レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ingen pres pÃ¥ om vi havde set pÃ¥ tilbudet, i vender tilbage nÃ¥r det passer jer. Rigtigt god rÃ¥dgivning over telefon, ganske fÃ¥ timer efter vi var enige om hvordan sagen skulle lÞses modtog vi et udka... もっず芋る

Vi havde mailkontakt med Line siden efterÃ¥ret. Hun svarede hurtigt og tÃ¥lmodigt pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l, uden at udtrykke forventninger om at vi ville benytte hende til udfÊrdigelse af dokumenter. De... もっず芋る

Nemt og hurtigt. Og hun brugte endda tid pÃ¥ at skrive hvad man skulle gÞre efterfÞlgende med dokumentet og indsatte link med tidsbestilling ved min kommune. Det kunne ikke vÊre nemmere. Desuden blev... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋サヌビス
  2. 叞法曞士

圓該䌁業による蚘述

Fairjura tilbyder rådgivning og udarbejdelse af juridiske dokumenter til en fast lav pris. Det er vores holdning, at det skal vÊre muligt for alle at få juridisk bistand uden at skulle betale en formue. Selvom prisen er lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi besidder stor faglighed og sÊtter en Êre i at lave et godt stykke arbejde. Vi går altid det ekstra skridt for at vores kunder får en god oplevelse. Alle dokumenter udarbejdes af erfarne jurister, der har flere års erfaring inden for området.

5.0

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

339件のレビュヌ

Fair, hurtig og professionel rådgivning :-)

Jeg kan på det varmeste anbefale Line fra Fairjura, når der skal laves testamente/fremtidsfuldmagt. Hun svarer lynhurtigt når man skriver, og ringer tilbage ligeså hurtigt, hun kan. Prisen er også fair, og jeg fÞlte mig under hele forlÞbet i de bedste hÊnder. Så ingen tvivl her, jeg sender andre i Lines retning, når jeg kan :-)

2026幎1月25日

Yderst kompetent rådgivning

Line fra FairJura har revideret mit testamente og udfÊrdiget en Fremtidsfuldmagt for mig, og jeg er yderst tilfreds med hendes arbejde.

Line har meget kompetent forstået mine Þnsker og formået at omsÊtte dem til koncis jura.

Hun har desuden vÊret virkelig tålmodig og ikke stresset mig på noget tidspunkt.

Jeg vil til hver en tid bruge Line igen og også anbefale FairJura til andre.

Ps. Huskede jeg at sige, at prisen var meget konkurrencedygtig?

2025幎11月24日
自発的なレビュヌ

Vi har haft en virkelig god oplevelse

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Line, som har hjulpet os med at udarbejde en rÊkke vigtige juridiske dokumenter herunder testamente. Hun har vÊret utrolig hurtig til at svare på vores spÞrgsmål og give klar og kompetent vejledning hele vejen igennem. Hele processen har vÊret effektiv og vi har fÞlt os trygge og godt informeret fra start til slut.
Derudover er hendes priser yderst rimelige, hvilket gÞr det endnu nemmere at anbefale hende til andre.
Vi er meget tilfredse og vil ikke tÞve med at bruge hende igen eller anbefale hende til venner og familie.

2025幎8月26日
自発的なレビュヌ

ordentlighed og tryghedsskabende trods kun mailkontakt

Vi havde mailkontakt med Line siden efteråret. Hun svarede hurtigt og tålmodigt på alle vores spÞrgsmål, uden at udtrykke forventninger om at vi ville benytte hende til udfÊrdigelse af dokumenter.
Det gjorde vi så til sidst. Vi er sådan nogle gamle personer som går med livrem og seler og uvant med at gÞre "forretninger" via mail, men det fÞltes trygt med Line, og vi kunne glÊdes os over en fair pris.

2025幎6月10日

Fair Jura

Fair Jura - Line - var både sÊrdeles hurtig, professionel og ydede en blÊndende service. Og til en overraskende fair pris. De absolut bedste anbefalinger herfra.
Stefan og Jette

2025幎2月12日
自発的なレビュヌ

Vi fik hjÊlp til oprettelse af

Vi fik hjÊlp til oprettelse af testamente, fremtidsfuldmagter og samejeroverenskomst, hvor vi fik god og professionel vejledning. Line svarede også hurtigt og fuldestgÞrende på vores spÞrgsmål undervejs i processen. Derudover kunne vi ikke finde et lige så godt tilbud på dokumenterne fra et andet advokatfirma. Vi kan kun anbefale Line fra Fairjura.

2024幎10月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。