We hadden een vakantiehuisje besteld als Paascadeau voor onze zoon. Dit was tijdig besteld, maar we kregen bericht dat de bestelling gewijzigd was, zonder enige duidelijkheid wanneer we het pakket... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zeer vriendelijke leverancier! Stevige schommel. Wij kozen een extra baby stoeltje zodat onze twee dochters tezamen kunnen spelen. Ze hebben reeds uren buiten gespeeld in plaats van voor de TV te hang... もっと見る
Recent de Fatmoose Mighty Mansion aangeschaft. Vlotte levering, al ontbraken er 3 doeken die weliswaar ook weer zeer vlot werden bijgeleverd na een mailtje. In elkaar zetten vergde een stuk meer tijd... もっと見る
Alles was goed omschreven op de website. Er werd ook aangeraden om verankeringen te gebruiken deze worden meteen als voorstel gegeven bij het afronden van je bestelling. Zo ben je zeker dat je de juis... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Jouw speeltoestel voor in de tuin met Scandinavisch design ❤ Spannende opbouwmogelijkheden met een glijbaan, schommel & zandbak ✓ 10 jaar garantie ✓ Vet in kleine prijzen ✓ Gratis verzending ➤ Bouw nu een speeltoestel of klimtoestel en beleef maximaal speelplezier • Nu bij FATMOOSE kopen!
連絡先
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
We hebben veel vergeleken en rond…
We hebben veel vergeleken en rond gesurft op internet om een schomel/speelhuisje te vinden. Bij de eene verdeler hadden we meer van dit, bij de ander dan weer meer van dat. Toen we bij Fatmoose uitkwamen dachten we eerst van jah tzal lik de rest zijn. Maar schijn bedriegt. We keken rond op de site + internet opzoek naar reviews. Daar uit bleek dat we op de goei site waren terecht gekomen voor wat we zochten. De kwaliteit, de afwerking zagen er goed uit. Dus twijfelden we niet langer. We kunnen al niet wachten tot dat we onze Bruce er zullen zien op spelen.
Net besteld
De bestelling liep vlekkeloos. Nu wachten we vol spanning op de speeltoren!
In deze moeilijke en bijzondere tijden…
In deze moeilijke en bijzondere tijden is het fijn dat de kinderen toch komende zomer lekker kunnen genieten van deze mooie speeltoestellen!
bestelling ging zeer vlot!
De website is zeer overzichtelijk!
De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Ze hebben superleuke producten, die makkelijk te monteren zijn.
Heb een heel leuk speeltoestel besteld, waarvan ik zeker weet dat de kinderen er veel plezier aan zullen gaan beleven!
Bestellen is heel eenvoudig. Kortom prima website!
Mooie duidelijke website - groot aanbod
Mooie duidelijke website met een groot aanbod aan speeltoestellen die toch vrij scherp geprijsd zijn.
Topspeeltuigen!
Leuke website om op te zoeken en te bestellen, vlotte service en fantastische speeltuigen! Een echte aanrader, kids zijn er dol op!
Zeer goede klantenservice
Zeer goede klantenservice, heel vriendelijk. En uren speelplezier voor de kinderen!!!
Duidelijke website
Duidelijke website, goede service aan de telefoon en een goede prijs!
Top speeltoestellen
De site is heel overzichtelijk en daardoor kun je makkelijk zoeken! We hadden de keuze zo gemaakt voor ons speeltoestel! We zijn zeer benieuwd naar de kwaliteit maar die zal zeker wel goed zijn!
Prijs kwaliteit zeer mooie moderne speeltuigen!
Prijs kwaliteit zeer mooie speeltuigen. Vormgeving is altijd net dat tikkeltje anders wat hun onderscheidt van klassieke speeltuigen. Veel promoties om de zoveel tijd van bepaalde modellen ! Nu wachten op levering na bestelling :-) We zijn benieuwd!
Uitstekend Webwinkel
Duidelijke beschrijving
Veel extra informatie over mogelijkheden en makkelijk keuzes maken (met/zonder schomel bv.)
Duidelijke montage tips
We hebben reeds een speeltuig gekocht…
We hebben reeds een speeltuig gekocht bij fatmoose en kopen nu nog een extra zandbak bij, we zijn zeer tevreden van de kwaliteit. Veel speelplezier gegarandeerd voor de kinderen!
Duidelijke uitleg en correcte prijzen!
Onze kindjes zijn er helemaal gek van
Onze kindjes zijn er helemaal gek van.
Een goede investering waar ze nog jaren plezier gaan aan beleven.
Een echt aanrader
Eerste keer
Eerste keer dat we een speeltoestel kopen en na verschillende websites bij Fatmoose beland. Duidelijke omschrijvingen van de toestellen, afbeeldingen en afmetingen hebben ons overtuigd, alsook andere gebruikerservaringen op het internet.
heel duidelijke website
heel duidelijke website, goeie uitleg, toffe speeltoestellen!!! kortom het ziet ernaar uit dat we een topzomer tegemoed gaan!!!
Duidelijke beschrijving en eenvoudig…
Duidelijke beschrijving en eenvoudig bestellen
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。