レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service niveau! Min mand og jeg var den 12/4 ude ved Farwash og fÃ¥ klargjort 2 minibiler til salg

Flot grundigt arbejde. Rensede sofa pÃ¥ vores hjemadresse. Venlig og imÞdekommende. Gjorde opmÊrksom pÃ¥, at hvis der var noget, som ikke viste sig at vÊre helt tilfredsstillende, sÃ¥ skulle vi bare ri... もっず芋る

䌁業が回答したした

Booket en tid pÃ¥ deres hjemmeside meget let og hurtigt. KÞrte bilen ud til afd. pÃ¥ Randersvej, afleverede en meget beskidt bil Fik poleret lys, sÊderens og alt inden i grundig rengÞring til en bill... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌ ディテヌリング業

圓該䌁業による蚘述

Farwash ApS er en dansk service virksomhed, som sÊtter stor fokus på kvalitet, til markedets skarpeste priser! Hos FARWASH tilbyder vi altid tilfredshedsgaranti, det er DIN garanti for aller hÞjeste kvalitet HVER GANG!

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

82件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Fantastisk service niveau!

Fantastisk service niveau!
 Vi blev mÞdt af to unge glade og venlige fyre som afleverede os to top lÊkre biler med fantastisk arbejde udfÞrt
 og vi havde endda kun bestilt den lille rensnings pakke 😊 vi har brugt Farwash fÞr og vi kommer til at bruge dem igen det er helt sikkert, for her fÃ¥r man klasse behandling af biler og det samme gÊlder servicen ! Tak!

2025幎4月12日

Bedste bilpleje.

Det var en fantastisk oplevelse, at blive serviceret med god respekt og få min bil rengjort, man kunne virkelig mÊrke at der blev lagt kÊrlighed i arbejdet. Og rigtig gode medarbejdere, som sÞrger for at tilbyde dig drikkevarer mens du venter. Så alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg forlod med min bil som var den sprit ny. 10/10 oplevelse.

2025幎2月9日

Fantastisk :-)

En supergod oplevelse i dag. Er meget tilfreds med Farwash. Jeg tror bilen og jeg strålede om kap bagefter.
Havde kÞbt en sÞlvpakke til min bil som bar prÊg af alt godt fra sommerlandet. GrÊs, sand, jord mm. Og fÊlgene var nÊrmest sorte.
Men efter bilen havde vÊret i kyndige hÊnder på de unge mÊnd hos Farwash står den nu knivskarpt igen. Og med den reneste forrude jeg lÊnge har set. Tusind tak drenge. Jeg kommer helt sikkert igen.

2024幎10月14日

SÊderens

Har lige vÊret hos Farwash i Lystrup.
Virkelige dygtige til deres arbejde. Mine sÊder sÃ¥ forfÊrdelig ud, og der fÃ¥r de 5⭐ de stÃ¥r som nye. Der var lige nogle smÃ¥ting, men er stadig godt tilfreds. Kommer helt sikkert igen👍🏻

2024幎10月8日
自発的なレビュヌ

SÅ glad for at modtage en mega lÊkker

SÅ glad for at modtage en mega lÊkker bil efter en omgang Farwash! Den strÃ¥ler og skinner og dufter - og jeg kunne slappe af mens det dygtige OG meget flinke personale gav den gas, og der er ikke en finger at sÊtte pÃ¥ behandlingen. Jeg var aldrig selv kommet i nÊrheden af det flotte resultat
 og den trÊngte virkelig til noget cleaning love. TAK Farwash 🙏🏻🚙🧌

2024幎10月2日

VARMESTE ENBEFALINGER

VARMESTE ENBEFALINGER!

En absolut fantastisk oplevelse. Jeg har dagen fÞr bestilt sÞlvpakken med en motorens.
Jeg ankommer og bliver modtaget af en enormt venlig ung fyr, der fÞlger mig og min bil pÊnt ind i hallen. SpÞrger ind til min bestilling, og spÞrger om jeg vil vente i deres ventelokale. Bliver tilbudt drikkelse - og alt med store smil.
Undervejs kommer de to sÞde fyre der ordner min bil ind og viser fremskridt.
Udover den store venlighed jeg blev mÞdt med, må jeg på det kraftigeste understrege, at der IKKE ER EN FINGER at sÊtte på selve produktet. Min bil ser ud som ny, både indvendigt og udvendigt!! De havde endda gjort lidt ekstra ved at rejse måtterne ekstra igennem.

Jeg kommer uden tvivl tilbage - og dét burde I andre ogsÃ¥ 🙌🏜

2024幎5月6日
自発的なレビュヌ

Skinnende ren bil ud- og indvendigt

Jeg leverede en virkelig vinterbeskidt bil... og farwash leverede en skinnende ren bil ud- og indvendigt inklusiv motorrum tilbage (guldpakke). Der var lidt pletter på sÊderne, der ikke blev/kunne renses vÊk.

De unge mennesker var virkelig sÞde og imÞdekommende, og spurgte ind til om de måtte bruge duft indvendig.

Jeg erfarede efterfÞlgende, at de havde brugt damprens i kabinen. Resultatet var en skinnende ren kabine, men også våde sÊder og interiÞr i bunden af bilen. Det ville jeg gerne have vÊret informeret om på forhånd (derfor kun 4 stjerner). Jeg måtte anvende fugtfjerner fra Matas og fuld varme og udluftning af kabinen over flere dage for at komme fugten til livs. Ros for at dÊkke fÞrersÊdet, så min bagdel forblev tÞr på vej hjem.

Alt i alt en god oplevelse.

2024幎2月3日

Snydt for penge

VÊrste sted, skal ha mine penge igen er dÊlme blevet snydt. PrÞvede at kontakte ejeren. Han tog den, da jeg begyndte at brokke mig, blev der lagt på i ansigtet på mig. Find et andet sted venner

2023幎10月24日
自発的なレビュヌ

Kundeservice svarer ikke på negative henvendelser.

Vi bestilte en bilvask hos farwash, da vi tidligere har haft en god oplevelse med en sofarens.
Vi oplevede både at de ikke mÞdte op til den aftalte tid. Min mand stod lÊnge og ventede og ringede forgÊves til jer.
EfterfÞlgende var der skjolder på vores forsÊder, som vi havde bestilt en dybdegående rens af. Jeg har prÞvet at ringe, forgÊves til alle telefoner og lagt besked. Desuden har jeg sendt mail, med beskrivelse af mit mit problem i håb om at de ville hjÊlpe.
Jeg har stadig ikke hÞrt boget fra dem 2 måneder efter!
KÊmpe skuffelse!

2023幎5月24日

De dukkede aldrig op

Jeg bookede deres rengÞringssommertilbud af min lille bil til 495kr.. Jeg mÞdte op et kvarter fÞr til en lukket dÞr.
Jeg forsÞgte at ringe på alle deres numre, men enten var der konstant optaget ellers blev man smidt af linjen.
Det er dybt uprofessionelt når booking blev bekrÊftet på mail.
Efter denne oplevelse kan jeg på ingen måder anbefale farwash og laver ej heller en ny booking.
Spild af min tid at vente på dem.
De har IKKE vendt tilbage på mine opkald heller ikke dagen der på.

2023幎6月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。