Virkelig god cykel - nem at samle - og kÞrer virkelig godt. :-) Selvom den var lidt lÊngere undervejs, er den altsÃ¥ hele ventetiden vÊrd. De har et mere smart design end mange andre Fat-bikes pÃ¥ mar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ðš Advarsel om Fastriders / Fatbike â Elendig kundeservice! ðš Jeg vil gerne dele min oplevelse med Fastriders/Fatbike), som har vÊret intet mindre end frustrerende. I september 2024 kÞb... ãã£ãšèŠã
Fede cykler vi glÊder os til at bruge. Der var lidt lÊngere leveringstid end forventet, men i hele processen var der god kommunikation og opfÞlgning. Kvaliteten virker god og stÊrkt, gearskifte funge... ãã£ãšèŠã
PÃ¥lidelig firma svar hurtigt tilbage nÃ¥r man skal have hjÊlp eller vejledning og de er ogsÃ¥ nemme at fÃ¥ fat i hvis man vil tage det over telefonen Priserne er ogsÃ¥ ret gode og det cyklerne ogsÃ¥ S... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
TilfÞjer 25% moms
TilfÞjer 25% moms oveni i prisen med moms , flot !
ðš Advarsel om Mobike / Fastriders /âŠ
ðš Advarsel om Fastriders / Fatbike â Elendig kundeservice! ðš
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Fastriders/Fatbike), som har vÊret intet mindre end frustrerende. I september 2024 kÞbte jeg en Engwe elcykel via deres hjemmeside, hvor de markedsfÞrer sig som en dansk forhandler med "garanti via samarbejdspartner" og "service".
I januar 2025 stoppede batteriet pludselig med at virke, og jeg kontaktede dem for en reklamation. Her startede en langtrukken kamp:
â De svarer ekstremt langsomt og undgÃ¥r ansvar
â De bad mig om video af fejlen â jeg sendte det, men de pÃ¥stod, de ikke havde modtaget det
â Da jeg sendte videoen igen, beskyldte de mig for at have misligholdt cyklen (hvilket ikke er sandt)
â De nÊgter nu at tage ansvar og siger, at jeg "har handlet direkte med Engwe" â selvom jeg kÞbte gennem deres platform
Jeg har forsÞgt at få en lÞsning, men efter måneder med bortforklaringer og manglende svar, har jeg nu klaget til MÊglingsteamet for Forbrugerklager.
ðŽ Jeg har delt denne advarsel i flere forbrugergrupper for at advare andre mod at blive snydt! Fastriders/Fatbike sÊlger produkter, men fralÊgger sig ethvert ansvar, nÃ¥r noget gÃ¥r galt. Hvis du overvejer at kÞbe en elcykel hos dem â tÊnk dig godt om! â ïž
Umulige at få fat i.
Har kÞbt en engwe elcykel hos fatbike.dk
Cyklen modtog vi hurtigt efter bestillingen.
Dog mangler vi 2 mdr. efter stadig fakturaen som jo er vores bevis for at vi har kÞbt cyklen.
Det er umuligt at få fat i en medarbejder telefonisk og via mail svarer de ikke.
Er Êrgerlig over det var her vi valgte at ligge vores penge og vil opfordre andre til at se sig om efter andre elcykel-forhandlere.
Super sambike el cykel tak for det.
Kan ikke anbefale denne side
Kan ikke anbefale denne side .
En måned efter vi kÞbt vores cykel hos Fat-bike.dk viste cyklen sig at have defekte bremseskiver.
Vi kontaktede fat-bike men de frasagde sig retten til at hjÊlpe, da de kun var mellemled til anden leverandÞr.
Vi prÞvede flere gange at komme i telefonisk kontakt med direktÞren, men han ringede aldrig tilbage på vores anmodninger .
Cyklen ser rigtig fin ud ogâŠ
Cyklen ser rigtig fin ud og komunikationen med Fat-bike har vÊret god og nÞjagtigððœ. Men det der to delte betalings system er noget underligt rodððœ. Udover det har jeg stadig ikke fÃ¥et batteriet, her 14 dager efter at jeg at jeg har modtaget min cykelððœ
Super hurtigt og effektivt overholdtâŠ
Super hurtigt og effektivt overholdt hvad der blevet lovet og mere til.
Spurgte til leveringstid og den blev mere end overholdt
Go service og hurtig levering.
Go service og hurtig levering.
Samarbejdspartners hjemmeside er til gengÊld ret dårlig og umulig at finde ud af
Super godt virksomhed der svarer pÃ¥âŠ
Super godt virksomhed der svarer på alle spÞrgsmål, fra bestilling, opsÊtning og betaling :), fra det at jeg placerede min ordre gik der 6 dage så havde jeg cykelen på min adresse :) kan virkeligt godt anbefales herfra. Og. Jeg kÞbte modellen L20 Boost og den er super fed! Og nem at samle :)
Hurtig levering betaling gik fint og vi er rigtig glad for L20 og engine x god pris
God pris men lidt lang leverings tid.
Meget tilfredse kunder
Vi bestilte to engwe l20 elcykel. Hurtig betjening og nem betaling
Vi anbefaler dem
PÃ¥lidelig firma svar hurtigt tilbageâŠ
Pålidelig firma svar hurtigt tilbage når man skal have hjÊlp eller vejledning og de er også nemme at få fat i hvis man vil tage det over telefonen
Priserne er også ret gode og det cyklerne også
Selve kÞbsrejsen var meget glidende men leveringstid er lidt langt hvis man skal fat i en topmodel fra Kina men i bund og grund alle penge vÊrd at vente
Tak for en god Handel Fat-bike.dk
Virkelig god cykel
Virkelig god cykel - nem at samle - og kÞrer virkelig godt. :-) Selvom den var lidt lÊngere undervejs, er den altså hele ventetiden vÊrd. De har et mere smart design end mange andre Fat-bikes på markedet - og så er prisen jo heller ikke til at klage over! :-D
Derudover svarer de altid hurtig tilbage på mine henvendelser - hvilket er et stort plus, isÊr når man handler online. :-)
SÞde og venlige i kontakten
SÞde og venlige i kontakten, lang forsinkelse på leveringen men tilfredse med det modtagne produkt
Hurtig levering,
The worst online shopping experience
This was probably the worst online ordering experience I have ever had. The bike I ordered took almost 3 months (!!!!) to arrive. They told me that some containers from China are delayed and that they will make up for it with a gift from Engwe. That was a lie, did not receive anything other than the bike. On top of that I had to choose a different color for the bike, if not it would have been even further delayed. And now that I started assembling it, I saw that some of the screws and a metal part were damaged. After telling them this, they said the damage is barely visible. But its a NEW BIKE, there shouldnt be any damage?! Customer service is very unprofessional and I even had to explain to them what an invoice is. They really just want to cash in your money and then not worry about anything else.
Stay away from this one.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã