rekommenderas. Det var kostnadsfritt.

EZlegal からの回答
Ingen möjlighet att kommunicera, ställa frågor.
Inga eller få exemplifieringar av olika uppsägningsskäl. Dålig genomgång av personliga skäl- vad kan räknas med i detta?
Oklart hur en omplaceringsutredning går till- kan man ogiltigförklara den utredningen? Hur lång tid skall den pågå? Vem avgör om den skötts korrekt?

EZlegal からの回答
Fick lite klarhet i vad som gäller..
Att det inte behöver var så fyrkantigt. Utan att om man kommer överens så kan man göra på något annat sätt.

EZlegal からの回答
det var enkelt att förstå .,,värdefull kunskap.

EZlegal からの回答
Bra genomgång av förutsättningar vid bodelning

EZlegal からの回答
Jätte bra skulle vilja veta mer om anhörig som gjort anmälan

EZlegal からの回答
Presentation var tydlig och kortfattad. Men det fanns inget sätt att interagera genom att ställa frågor.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。