ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super blij met mijn bestelling van de eigen gemaakte happy socks! Hele fijne sokken, je ziet ook heel duidelijk mijn 2 honden erop. Dit als cadeau gegeven aan mijn moeder, ze was er heel blij mee! Wel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Upload je foto en wij doen de rest Wij zorgen ervoor dat jouw foto perfect op de sokken terecht komt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wat een chinees rotzooi
Wat een chinees rotzooi. Slechte kwaliteit en alles behalve goed bedrukt
Nooit iets kopen!
Totaal ander product ontvangen! Daarna slecht contact mee te krijgen en geen oplossing aanbieden! Oplichters
Troep!
Levertijd website stond bij bestellen op 5-10 werkdagen. Na bestellen werd via mail vermeld dat de levertermijn langer was (7-12 werkdagen). Cadeau was dus al niet meer op tijd binnen. Daarnaast komt het product uit China, wat nergens blijkt uit de website. In deze tijden van klimaatproblematiek echt onzinnig!! Ik zou dit product nooit besteld hebben als ik het voorgaande had geweten. De sokken zijn van een verkeerde maat en hebben een dusdanig slechte kwaliteit dat het in geen enkel opzicht lijkt op de afbeeldingen van de website. Inmiddels gerapporteerd bij Klarna en ik overweeg melding te doen bij ACM als ik mijn geld niet retour krijg.
Oplichterij
Oplichterij, bestelling nooit ontvangen, stond verzonden maar nooit wat ontvangen.
Afdruk foto is vervormd
Een paar sokken besteld, met daarop het gezichtje van mijn kleindochter.
Mooi rond gezichtje. Op de sokken:een langgerekt hoofd. Mijn inziens is het,het geld niet waard. De sokken zijn ook nog eens van puur polyester, dus draagcomfort is niet fijn. Na een klacht over de slechte kwaliteit van de foto, kreeg ik 20 % korting aangeboden op de volgende bestelling . Nou nee dus. Voor mij niet meer. Leuk idee, uitvoering niet leuk.
Waardeloos bedrijf, nog waardelozere klantenservice.
Het zou netjes zijn geweest als ze mij mee uiteten hadden genomen voordat ze mij genaaid hadden.
Het artikel zou 'verzonden' zijn, echter na 3 weken was ie nog niet onderweg. Klantenservice was vrijwel niet te bereiken, en als ik ze via de mail sprak kreeg ik een niet helpend antwoord. Uiteindelijk bleek dat 'de foto' niet goed overgekomen was, maar ze konden me niet zeggen welke van de 4. Ik kreeg (na 2 weken regelmatig berichtjes sturen) het aanbod om een refund te krijgen, echter heb ik hierna niks meer gehoord of ontvangen. Buiten een mail of ik een review wil achterlaten. Dikke vette 1, dikke vette oplichters.
Ne commandez pas sur ce site
Ne commandez pas sur ce site, vous ne recevrez jamais votre commande...
Commande passée en novembre, toujours pas reçue, ils ne répondent plus à mes emails...
Opgelicht
Wel betaald, nooit ontvangen! Mail werd alleen beantwoord door automatische tegenberichten. Appen gaat via chatbots die je geen antwoord meer geven na enige communicatie. Bellen gaat niet: de telefoon wordt nooit beantwoord. Uiteindelijk ben ik geblokkeerd , ik kan geen contact meer opnemen als ik mijn bestelling wil volgen. We zijn nu 2 maanden verder. Bestel hier NOOIT!
Niet kopen
De bestelde sokken (2 paar) zijn veel te klein en daardoor niet te gebruiken. Navraag wijst uit dat er met âone size fits allâ gewerkt wordt, terwijl er op de site bij het bestellen met maten gewerkt wordt. En één maat voor iedereen, dat werkt dus niet. N.a.v. mijn bezwaar heb ik wel 20% terugbetaald gekregen, maar daar schiet ik weinig mee op, 80% blijft weggegooid geld. En dat terwijl het al geen goedkope sokken zijn. Absoluut geen aanrader dus.

Very helpful costumer service
Joyce from costumer service was very helpful. I was very pleased with the socks, and so was the person I gave them to.

Facesock ããã®åç
Goede kwaliteit kousen en mooiâŠ
Goede kwaliteit kousen en mooi resultaat. Het enige minpunt was de leveringsduur.

Produkt entsprach nicht den Erwartungen
Die Wartezeit fÌr das Produkt war Ìber zwei Wochen und das Ergebnis lezztendlich enttÀuschend.
Auf meine Reklamation wurde nicht eingegangen.
Vor allem macht die Website irrefÃŒhrende Angaben.
Ich war schon skeptisch und hÀtte es lieber lassen sollen.

Niet bestellen.
Niet bestellen.
Is een scam.
Wordt zogezegd snel geleverd. Maar na bestellen direct melding van vetraging (uiteraard wel pas na betaling ð€š).
Wordt dan eindelijk verzonden met 1 of ander louche dienst. Die geven dan aan dat het geleverd is in de bus (maar ik was die dag heel de dag thuis en niemand gezien).
Na telefonisch contact zegt leverfirma dat het in hun magazijn nog ligt en dat het vandaag uiterlijk morgen wordt geleverd. 1week later toch niet.
Telefoon wordt niet meer opgenomen.
Klantendienst facesock zegt dat ik aangifte moet doen anders kunnen ze nix doen ð€·

Facesock ããã®åç
Echt mooie foto's op de sokken
Echt mooie foto's op de sokken, zeer echt gelijkend. Prima service

Facesock ããã®åç
Drop shipping waarover ze niet eerlijk zijn
Gezien de kwaliteit en levertijd (ruim drie weken) kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat dit gewoon drop shipping vanuit China betreft, ondanks andere claims in hun advertenties. Bestel je sokken maar direct daar dan heb je ze even laat in huis maar dan voor een fractie van de prijs.
Chinese dropshipping. Don't trust the delivery time
De genoemde levertijd van 5-10 dagen is misleidend. In de praktijk waren het er 19: Na 8 dagen verzonden en 11 voor de verzending. Als ik had geweten dat het helemaal uit China komt met het vliegtuig had ik het ÃŒberhaupt nooit besteld. De sokken zijn oke.
Bedrog ,bestel hier niet !
Bestel hier niet ! Puur bedrog .
Je ontvangt nooit je sokken en bent je geld kwijt .
Waardeloos
Na 4 weken wachten , online via formulier gevraagd waar het bleef, geen reactie. Email gestuurd: geen reactie. Geprobeerd te bellen: geen reactie.
Dus tja.
Niks geprint en verzonden vanuit Nederland, gewoon ordinaire dropshipping!
Hoewel geclaimd wordt dat de producten van Facesock in Nederland geprint worden en vanuit Nederland verzonden worden, is dit gewoon ordinaire dropshipping vanuit China. Kortom, je wordt hier dus als klant ernstig misleid met glasharde leugens.
Expérience trÚs décevante
Commande passée le 21 novembre, bien en avance pour Noël, avec un délai annoncé de 5 à 10 jours.
Le 1er décembre, on mâindique que la commande est « presque terminée ». Puis plus rien.
AprÚs relance, on m invoque Black Friday, sans jamais avoir prévenu lors de lâachat.
Enfin, prÚs dâun mois aprÚs la commande, on mâannonce soudainement un problÚme avec la photo, jamais signalé auparavant.
Résultat : des cadeaux de Noël qui nâarriveront jamais à temps, une gestion désastreuse et une communication totalement incohérente.
Expérience trÚs décevante, site à éviter si les délais comptent.
Le site m'a remboursé la commande.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ