Factofly レビュヌ 261

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Factofly er lever op til mine forventninger...som var hÞje. Alt gik godt og jeg fik den ydelse jeg hÃ¥bede pÃ¥. Mine kunder er meget forstÃ¥ende nÃ¥r man tager dialogen og de er mere opmÊrksomme pÃ¥ at fÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem platform, stadig bugs. Det er generelt nemt at oprette opgaver og fakturere kunder, men der er stadig nogle emner som fx kÞrsel, redigere/slette opgaver som krÊver man kontakter support. SÃ¥ or... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god kundeservice og hjÊlp hele vejen igennem. Jeg fÞler mig meget tryg ved at have Factofly til at sÞrge for, at mine kontrakter og aftaler er i orden, nÃ¥r jeg indgÃ¥r nye samarbejder med kunder.... もっず芋る

䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス

Factofly に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Factofly er den nemmeste måde at tage sig betalt, uden at have eget selskab eller CVR nummer.

Vi hjÊlper mere end 7.500 freelancere (and counting) med at gÞre det, de er bedst til. Resten klarer vi.

BesÞg Factofly.com

👋 Sådan fungerer Factofly:

NÃ¥r du bruger Factofly til at tage dig betalt for en opgave, bliver du projektansat hos os.

Vi sÞrger for at indkÞbe forsikringer på dine vegne, så du kan vÊre tryg hvis uheldet er ude under arbejde.

Du sender en faktura til din kunde direkte fra din Factofly-profil:

• Vi opkrÊver og modtager betaling
  • HÃ¥ndterer momsindberetning
  • TrÊkker dit skattekort (du vÊlger selv om det skal vÊre hoved- eller bikort)
  • Medregner dine relevante udgifter
  • Udbetaler dine penge som helt normal lÞn

💞 Det koster Factofly:

Vi koster dig kun noget når du har brug for os.
Vi tager 6% fÞr skat for at klare alle dine admin-hovedpiner.

🀌 Hvem kan bruge Factofly?

Factofly er for dig, der sÊlger din tid og viden. Vores brugere tÊller alt fra arkÊologer til psykologer, konsulenter, udviklere, marketingnÞrder, og sÊlgere.

Ja faktisk er der mere end 120 forskellige professioner reprÊsenteret blandt Factofly brugerne.

Hvis du sÊlger fysiske produkter, og derfor er lagerfÞrende er vi desvÊrre ikke den rigtige lÞsning for dig.

BesÞg Factofly.com og opret en gratis profil.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

261件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Factofly er lever op til mine

Factofly er lever op til mine forventninger...som var hÞje. Alt gik godt og jeg fik den ydelse jeg håbede på. Mine kunder er meget forstående når man tager dialogen og de er mere opmÊrksomme på at få betalt tidligere end normalt.

2026幎3月30日

Factofly からの回答

Mange tak for din anmeldelse Henrik. Jeg er både utrolig glad for at du havde en fornemmelse for, at barren var sat hÞjt - det er trods alt dine penge det drejer sig om - og ikke mindst at der blev leveret som forventet.

Vi ser frem til at fÞlge dig fremover. Igen, tak fordi du har brugt din tid på at fortÊlle om din oplevelse her.

Mvh Jeppe

Nem platform, stadig bugs.

Nem platform, stadig bugs.

Det er generelt nemt at oprette opgaver og fakturere kunder, men der er stadig nogle emner som fx kÞrsel, redigere/slette opgaver som krÊver man kontakter support. Så ordner de det også, men skaber friktion. Anyways, jeg knuselsker factofly, bedre end at rode med moms selv.

2026幎3月18日

Factofly からの回答

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os. Det er meget vÊrdsat. Vi arbejder på at få lukket de huller du beskriver her, så det kan kÞre gnidningsfrit fremover. To be continued...

As a foreign freelancer that recently

As a foreign freelancer that recently moved to Denmark, Factofly helped me to be able to continue working here in Denmark without any hassle. Not only that, the always friendly and very responsive support helped me out numerous times along the way, with hints and next steps I should be taking to get everything up and running as smoothly as possible, even beyond their own services.

Can truly recommend!

2026幎3月31日

Factofly からの回答

This made our day Chris! Thank you for sharing your experience here. Very happy to be supporting you on your freelance journey here in Denmark 🔥

Det var lidt vanskeligt i starten

Det var lidt vanskeligt i starten. HjÊlpen lidt tÞvende og fÞltes derfor firkanter. Men herefter fortjener de 5 stjerner.

2026幎3月12日

Factofly からの回答

Vi er glade for at vi hurtigt kom over de startbump du oplevede. Tak for at dele din oplevelse med Factofly. Vi ser meget frem til at fÞlge dig fremover 🫡

Altid utrolige hjÊlpsomme

Altid utrolige hjÊlpsomme. Ved problemer er der et hurtigt svar, med den hjÊlp man har brug for. Meget glad for Factofly.

2026幎3月4日

Factofly からの回答

Tak for den pÊne anmeldelse Maiken. Vi er stolte over at dit valg er faldet pÃ¥ os 🚀

Det let

Det let, det hurtigt og jeg kan sove bedre om natten. :-)

2026幎3月10日

Factofly からの回答

Det er det vi er her for Lars🫡 Tak for den pÊne anmeldelse

Nemt og pålideligt

Nemt og pålideligt
Forholdsvist nemt interface, når fÞrst man har lÊrt det at kende og super pålideligt. FÞler mig i trygge hÊnder.

2026幎2月17日

Dejligt at hÞre Lea. Tak for den flotte anmeldelse ❀‍🔥

Super god og hurtig hjÊlp/sparring

Super god kundeservice og hjÊlp hele vejen igennem. Jeg fÞler mig meget tryg ved at have Factofly til at sÞrge for, at mine kontrakter og aftaler er i orden, når jeg indgår nye samarbejder med kunder. Derudover giver deres forsikringslÞsninger og mulighed for tidlig udbetaling en stor Þkonomisk tryghed, så jeg undgår indkomsthuller på grund af lange behandlingstider hos kunder. Kan klart anbefales. De er meget tilgÊngelige nÊrmest 24/7 har aldrig haft problemer med hurtigt at komme i kontakt med dem. 100% de procenter hver de trÊkker af min "lÞn"

2026幎1月22日

Factofly からの回答

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anmeldelse Line, og er kisteglade for at vi er den rigtige lÞsning for dig. Vi ser meget frem til at fÞlge dig fremover 🫡

Har brugt Factofly i over et år som

Har brugt Factofly i over et år som freelancer.
Genialt koncept 😍
Ens penge går på kontoen dagen efter kunden har betalt, altså forudsat at kunden har betalt i Factoflys åbningstid.
Meget tilfreds må jeg bare sige 👍

2025幎12月10日

Factofly からの回答

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dig Martin. Tak for at du har delt din oplevelse her 🀝

Fantastisk system

God og hurtig kundeservice. Altid til at komme i kontakt med hvis du har brug for hjÊlp. Let og overskuelig system.fakturer nemt dine kunder, og slut med at sidde med momsregnskab. I love it. Det bedste valg jeg har truffet, er at benytte Factofly. Har brugt dem i godt to år. Aldrig fortrudt. Kan klart anbefales.

2025幎12月19日

Factofly からの回答

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dig Birgitte, og ser frem til at fÞlge din forretning fremover 🫶

Good

After some misunderstandings, I was contacted, and by talking to other people, I was able to understand the system. I have no problem using factofly. It gives me the freedom to focus on my work. Without having to worry about anything else, it is very important for me to concentrate my energies on work and making my customers happy.

2025幎12月4日

Factofly からの回答

Thank you very much for updating your review, and thank you for letting us clear up any misunderstandings. We're always here to help, and look forward to be supporting you on your journey. All the best Mario 👋

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。