Fairlo レビュー 4,505

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Självklart! Här är ett förslag på ett tydligt och trevligt meddelande du kan skicka till din bank. Jag har formulerat det på enkel och korrekt svenska: --- Förslag på meddelande: He... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag vill tacka er jätte mycket för lånet som jag har fått av er Jag behövde det här lånet jätte mycket Men att förbättra er bara lite tips från mig , att godkänna folket med lånet , 89% av männ... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag hade aldrig tidigare tagit lån från någon kreditfirma, men när jag väl försökte blev processen hos andra företag väldigt krånglig och långsam. Hos Fairlo var det helt annorlunda ansökan gick sna... もっと見る

企業情報

1. 金融機関
  2. 非銀行系金融サービス

当該企業による記述

Välkommen till Fairlo. Här styr du över ditt lån genom att enkelt ändra månadsbelopp, amortera valfritt eller avsluta när du vill. Det tycker vi är fair.

Fairlo - livet ska vara fair.

当該企業による記述

Din upplevelse är vår upplevelse!
Vi tror på en värld där rättvisa finansiella tjänster är lika självklart som att andas. Du är användare av våra tjänster och det är ju inte mer än rättvist att din röst också ska göras hörd. Har du idéer på förbättringar så maila oss på kundservice@fairlo.se och berätta det.

Lån på dina villkor!

Ändra, skjut upp eller avsluta

Ansökan och utbetalning dygnet runt alla dagar på året. Du kan när som helst ändra din betalplan, amortera eller avsluta hela lånet med ett klick. Det tycker vi är fair.

4.7

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Det gick snabbt och beslutet togs…

Det gick snabbt och beslutet togs smidigt. Personalen var väldigt snäll och hjälpsam. Jag hade dock önskat att få ett högre belopp, eftersom jag inte riktigt fick det jag hoppades på. Annars är jag nöjd – jag är tacksam och kan absolut rekommendera dem.🌸

2026年4月17日
5つ星のうち5の評価

Fairlo är det första låneinstitutet jag…

Fairlo är det första låneinstitutet jag stött på som jag faktiskt vill vända mig till igen. Det känns tryggt, ärligt och framför allt rättvist. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en ekonomisk partner som faktiskt bryr sig!
Kundtjänsten känns mänsklig och genuint hjälpsam. Man får aldrig känslan av att vara "bara ett ärende", utan de gör sitt yttersta för att man ska bli nöjd. Tusen tack!!!

2026年4月6日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Snabt respekte full och lösa problem…

Snabt respekte full och lösa problem samma dag bra kontakt mejl SMS och ring tack

2026年4月13日

Fairlo からの回答

Ja, vår kundservice är otrolig. Vi vill påstå att den är bäst men vår advokat sa att man inte får påstå sig vara bäst på någonting. Så jag skriver inte att de är bäst, även om de är antagligen är bäst. Din recension är dock det bästa som hänt oss idag så tack för det!

Smidigt

Alltså det här behövde jag just nu, tack för att ni fanns där

2026年4月15日

Fairlo からの回答

Ååååh, vad glada vi blir! Ingenting är så belönande som att få läsa att någon fått hjälp av Fairlo just när de behövde det. Vi kallas oss för en "livet-händer-buffert" och din kommentar bevisar att vi är något på spåren. Tack, tack, tack!

Snabba att svara

Snabba att svara. Lätta att förstå

2026年4月12日

Fairlo からの回答

Som skönsång och poesi för våra öron. Tack för snälla — och ytterst träffsäkra — ord!

5つ星のうち5の評価

Blev uppringd av banken och dom…

Blev uppringd av banken och dom förklarade sig om hur dom tänker och nu har jag ändrat min syn på banken till det bättre.

2026年4月8日
自発的なレビュー

Fairlo からの回答

Hej! Detta betyder väldigt, väldigt mycket för oss, av flera anledningar.

Först och främst betyder det mycket att du har en förbättrad syn av Fairlo, hela vårt existensberättigande bygger på att vi ska vara mänskligare och bättre och ärligare än våra konkurrenter.

Det betyder också mycket att dialog mellan dig och en av våra medarbetare ändrade din uppfattning om oss. Det är därför vi har riktiga människor i vår kundtjänst, för att man ska kunna ha ett samtal och lösa saker ihop. Det gäller alla kunder, oavsett problem man har. Via fairlo.se/contact kan man boka en tid för dialog. Det mesta löser sig då.

Sist men inte minst så är det så uppmuntrande att se en person som inte bara har förmågan att ändra uppfattning utan också tar sig tid att berätta om det här på Trustpilot. Det är absolut ingenting vi tar för givet.

Så tack för dessa tre saker men framför allt tack för att du blev kund hos oss.

5つ星のうち5の評価

Smidigt och enkla instruktioner.

Smidigt och enkla instruktioner.

2026年4月7日

Fairlo からの回答

Vi lever efter två honnörsord; flexibilitet och transparens. Så när du skriver att vi är "smidiga" så tolkar vi det som att vi har gjort vårt jobb gällande flexibilitet och när du skriver "enkla instruktioner" så tar vi åt oss gällande vår transparens. Tack för en perfekt recension! 💚

Snabbt o enkelt

Snabbt o enkelt
Tack

2026年4月4日

Fairlo からの回答

Alla kan ha en tuff dag, även vi på Fairlo Trustpilot Customer Attention Global HQ, och när man har en sådan dag så är det så oerhört upplyftande att se att en kund har valt att ta sig tid att ge oss betyg här på Trustpilot. Det betyder mer än man kan tro. Så tack Lena Susanne Johansson, tack för betyget och tack för att du blev kund.

dyrare räntan

2026年4月1日

Fairlo からの回答

Hej! Vi förstår att räntan kan kännas hög men den ligger i linje med alla andra kontokrediter i Sverige. I mars förra året införde Regeringen nya regler för krediter, vilket gjorde att vi alla anpassade oss efter dem och fick ungefär samma villkor. Det är därför vi anstränger oss hårt, varje dag, för att vara mer transparenta och mer flexibla än våra konkurrenter, så att vår fördel ska vara tydlig och kännbar. Med Fairlo vet du alltid exakt vad din kredit kommer att kosta, innan du tar den. Du får ett "fairnesskvitto" för varje transaktion som ger detaljerad information om exakt vad som kostar vad och vad vi står att tjäna på det. Våra svar och utbetalningar är blixtsnabba och du kan som kund alltid ändra upplägg, göra uttag eller extra återbetalningar på Mina Sidor, 247.

Det blev ett långt svar på en kort recension men vi tycker att det är viktigt att belysa att man inte ska titta bara på räntan, att det är helheten som utgör en schysst eller oschysst kreditprodukt.

Med allt det sagt så verkar du ju faktiskt hålla med om det eftersom du gav oss fyra stjärnor. Men du ska veta en sak Saad, för oss är du fem stjärnor.

Välkommen till Fairlo och tack för att du blev kund!

Jätte bra

Jätte bra. Lätt och smidigt

2026年4月3日

Fairlo からの回答

Vi bad Chat GPT analysera din recension för att bättre kunna ge ett lämpligt svar, ett svar värdigt dina fem generösa stjärnor. Så här sa Plingplong (det är det jag har döpt min Chat GPT till):

Det är en klassisk kort, positiv “vardagsrecension” — och den säger mer än den verkar vid första anblick. Vad den faktiskt signalerar:
Friktionsfri upplevelse – “lätt och smidigt” är nästan alltid kod för att inget krånglade
Snabbt flöde – användaren behövde inte tänka eller kämpa
Förväntningar uppfyllda (eller något över) – “jätte bra” förstärker att det inte bara funkade, utan kändes bra

Det var det vi hoppades på så vi bad Plingplong skriva ett svar:

Stort tack för dina fina ord – precis så ska det kännas.
Lätt, smidigt och utan krångel.
Vi jobbar varje dag för att det ska fortsätta vara just så.
Kul att du märker det. 💚

Men det kändes lite för opersonligt. Så vi gör det själva istället:

Anders, tack som fan, varenda gång en kund har en så friktionslös upplevelse hos oss att de väljer att ge oss fem stjärnor så blir vår dag både gladare och ljusare. Så tack, tack, tack, tack och tack Anders!

Snabb handling

Snabb handling

2026年4月3日

Fairlo からの回答

Enligt buddhismen är karma läran om handling, orsak och verkan. Så om vår handling var snabb så måste du ha varit snabb någon gång där det räknades. Om vi var värda fem stjärnor så du också det, enligt buddhismen. Vi håller med buddhismen här. Tack Regina!

Bra och snabba

2026年3月31日

Fairlo からの回答

Vi brukar vara bra och snabba på att svara här på Trustpilot också men påskledigheten stökade till svarsfrekvensen. Så jag bjuder på en dikt av rikets främsta nationalskald, Magnus Uggla:

"Du är den bästa publik som en stjärna kan ha
Trots konkurrensen som råder idag
För visst har det spritts, nån annan haft snits
Men inte fan har han haft sådan näsa för hits!"

Smidigt

Smidig kommunikation, enkel hemsida.

2026年3月30日

Fairlo からの回答

Vi tackar och bockar och svarar dito på "smidig kommunikation" och en perfekt formulerad recension.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。