Bestilte 2 champagneglas med tekst og et logo pÃ¥ foden. Bestilling skete sÞndag. Mandag fik vi en sms med foto af graveringen pÃ¥ foden og forslag til bedre tegning af logoet. Allerede tirsdag kunne g... ãã£ãšèŠã
Bedste anbefaling herfra, da jeg var sent ude kunne jeg efter aftale hente mit bestilte skilt i RÞdovre hvilket var fantastisk, og det var endnu flottere i virkeligheden. Fik graveret/brÊndt navn pÃ¥ d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en virksomhed drevet af familien. Vi udvikler, designer og producerer lÞbende gaver med tekst og billeder, der kan personliggÞres efter vores kunders Þnsker og behov. Ved hjÊlp af den nyeste teknologi inden for lasergravering skaber vi unikke og personlige gaver, der kan udtrykke fÞlelser og fastholde minder, samt skabe et unik og anderledes look som indretning i hjemmet. Vi har udvalgt de materialer, som vi mener er de absolut bedste til gravering. Vi har sans for detaljer og yder altid den absolut bedste service til vores kunder, herunder at imÞdekomme alle Þnsker og behov for lasergraverede produkter. Skulle en kunde derfor have specifikke Þnsker omkring stÞrrelser, trÊsorter, glas eller andet, imÞdekommer vi naturligvis dette efter bedste evne. For os er det vigtigt at producere produkter, som skaber glÊde og minder for modtageren. Hver enkelt gave er unik, og det er altid en fornÞjelse at sende den videre ud til en spÊndt modtager â for personlige gaver er de bedste gaver!
Fjeldhammervej 15, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@familiegaver.dk
- familiegaver.dk
Skulle bruge to glas med indgravering
Skulle bruge to glas med indgravering. Skrev jeg gerne ville se hvordan det ville komme til at se ud. Inden for en time, havde jeg en sms og billede af hvordan de ville se ud. Kanon service. Vil bestemt kÞbe mere fra dem. Og glassene blev så flotte - lige som jeg havde forstillet mig.
Flotte produkter
God og hurtig forsendelse. Mega flotte produkter, er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra
Fint glas og hurtig levering ð
Fantastisk service og hurtig levering!
Fantastisk service og hurtig levering!!!
Tusind tak til Jens, for den gode service!
Rigtig god service og hurtigâŠ
Rigtig god service og hurtig forsendelse. Bestilte graverede glas og de er virkelig flotte. De får mine bedste anbefalinger.
Vildt god service og mega flotâŠ
Vildt god service og mega flot resultat. 5 stjerner er slet ikke nok
Ville give dem 50
Rigtig god gave med hurtig kundeserviceâŠ
Rigtig god gave med hurtig kundeservice og megahurtig levering.
Perfekt og hurtig serviceâŠ
Simpelthen perfekt og hurtig service ðStor ros herfra ðž
Fantastisk service
Fint arbejde og hurtig levering ð
Bedste og hurtigste service og leverance !!!
Jeg bestilte det fineste skÊrebrÊt med billede og indgravering sent torsdag aften. Fredag formiddag skriver Jens til mig om jeg vil godkende billedet ( sikke en service, det har jeg aldrig oplevet nogle steder fÞr).
Efter min godkendelse, gik han igang med at producere det og lÞrdag morgen havde jeg det allerede leveret!
Wauw!! Nok den bedste og hurtigste leverance pÃ¥ en online handel jeg nogensinde har fÃ¥et!ð
Jeg kan på det kraftigeste anbefale familiegaver.dk.
Jeg kommer aldrig til at bestille sådanne ting andre steder mere.
Flot indgravering på juletrÊskuglen
Rigtig god kundeservice og fantastiskâŠ
Rigtig god kundeservice og fantastisk flot resultat.
Super service og hurtig levering af de smukkeste glas, vil klart anbefale Familiegaver ððð
Jeg har i dag modtaget de smukkeste vinglas til mine voksne bÞrn og svigerbÞrn ððð. Wauw hvor er de fine, jeg er vildt begejstret og glad.
Det er absolut mit nye favorit sted til at kÞbe rigtig fine ting til familien ðâ€ïž.
Bedste service.
Nu er det 3. gang at jeg bestiller hos familiegaver og som altid en fantastisk service og skÞnne produkter.
Jeg giver mine bedste anbefalinger.
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service. Vi er rigtigglad for vores glas og det er lige som jeg håbede
God information
Super flot arbejde , lidt lang levering , men god information om forsinkelse, handler gerne med firmaet igen
God tilbagemelding fra producenten
God tilbagemelding fra producenten, incl billeder af hvordan produktet vil se ud når det er fÊrdiglavet. Og så hurtig levering derefter. :-)