Hittade fina bÃ¥gar o hade ett recept med, de hjÀlpte till med att bestÀlla, efter 14 dgr kom de med posten⊠jag Àr jÀttenöjd med mina progressiva glasögon, bestÀllde Àven att de skulle bli mörkare ut... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snygga billiga bÃ¥gar, snabb leverans och trevligt bemötande bÃ¥de i telefonen och sjÀlva butiken! Men fÃ¥töljerna i butiken var vÀldigt obekvÀma, sÃ¥ det var tur att man inte behövde vÀnta lÀnge dÀr!... ãã£ãšèŠã
Jag fick god kontakt snabbt. Bra och tydlig information vid synundersökning. Det som inte kÀndes helt bra, var att jag hade förestÀllt mig ett mer och bÀttre utbud pÃ¥ bÃ¥gar. Har bestÀllt tidigare öve... ãã£ãšèŠã
Ja, detta var andra paret glasögon jag har köpt av er. Jag Àr mycket nöjd med dessa och det beror mycket pÃ¥ er duktiga och trevliga personal i Malmö, som informerade och justerade glasögonen pÃ¥ ett my... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Favoptic ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PÃ¥ Favoptic.com erbjuder vi kvalitetsglasögon direkt till dig â utan mellanhÀnder och till oslagbara priser! Vi förenklar ditt köp genom att erbjuda ett stort urval av moderna bÃ¥gar online. VÃ¥ra priser Àr transparenta och inkluderar alltid glas, bÃ¥gar och ett fodral â inga dolda avgifter.
VÃ¥rt koncept bygger pÃ¥ att du kan prova vÃ¥ra bÃ¥gar i lugn och ro hemma, helt kostnadsfritt, innan du bestÀmmer dig. Du bestÀller hem flera modeller och provar dem framför spegeln â precis som i en butik, fast utan stress. NÀr du hittat din favorit skickar du tillbaka bÃ¥garna och laddar upp ditt recept pÃ¥ vÃ¥r hemsida. Sedan slipar vi dina glas efter dina styrkor och skickar hem dina fÀrdiga glasögon.
Med Favoptic får du inte bara en prisvÀrd och smidig lösning, utan också högkvalitativa glasögon till ett pris som få andra kan matcha. Prova oss och upptÀck hur enkelt och tryggt det Àr att handla glasögon online!
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- favoptic.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 72ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bra service nÀr vi var och provadeâŠ
Bra service nÀr vi var och provade glasögonen i Malmö . Glasögon Àr super bra . Och ett bra pris för en pensionÀr .
Har aldrig vart med om bÀttre service.
Har aldrig vart med om bÀttre service.
Trevligast och mest hjÀlpsam bemötande någonsin. Fort går det också nÀr man lagt sin bestÀllning. Fantastiskt pris minst sagt. Tack för all hjÀlp.
Enkelt att bestÀlla
Enkelt att bestÀlla, mycket prisvÀrt, snabb leverans, stort urval!
Trevlig optiker och hjÀlpsamma flickor.
Allt Àr så lÀtt och enkelt,tack
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, kunnig personal.â, tog sig tid att svara pÃ¥ mina frÃ¥gor.
Jag kÀnde mig trygg, samt ett bra pris för en pensionÀr.
Jag har köpt över 15 år hos er
Jag har köpt över 15 år hos er , kag Àr mycket nöjd
FÃ¥r inte glasögonen justerade nÀr deâŠ
Får inte glasögonen justerade nÀr de kommit.
Annars bra service
LÀtt att bestÀllaâŠ..att rekommenderas
Ni har min favorit optiker
Ni har min favorit optiker! Kul, kunnig och noggrann.
Så de nya glasögonen fungerar perfekt.
Bra glasögon för en brÃ¥kdel av de prisâŠ
Bra glasögon för en bråkdel av de pris jag tidigare har betalat hos diverse optiker. MÀrker ingen som helst avvikelse till det sÀmre mot s.k. de bÀsta glasen.
KundvÀnligt agerande!
Det Àr spÀnnande att söka bågar och prova. Får dem snabbt och det Àr lÀtt att returnera. Glasögon man bestÀller kommer snabbt.
Bra bemötande, bra pris.
Bra bemötande, kunde fixa ett par bågar i rÀtt fÀrg som jag haft och som inte fanns men med lite prat med verkstan så hittade hon den rÀtta fÀrgen som jag ville ha, tack till alla inblandade.
Kan absolut rekomenderas!
Bra priser, och trevlig bemötande, ett stort utbud på glasögonbågar oxså
Trevlig och effektiv personal.
Bemötande
Hej! Damen jag pratade med var mycket tillmötesgående och fixade allt på ett bra sÀtt!
Handlat sen 20 år tillbaka
Handlat sen 20 år tillbaka.
Alltid varit mer Àn nöjd!
Snabba leverans.
Ett pålitligt företag rekommenderas.
Snabb och bra service
Snabb och bra service! Konkurrenskraftiga priser på glasögon!
Rekommenderas verkligenð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹