レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god oplevelse at handle her 🙂 Jeg var lidt skeptisk fÞrst, da betaling kun kunne foregÃ¥ via bandoverfÞrsel, men min skepsis blev bragt til skamme allerede ved fÞrste bestilling 🙂 Besti... もっず芋る

KÊmpe ros for en hjernedÞd god service!! Bestilte om fredagen og modtog pakken allerede tirsdag, derudover har chefen smidt en gratis CBD vape pen med i pakken, hvilket bare giver en suverÊn oplevelse... もっず芋る

Det bestilte produkt – et frÞ – ville ikke spire trods gode erfaringer med dette, og pengene er derfor spildt. I pakken fik jeg dog rullepapir med som gave, men dette produkt er ikke noget jeg per... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super service, jeg havde bestilt noget dab udstyr som de ik havde pÃ¥ lager, sÃ¥ jeg blev ringet op af en rar medarbejder, som tilbÞd mig en tilsvarende vare, dog med flere dele i. Jeg fik en pose cbd... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧麻販売店
  2. コレクタヌズ ショップ
  3. ドラむ フラワヌ ショップ
  4. 皮子䟛絊業者
  5. ベむパヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Fat Beans er din cannabis livsstilsbutik med alt i kvalitets produkter fra de bedste brands. Hurtig levering og god service er vores motto.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

203件のレビュヌ

Overall perfect service and

Overall perfect service and counselling.
Just a good and passionate guy advicating for legal weed and that experience follow through his business.

Fat Beans Cannabis からの回答

Hi Jeppe, thank you so much for the kind words. And for doing business with Fat Beans it is very appreciated <3

Der er ikke en finger at sÊtte på denne webshop

Super hurtig levering, god kvalitets-indpakning og der var ogsÃ¥ en gave med. Bestilte igÃ¥r aftes, havde den til formiddag idag. KÊmpe anbefaling herfra 🀟🏌

Fat Beans Cannabis からの回答

KÊre Sara, tusinde tak for dine roser, det varmer at vide min energi er vÊrdsat. Hav en dejlig weekend.

TOP SERVICE fatbeans har igen verden

TOP SERVICE fatbeans har igen verden bedste service bestil mit ting hos fatbeans igår idag fik jeg mit tinge og PS Kun Kvalitet hos fatbeans man ved hvad man kÞbe der ind så jeg give 10stjenne :D TOP SERVICE

Fat Beans Cannabis からの回答

Tusinde tak for de sÞde ord Ratchanon, og for at du har valgt at handle hos mig. GlÊder mig til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Super kvalitet

Hjemmesiden er super simpel at bruge.
Produkterne er af hÞj kvalitet.
Super hurtig levering. Der gik under 20 timer fra jeg havde lavet min bestilling til jeg havde den i hånden dage efter.

Indpakning var god da det bestod af pap og lufttÊt plastik til skunken.

Vil helt klart bruge jer igen.

2024幎3月5日

Fat Beans Cannabis からの回答

Tusinde tak Mathias. Det jeg glad for at hÞre. Vakuum indpakning er et must, når man sender velduftende blomster til kunderne. Jeg er sikker på , at der er årsagen til at samtlige ordrer er leveret uden problemer. Så det bliver jeg ved med, ikke mindst fordi kunderne sÊtter pris på det. Tak!

10/10 til fatbeans.eu

10/10 til fatbeans.eu
Konge blomst og super hurtig forsendelse!
Har efterhånden prÞvet de fleste webshops til CBD blomst og fatbeans.eu ryger direkte ind på en top 2. Super kvalitet!

2024幎2月26日

Fat Beans Cannabis からの回答

Hej Michael. Tak for din feedback, vi sÊtter pris på dine venlige ord. Lad os endelig hÞre, hvad der skal til for at blive nummer et :D

Super service👌💚

Takker for super hurtig respons, kanon service, levering dagen efter og med lidt ekstra lÊkkerier i pakken🀩👌fornÞjelse at handle ved Fat Beans og varmt anbefales 👌💚

2024幎2月22日

Fat Beans Cannabis からの回答

Tusinde tak for din feedback Jens. Og tak igen for at du handler hos Fat Beans.

Fatbeans får et stort 5 tal her fra

Fatbeans fÃ¥r et stort 5 tal her fra mega god service og kanon gode tilbud..sÃ¥ 5 fede ⭐ og 5⭐ til styrmand 👌

2024幎2月22日

Fat Beans Cannabis からの回答

Hej Morten, mange tak for dine rosende ord. Og tak igen for din bestilling.

Fatbeans er en af de bedste

Fatbeans er en af de bedste smoke/headshops i Danmark. De har et dejligt udvalg og er oftest villige til at hjÊlpe hvis man har spÞrgsmål.

2024幎2月18日

Fat Beans Cannabis からの回答

Hej Simon, tak for de pÊne ord. Er glad for at kunne hjÊlpe.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。