Wat een ervaring, voor de eerste keer een winkel buiten gekomen zonder teleurstelling. Hier wordt het duidelijk dat het ook anders kan, dat een grotere maat hebben geen probleem moet zijn. Heel blij d... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Na mijn zwangerschap is mijn lichaam totaal veranderd. Al 14 jaar haat ik om kledij te kopen voor mezelf. Dankzij de collecties bij Josephine by Valerie en de geweldige begeleiding heb ik weer plezier... もっと見る
Onverwacht en heel toevallig bij de winkel uitgekomen. Erg leuke en uitnodigende etalage waardoor ik graag eens een kijkje wou gaan nemen. Aangenaam verrast door de warme ontvangst en de leuke kleuren... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Josephine is een multibrandstore voor ALLE vrouwen. Wekelijks vullen we de winkel en webshop aan met de allernieuwste trends. We zetten alles op alles voor de beste shop ervaring. Kom langs in de winkel Markt 29 in Balen of bestel makkelijk via onze webshop.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel vriendelijk ik ga er terug hern…
Heel vriendelijk ik ga er terug hern als ik iets nodig heb Fijne vrouw
Toffe kleding
Zeer vriendelijk , toffe kleding , prijs ook zeer ok , niet aandringen , voor jong en oud en in alle maten.
Leuke keuze ook voor een maatje meer en…
Leuke keuze ook voor een maatje meer en zeer vriendelijk personeel.
Ik voel me op mijn gemak in de winkel en kan mezelf zijn!
Suuupervriendelijke medewerksters 👍
Vriendelijk...behulpzaam...eerlijk en…
Vriendelijk...behulpzaam...eerlijk en altijd vrolijk
Helpt altijd met een lach en een leuke…
Helpt altijd met een lach en een leuke babbel! Al zoveel leuke kleding gekocht daar! Echt mijn favo winkeltje!
bestelling komt zo mooi aan met een…
bestelling komt zo mooi aan met een leuke kaart. Ook bij problemen heeft deze verkoopster geweldige oplossingen waar je op andere plaatsen veel gedoe mee hebt. ben fan en ga zeker terug naar deze winkel en online bestellingen.10/10
Favori(ete) Josephine.
Het begint al vanaf dat ik de etalage voorbij loop,.. tóch even binnenspringen. En neem dat maar letterlijk, een vreugdesprongetje vanaf de drempel. Door de deur een goedlachse Valerie of Dorien achter dat charismatische, Favori(ete) geveltje. Weer een vreugdesprongetje in dat gezellig winkeltje, als ik dat leuke stuk of accessoire kan vinden. En wéér een vreugdesprongetje over dat drempeltje richting buiten, als ik mijn gevonden stuks kan meenemen. Perfect dus, al die vreugde!
Dus Valerie en Dorien, bedankt voor al die vreugde en liefde voor niet alleen mij, maar voor al jullie klantjes. ❤️
het is steeds om een plezier om er te…
het is steeds om een plezier om er te winkelen.
Super vriendelijk en behulpzaam
Super vriendelijke dame
Super vriendelijke dame, met betaalbare en hele mooie kledij , een echte aanrader
Leuke ervaring.
Leuke ervaring.
Veel keuze in zowel jeugdige als andere kleding. Zowel oma, als dochter als kleindochter iets leuks gevonden.
Vriendelijke bediening, laten je rustig kiezen en indien vragen heel behulpzaam.
Ondanks de drukte maken ze toch tijd…
Ondanks de drukte maken ze toch tijd voor de klanten. Doe zo verder.
Warm welkom bij Valerie
Bij het binnen stappen van de winkel voel je je meteen welkom door het warme onthaal door Valerie en haar team. Je wordt steeds verder geholpen met een glimlach en een eerlijk advies. Toffe kleding voor een betaalbare prijs.
Altijd vriendelijk
Altijd vriendelijk , je krijgt advies op maat.
Gewoon fantastisch personeel en een leuke winkel .
Toppers
Altijd staan ze met een grote glimlach klaar om hun klanten de beste shopassistentie te geven
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk en behulpzaam! Toffe winkel met een grote variatie aan kledij!
Super mooie collectie
Trustpilot エクスペリエンス