De terugbetaling ging niet goed krijgt nog steeds geld terug maar ze zeggen dat ze hebben terug betaald. Kunnen niet zeggen op welke datum is terugbetaald is dat is al vreemd . Heb alles via de ma... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Geweldige service die je niet vaak meer tegenkomt!Mijn ervaring met dit bedrijf is ontzettend positief vanwege de snelle en klantvriendelijke oplossing van een aantal problemen. Polo van Balli... ãã£ãšèŠã
De buitenzool van beide Clark Desert Boots laten los. Schoenen vanwege zomer weinig gedragen, toch houdt men vast aan 6 maanden garantie termijn terwijl dit overduidelijk een productiefout is. Waard... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Had twee vesten besteld, waren zeer snel bezorgd. Helaas deden beide ritssluitingen het niet. Vond ik erg jammer. Mail gestuurd, kreeg een retourbon, voor gratis terugsturen. Ook het betaalde was... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
https://www.kiyoh.com/reviews/1046172/fashion_for_less Bekijk vooral onze Kiyoh pagina eens, waar al onze tevreden klanten een review plaatsen. Daar verzamelen wij actief reviews, en daar krijgt u een reeël beeld van ons bedrijf. Grote merken voor kleine prijzen! Bekijk ons aanbod en koop je kleding online met kortingen tot 70%. Betrokken klantenservice. Betalen met AfterPay. Goedkoop directe verkoop. Veilig en betrouwbaar. Gratis verzending NL & BE & DE.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zojuist een poloshirt ontvangen
Zojuist een poloshirt ontvangen, maat veel te groot en slechte kwaliteit ( Chinese troep) en dan nog de klanten â¬7,95 laten betalen voor het retour terug te zenden! Laatste keer dat ik hier iets bij bestel. Factuur 000280063

Na 2 x wassen van een tweetal sweatersâŠ
Na 2 x wassen van een tweetal sweaters op een normaal wasprogramma zonder droger zijn ze klaar voor de prullenbak en het bedrijf wil het niet oplossen wettelijke garantie periode bestaat waarschijnlijk niet bij dit bedrijf 1e en laatste aankoop
Slechte terugbetaling
Jammer dat de terugbetaling niet vanzelf gaat, zijn inmiddels 5 weken verder en eindelijk heb ik de toezegging gekregen dat de terugbetaling ik gang is gezet. Vervelend dat zoiets niet vanzelf gaat binnen de beloofde 14 dagen⊠Ik zou hier niet nog een keer bestellen.
Retour vesten.
Had twee vesten besteld, waren zeer snel bezorgd.
Helaas deden beide ritssluitingen het niet.
Vond ik erg jammer.
Mail gestuurd, kreeg een retourbon, voor gratis terugsturen. Ook het betaalde was binnen een paar dagen op de rekening bijgeschreven.
Petje af, voor deze fantastische service!!
Mevrouw Esther, verdient een pluim, als het visitekaartje van het bedrijf!

Het is bijna oplichting
Het is bijna oplichting: een te grote maat trui terugsturen. Dezelfde dag nog kleinere maat besteld. Vervolgens krijg je geen geld terug van je eerste aankoop "want hij was gedragen" en "rook naar parfum". Wat absoluut niet waar was. Schandalig, ook het contact met de service medewereker was kortaf en totaal niet voor rede vatbaar. Bestel niets bij fashionforless

Goede kwaliteit.
Voor het eerst besteld bij FFL ik had een horloge besteld dan is het maar afwachten wat de kwaliteit is. Ik ben zeer aangenaam verrast het is een goed stevig horloge
Ik heb hem wel op maat laten maken elders maar dat kost bijna niks.
Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Fashion for Less ããã®åç
Goede ervaring, voor herhaling vatbaar
Sneakers besteld, snelle en verzorgde verzending, goede communicatie via e-mail met verzendgegevens en telefoonnummer etc. Voor herhaling vatbaar :-)

Fashion for Less ããã®åç
tegen reactie op fashion for less
Een reactie op de tegen reactie op mijn reviewâŠ.
Vooralsnog WAARSDELOOS!!!!
Jullie leveren 1 trui in maat XL en ik heb 2 truien in maat S besteld en dit ook bij de retournering vermeld en mevrouw verwacht gewoon dat ik betaal voor iets wat ik niet heb⊠in hoeverre is dit opgelost????
V&D heeft het opgelost, jullie niet!!!!
Nooit meer bestel ik bij fashion for less⊠en dat andere hiervan kunnen leren
Nogmaals een reactie op jullie reactie âfashion for lessâ dit was geheel jullie fout en niet van V&D!
Aan deze handeling of behandeling was niets normaals vanuit jullie kant.
WAARDELOOS!!

Waardeloos
Goed bedrijf qua levering etc tot je een klacht hebt dan geven ze niet thuis. Schoenen 1 week na de garantie de halve zool aan beide schoenen lis...enige antwoord wat je krijgt is dat ze 1 lijn moeten trekken qua garantie...helaas is er ook nog zoiets als gebruikersverwachting maar daar reageren ze op dat ze niet weten hoe er met de schoenen omgegaan is...ik ben geen puber maar een man van 48 die normaal met schoenen omgaat....waardeloos vind ik de afhandeling,waar ik zelf ook steeds achter antwoord aan moest. Helaas nu de stap moeten ondernemen om dit via een gerechtelijke procedurele spelen...fashion for less voor mij nooit meer....

Opluchting
Wel een grote stap voor mij om het via deze weg te bestellen omdat ik vaak genoeg ben opgelicht, maar wilde het horloge al zo lang hebben en hier werd die voor bijna de helft aangeboden dus nam het risico
Nu helemaal blij. Eergisteren besteld en nu in huis
Top

Bei Amazon auf Shop gestoÃen u. NICHT NOCHMAL
Ãber Amazon dort auf den Shop gestoÃen und soweit erstmal bestellt. Danach ging das warten los und auf Email-Anfragen kamen antworten die nicht nur dreist sind, sondern auch eindeutig auf UNGEREIMTHEITEN HINGEWIESEN HABEN. EINMAL UND NICHT WIEDER.

Fashion for Less ããã®åç
Redelijk leuke jas mogen ontvangen
Redelijk leuke jas mogen ontvangen. Alleen toen het touwtje afbrak waar je de jas mee ophangt, viel het volgens hen onder âeigen gebruikâ fout. Dan hebben ze het over âeigen gebruikâ, hoe kan je dit eigen gebruik noemen als je de jas pakt bij het ophangtouwtje en deze gewoon doorscheurt? Triest. Voor de rest wet ik de mond gesnoerd en ben ik niet meer verder geholpen door hen, heel smerig. Ach ja, zo zijn bijna alle bedrijven.

Top!
Beetje sceptisch toen ik een horloge voor minder dan de helft van de winkelprijs aangeboden zag maar besteld en de volgende dag al in huis, helemaal top!

tevreden
Heb hele fijne klantenservice ervaren. Mijn pakketje was ook snel binnen en ben erg tevreden met mijn nieuwe jas!

wat een sch...t bedrijf
wat een sch...t bedrijf
wel gelijk incasseren en een orderbevestiging sturen maar op de spullen moet je eeuwigheid wachten.
nauwelijks contact te krijgen en dan krijg je op no-reply-mailadres te horen dat DHL voor de verzending zorgt. Lekker makkelijk...

Fashion for Less ããã®åç
Vandaag mijn bestelling gekregen helaasâŠ
Vandaag mijn bestelling gekregen helaas een tshirt ipv een sweater wat ik had besteld. Klantenservice gebeld en meteen iemand aan de lijn, een hele vriendelijke meneer Hans, ik mocht mijn tshirt houden en de sweater word gratis opgestuurd na het schrijven van een mailtje. Top service!!!! Netjes afgehandeld.

Helaas betaald niks verzonden/ontvangen
Helaas betaald, stomstom van me
Na mail contact wanneer word het verzonden????
Morgen wetd me terug gemaild
nou we wachten nog op verzenden ð€¬

İk heb op 13/7 (s avonds) een horlogeâŠ
İk heb op 13/7 (s avonds) een horloge besteld en ik kreeg mijn pakje op 15/7 om 11 u.
Tevreden klant ð

Fashion for Less ããã®åç
Polo besteld en betaald geenâŠ
Polo besteld en betaald geen bevestiging
Hoor of zie niks
Gebeld gemaild niks