Faky Flowers レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij deden voor onze proclamaties beroep op Faky Flowers voor de bloemendecoratie en zijn ontzettend tevreden over het resultaat. De samenwerking verliep van begin tot einde vlot en profession... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Keurig en netjes bezorgd in prachtige doos. Kwaliteit prima en personeel erg vriendelijk. Duidelijk beschrijving erbij hoe je kunt opzetten op vaas of schaal, mand etc. Lijkt net echt en heb zijde he... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Enig minpuntje is dat het product niet zo goudkleurig is als te zien op de website, het is meer een doffe goudkleur zonder glans. We zetten ze nu tijdelijk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Duidelijke website, prachtige zijdebloemen voor een schappelijke prijs, snelle levering (en goed verpakt) met een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij. Heel leuk!

企業情報

1. シルク プランツ専門店
  2. 花き卸業者

当該企業による記述

Wij zijn een importeur, groothandel en (online) winkel in zijden en kunstbloemen, -planten en -bomen. Bij ons kun je terecht voor losse stelen, standaard en maatwerk boeketten, maar ook voor de voorraad van jouw (interieur)winkel of inrichting van restaurant, wachtkamers en vergaderzaken.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 68

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Ze geven aan dan in huis echter wacht…

Ze geven aan dan in huis echter wacht ik nu al 2 dagen extra en heb ze dus eigenlijk al niet meer nodig……
Ik snap dat ze de post niet in de hand hebben maar er zit een verschil tussen maandag en nu verwachte leverdatum donderdag…..

2025年9月13日

Hoi M.,

Het is vervelend om te lezen dat jouw pakket nog niet aangekomen is. Ik zie bij jouw order dat PostNL deze nog in behandeling heeft. Als we dit (en de haast) hadden geweten, had ik heb pakketje persoonlijk even langs gebracht in de Rietlanden. Je kan ons ook altijd per mail of telefoon bereiken als je een vraag hebt of je zit op tijd met een bestelling.

Wij hebben uiteraard geen controle over wat PostNL doet, maar aan de Track & Trace updates te zien, doen ze er inderdaad erg lang over. PostNL bezorgt overigens niet op zondag en maandag, maar deze had wel gisteren al aangekomen moeten zijn.

Helpt het als ik vandaag nog eenzelfde pakket langs breng en de dubbel aangekomen bestelling op een later moment weer ophaal als deze aangekomen is?

Groet,

supersnel en mooi

Het kwam supersnel, mooie doos en leuke handleiding hoe je de bloemen kon stylen .

2025年6月16日

Hoi.,

Wat fijn dat je zo blij bent met jouw bestelling en dat je de bloemen mooi vindt! Daar doen we het voor!

Aparte bloem

Ik had, voor het huwelijk van mijn zoon met zijn Vietnamese schone, lotus nodig in een boeket. Niet te krijgen, dus. Behalve bij Faky Flowers. MyHa was blij verrast.

2025年8月18日

Hoi Patricia,

Dat was zeker een aparte bloem! Ik vond hem zelf eerst ook wat vergezocht qua ontwerp, maar zag hem afgelopen zomer in het echt en dan lijkt hij er toch precies op. Fantastisch dat je juist met die bloem iemand blij hebt kunnen maken!

Aanrader!

Prachtige zijden bloemen ontvangen, heel mooie kwaliteit, zeker gezien de goede prijs vergeleken met andere zijden boeketten. Aanrader!

2025年8月23日

Hoi Esther,

Wat een fijne reactie! Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, de mooiste bloemen te leveren en dat voor een betaalbare prijs! Als we nog eens iets voor jou kunnen betekenen, horen we dat natuurlijk graag.

Echt heel erg blij mee

Echt heel erg blij mee. De bloemen zien er realistisch uit, de verzending was ontzettend snel. Een handgeschreven kaartje erbij, top service!!

2025年7月16日

Hoi Louise,

En zo'n reactie gaan wij dan weer helemaal van stralen. Super fijn! En veel plezier nog met jouw mooie bloemen!

5つ星のうち5の評価

Erg snelle service en mooie bloemen…

Erg snelle service en mooie bloemen gekregen. Ook een persoonlijke kaart gekregen met een bedankje. Fakyflower is een echte aanrader!

2025年6月25日

Hoi Calvin,

Bedankt voor jouw mooie reactie! Heel fijn om te lezen en als we nog een keer wat voor je kunnen betekenen, horen we dat graag!

Prachtige bloemen

Eerst het verkeerde pakket ontvangen, maar dat werd snel en netjes opgelost: het pakket wat ik had gekregen mocht ik houden en 2 dagen later werd mijn pakket bezorgd. Prachtige bloemen, goede kwaliteit en snelle service! En een persoonlijk geschreven kaartje in het pakket, dat maakt het helemaal af!

2025年5月26日

Hoi A.,

Het staat me nog bij. In de drukte een verzendlabel verwisseld. Blij dat we het op deze manier recht hebben mogen zetten en we hopen dat je er nog veel plezier van hebt!

Prachtig boeket

Prachtig boeket! Mooi verzorgd opgestuurd! Snelle levering.

2025年5月30日

Hoi B.,

Goed te horen! Wij zetten graag een stapje extra om het de klanten naar de zin te maken. Heel veel plezier ervan gewenst nog!

5つ星のうち5の評価

Faky bloemen voor redelijke prijs

Simpele web pagina, maar toch aardig keuze aan betaalbare kunstbloemen.
Makkelijk bestellen, veel betaalmogelijkheden +punt, snelle levering ++punt, goede verpakking, mooi en met liefde ingepakt.
Nog een keer bestellen? Dat is zeker een aanbeveling en betrouwbare webwinkel
Op en top

2025年5月27日

Hoi Arturo,

Wat een fijne reactie zeg! Daar worden wij dan weer blij van! Als we je nog eens van dienst kunnen zijn, doen we dat met alle plezier! App, mail of bel en we staan voor je klaar.

5つ星のうち5の評価

De service kreeg nl eerst berichtje dat…

De service kreeg nl eerst berichtje dat de kleur combinatie anders uitviel en of ik dit wilde veranderen. Dat is meedenken en een heel goede service. Ook was het goed en leuk ingepakt met lief kaartje erbij. Dus alleen maar lof over fake flowers . Nogmaals bedankt voor het meedenken

2025年5月17日

Hoi Rianne,

Wij houden van goede service geven! Fijn dat je er blij mee was. En nog bedankt voor jouw reactie hier, dat wordt door ons dan weer heel erg gewaardeerd!

Mooi boeket

Mooi boeket, zoals op de afbeelding en snel geleverd.

2025年5月14日

Hoi Sandra,

Wat een fijne reactie en goed te lezen dat je het boeket mooi vindt! Als we nogeens wat voor je kunnen betekenen, horen we het graag.

Goede service!

2025年5月12日

Hoi Denise,

Wij houden van blije klanten! En daarom zetten we graag dat stapje extra. Nog bedankt voor jouw bestelling!

snelle respons

snelle respons, goede kwaliteit van product

2025年4月19日

Hoi F.,

Wat fijn dat onze producten in de smaak vallen! Geniet ervan!

Hoi Leunis,

Wat een super leuke reactie! Wij bieden graag de mooiste producten voor een betaalbare prijs. Super fijn dat je dat kan waarderen!

Levensechte bloemen en planten

Levensechte bloemen en planten, zelfs Google Lens herkend elke soort bloem met naam en info 👍.ben zeer tevreden met de prijs/kwaliteit.

2024年12月11日

Hoi Willem,

Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van jouw bestelling!

Erg mooi

Bloemen en vazen die je niet snel ergens voorbij ziet komen, leuk om kado te doen.

2024年12月12日

Hoi Claudia,

Fijn dat je ons assortiment leuk vindt!

Prachtig! Helemaal blij!

Wij zijn helemaal blij met de prachtige vaas en mooie vrolijke bloemen.
Kwaliteit is top, levering snel en voor een mooie betaalbare prijs!
Al veel complimenten mogen ontvangen.

2024年9月18日

Hoi Sandra,

Wat super fijn om te horen! Veel plezier ervan!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。