レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik kocht in april een mooi speelhuis. Ik had geluk, want er was een speciale paaskorting. Dat scheelde wel wat euro's. Het speelhuis zou in de daarop volgende maand geleverd worden. Dit werd een klei... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het bouwpakket was snel geleverd, dus we konden er snel mee aan de slag. De instructie is duidelijk, zelfs voor mijn twee linkerhanden. Je bent er wel even 2 dagen mee zoet, maar het resultaat is echt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mooi en degelijk speeltoestel. Vergde wel wat moeite om hem helemaal in elkaar te zetten. Snelle levering. Kinderen zijn er super blij mee en er wordt veel mee gespeeld. Fijn dat er nu nieuwe rustiger... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Uiteindelijk is het een mooi speelhuis geworden. Maar de beschrijving vraagt wat studie tijd. Ook het feit dat je het zeil zelf moet meten en knippen is niet handig. De materialen werden wel snel... もっと見る

企業情報

1. ゲーム専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Jouw speeltoestel voor in de tuin met Scandinavisch design ❤ Spannende opbouwmogelijkheden met een glijbaan, schommel & zandbak ✓ 10 jaar garantie ✓ Vet in kleine prijzen ✓ Gratis verzending ➤ Bouw nu een speeltoestel of klimtoestel en beleef maximaal speelplezier • Nu bij FATMOOSE kopen!

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Gave klimtoestel!

Wat een toffe klimtoestel hebben wij nu van Fatmoose. De keuze was reuze en maakte het niet makkelijker maar uiteindelijk hebben wij gekozen voor de Banana Beach XXL. Het pakket kwam al eerder dan verwacht, heel fijn! Wij zijn heel netjes gebeld voor een bezorgafspraak. Alles zat er keurig bij en een duidelijk instructie. Wat leuk is, is dat het op verschillende manieren te bouwen is, dus je kunt zelf ook nog creatief worden.
Mijn man heeft het samen met 1 ander in 1 dag opgezet. Alles zat heel netjes ingepakt en was compleet.
Stevig en mooie klimtoestel!
De kinderen zijn enorm blij, en wij dus ook :D

FATMOOSE からの回答

Beste klant, bedankt voor uw enthousiaste feedback over uw aankoop bij ons. Wat leuk dat uw keuze is gevallen op onze veelzijdige Banana Beach XXL. Daar gaat uw gezin gegarandeerd vele zomers vol speelplezier mee beleven. Uw FATMOOSE Team

5つ星のうち5の評価

Prachtig speelhuis voor onze…

Prachtig speelhuis voor onze kleinkinderen gekocht waar ze elke dag plezier van hebben. Zeer uitgebreide beschrijving. Eenvoudig in elkaar te zetten. Wel handig om het met z’n tweeën te doen.

FATMOOSE からの回答

Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wat leuk dat u uw kleinkinderen heeft verrast met een van onze speelhuisjes. Wij zijn blij dat zij er al heel veel plezier aan beleven. Wij wensen hen een geweldige zomer toe met nog meer speelplezier. Uw FATMOOSE Team

Zeer tevreden

Alles werd netjes volgens afspraak afgeleverd. Materiaal ziet er goed uit en de beschrijvingen zijn heel duidelijk. Wij hadden een deel hout wat er niet zo mooi uit zag. Hier een mail over gestuurd en direct een reactie op gehad. Afhandeling was zeer prettig.

FATMOOSE からの回答

Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij dat u geheel tevreden bent over uw koopervaring bij ons. Ondanks het feit dat er minder goede houtstukken in uw bestelling terecht gekomen zijn. Gelukkig kon dit snel en naar uw tevredenheid worden opgelost. Wij wensen uw familie nu heel veel plezier met het product. Uw FATMOOSE Team

Super klimtoestel, goede service

Ik ben zeer tevreden over het klimtoestel “crazy coconut club XXL”. Op de website staat duidelijk vermeld uit welke opties je kunt kiezen, welke accessoires erbij zitten, en welke benodigdheden eventueel los bijgekocht dienen te worden.
Ik ben goed op de hoogte gehouden over de levering, welke snel plaats vond.
In de handleiding staat duidelijk, per onderdeel, beschreven hoe deze opgebouwd dient te worden. In 2 dagen stond het toestel op en is het speelplezier begonnen!
Een aanrader!

FATMOOSE からの回答

Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij dat u geheel tevreden bent over de aankoop van uw nieuwe speeltoestel bij ons. Wat fijn dat er al een tijdje genoten wordt van het klimmen, klauteren en spelen op het toestel. Op naar nieuwe avonturen! Uw FATMOOSE Team

5つ星のうち5の評価

Uniek toestel voor de kids

Wij (en vooral de kids natuurlijk) zijn enorm blij met het speeltoestel! Wat zo leuk is zijn de verschillende elementen die je kunt aanpassen. Zo maak je het toestel uniek en kun je de kinderen laten meedenken wat ze graag willen. Zo voelt het helemaal speciaal hun plekje! We krijgen veel enthousiaste reacties. Door de duidelijke stapsgewijze handleiding is het eenvoudig om het toestel op te bouwen. Een aanrader!

FATMOOSE からの回答

Beste klant, bedankt dat u de tijd heeft genomen deze feedback te schrijven. Wat fijn dat u en de kids helemaal blij zijn met het speeltoestel dat jullie met onze verschillende keuzemogelijkheden naar eigen smaak hebben aangepast. Dat kan niet anders dan veel plezier brengen. Uw FATMOOSE Team

Heel degelijke schommel

Heel degelijke schommel. Contact met de leverancier verliep heel goed en snel. De schommel stond zo in elkaar, wij en vooral de kinderen zijn er blij mee.

FATMOOSE からの回答

Beste klant, bedankt voor uw feedback. Het doet ons goed dat u en uw kinderen blij zijn met de schommel. Wij wensen de kids heel veel schommelplezier toe. Uw FATMOOSE team

5つ星のうち1の評価

Sent the Wrong Parts Multiple Times

Was delivered the wrong accessories and the wrong bolt kit for the set. It took a few days and many pictures needing to be sent and counts of parts for me to get them to admit it was wrong and send me the right parts.

The parts arrived 3 days later, and they are wrong again. I am still missing multiple parts from a large childrens set which I was planning to have built for my kids over a week ago to have it ready for the Easter holidays.

Very Frustrating

2022年4月15日

FATMOOSE からの回答

Dear customer, thank you for your feedback. We understand your frustration and apologise wholeheartedly. We would like to ask you to contact us via the contact formon our website with the subject "rating", and to provide us with your order number. We will then be able to look into what exactly went wrong as this is a very unfortunate matter indeed. Your FATMOOSE Team

5つ星のうち5の評価

FruityForest Fun XXL, FUN verzekerd!

Wij habben ons oog laten vallen op de FruityForest Fun XXL. Met de glijbaan en nog enkele extra accesoires, zoals de SpecialSpy Telescoop, in een gepersonaliseerd kleurtje was onze bestelling compleet. Alle verwachtingen zijn zeker ingelost!
Het bouwpakket komt netjes verpakt aan de deur afgeleverd. Het bestaat uit mooie en degelijke materialen, met een eenvoudig te volgen handleiding. De bevestigings elementen die worden aanbevolen per speeltoestel zijn ook ten zeerste aan te raden. Kortom, papa blij met de to-the-point instructies, kids super blij met het resultaat, en mama blij met al de blije gezichtjes!

2020年7月11日
5つ星のうち5の評価

Wat een leuke ervaring bij de aankoop…

Wat een leuke ervaring bij de aankoop van ons nieuwe speeltuig! Ik had nog enkele vragen, waarvoor ik telefonisch contact opnam met de klantendienst en deze hebben mij heel vlot en goed kunnen helpen. Na de antwoorden op mijn vragen, kon ik alles vlot online bestellen, dus nu is het spannend afwachten tot de levering komt.

2020年6月16日

Trustpilot エクスペリエンス