企業情報

1. 電源供給店
  2. ボート用品提供業者
  3. RV 用品店

当該企業による記述

Faraday Energy is specialist in off-grid energiesystemen voor campers, boten en zelfbouwprojecten. Wij helpen klanten bij het samenstellen en installeren van betrouwbare elektrische systemen met zonnepanelen, lithiumaccu’s, laadregelaars, omvormers en meer. Of je nu een camper vanaf nul opbouwt of een bestaande installatie wilt uitbreiden – wij denken mee, geven eerlijk advies en leveren materialen van hoge kwaliteit. Persoonlijk contact, technische kennis en goede service staan bij ons centraal. Al sinds 2014 helpen we avontuurlijke reizigers en doe-het-zelvers met energieoplossingen voor onderweg.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf! Dit is de plek waar je naartoe moet als je iets met elektra aan je camper wilt doen. Ze leveren complete off grid elektra systemen. Ik heb een camper gekocht en de vorige eigenaar had alles via Faraday gekocht. Er waren wat kleine problemen en ik heb ze gecontact in de hoop dat ze konden/wilden helpen. En ik ben oprecht zo goed geholpen. Ondanks dat ik zelf het systeem niet gekocht had. Daarna wat leuke upgrades gedaan aan het systeem en Peter en Bas nemen echt de tijd en denken graag mee. Thanks mannen voor de goede service

2025年5月15日

Faraday Energy からの回答

Wat een fijne review, dank je wel Arno! Super om te horen dat je blij bent met het systeem én met de hulp achteraf. Mooi dat we je ook konden helpen met de upgrades. Veel plezier met je camper en wie weet tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Betrouwbaar bedrijf, goede communicatie.

Alweer een fijne ervaring met dit bedrijf.
Eerder had ik een set zonnepanelen en Faraday MPPT-laders besteld. Die lagen al een tijdje op het dak, maar uiteindelijk liep ik tegen wat gedoe aan met de app — vooral omdat m’n oudere telefoon er niet goed mee overweg kon.

Ik heb gevraagd of ik ze kon omruilen voor Victron-laders, omdat ik graag volledig zelfvoorzienend wil zijn. Dat bleek mogelijk tegen een bijbetaling, en diezelfde dag zijn ze nog verzonden. De oude heb ik teruggestuurd.

Ze zijn vriendelijk, reageren snel en komen hun afspraken na. Sommige prijzen zijn niet de allerlaagste, maar dat maken ze meer dan goed met hun service en betrouwbaarheid.

Groet,
Aramis

2025年5月14日

Faraday Energy からの回答

Bedankt voor je mooie review, Aramis — en fijn om je opnieuw als klant te mogen helpen! Goed dat je het even liet weten toen je tegen wat beperkingen aanliep met de app. We denken graag mee en het is mooi dat de omruiling soepel is verlopen. Veel plezier met de Victron-laders en bedankt voor je vertrouwen!

— Peter

5つ星のうち5の評価

We hebben jaar geleden hulp gehad van…

We hebben jaar geleden hulp gehad van Faraday met het stroomplan. Ze hebben de tijd genomen en met veel geduld alles uitgelegd. Ook toen we later om extra uitleg vroegen via app en mail werd er vlot gereageerd. Goed materiaal, zeer vriendelijk, goede service! Raad ik iedereen aan. Alles is nu een jaar in gebruik, werkt prima.

2025年5月7日

Hoi Josje,
Dank je wel voor je positieve review, dat waarderen we echt.
Fijn om te horen dat het stroomplan goed werkt en dat je onze uitleg en support als behulpzaam hebt ervaren – ook achteraf via app en mail.

Mooi dat alles inmiddels een jaar draait zonder problemen. Als er in de toekomst toch iets opduikt, weet je ons te vinden.

Groet,
Peter – Faraday Energy

Elektra camper

Wij hebben ons elektraplan en alle benodigdheden voor onze camper bij Faraday laten verzorgen, en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Vanaf het begin was de service uitstekend: we konden altijd gemakkelijk contact opnemen, en het team stond klaar om al onze vragen te beantwoorden. Het elektraplan is perfect afgestemd op onze wensen en werkt fantastisch in onze camper. Alles werd snel en professioneel geleverd, en de kwaliteit van de materialen is top. Faraday heeft onze verwachtingen overtroffen – een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektra-oplossingen!"

2024年11月10日
5つ星のうち5の評価

Om van een grote camper met rookschade…

Om van een grote camper met rookschade weer een goede camper te maken, is een uitdaging.

Alles moest vervangen worden behalve de zonnepanelen, en dat zonder ervaring met camper elektra.

1 mail naar dit bedrijf, 1 keer bellen, en een duidelijke offerte voor de materialen, duidelijk aansluit schema.

En behalve super service, goede kwaliteit producten en een halve pallet aan heel net aangeleverd materiaal was de klus in 1 dag gereed.

omvormer voor zonnepanen, 24 accu voor het woon gedeelte, laders, omvormers, zekering kasten 12 24 en 230, kabels echt alles was precies goed geleverd en ingeschat.

Zeer tevreden klant dit had ik niet zonder ze gekund.

Echte aanrader

2023年11月18日
5つ星のうち5の評価

Uitstekende service ...! ;-)

Enkele jaren geleden kocht ik een zonnepaneel voor op mijn camper. Een paar weken geleden constateerde ik dat er iets mis was met het systeem en zocht contact met de leverancier “Faraday energy”

Wat ben ik blij dat ik contact met hen zocht! Ze hebben mij goed geholpen bij het opsporen van de storing en gaven mij goed advies over de oplossingen waar ik voor kon kiezen. Zelden ben ik zo goed en vriendelijk geholpen! Deze ervaring deel ik graag. Faraday energy is een professionele partij met een vriendelijk gezicht en hulpvaardige mensen. Nogmaals dank Faraday ;-)

2023年6月14日

Trustpilot エクスペリエンス