レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er et skÞnt fitnesscenter at komme i: nye maskiner og mulighed for deltagelse pÃ¥ en masse hold. Jeg selv dyrker virkelig spinning-holdene, som lige har fÃ¥et en fin ny sal med nye, supergode cykler... もっず芋る

䌁業が回答したした

Selvom jeg har cyklet bikefit igennem 20 Ã¥r sÃ¥ kunne jeg ikke cykle pÃ¥ Fysio-Danmarks cykler. De krÊver en intro time, da der er meget der skal justeres,indstilles og indtastes. Og man skal ikke forve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk trÊningscenter med topmoderne udstyr og imÞdekommende personale! FysioDanmark i HillerÞd er uden tvivl et af de bedste trÊningscentre i omrÃ¥det! Fra fÞrste gang jeg trÃ¥dte... もっず芋る

䌁業情報

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

20件のレビュヌ

Rent pÊnt roligt og god plads

Rent pÊnt roligt og god plads. Super sted at trÊne.

2026幎2月21日

KÊre Marianne

Mange tak for de flotte 5 stjerner.

Det er lige det vi gerne vil hÞre :-)

Mange Hilsner

SkÞnt fitnesscenter

Det er et skÞnt fitnesscenter at komme i: nye maskiner og mulighed for deltagelse på en masse hold. Jeg selv dyrker virkelig spinning-holdene, som lige har fået en fin ny sal med nye, supergode cykler og supergode instruktÞrer :) Eneste minus: cyklerne står en anelse for tÊt.

2026幎2月18日

KÊre Birgitte

Mange tak for de 5 stjerner, dem er vi meget glade for.

Dejligt at du er glad for den nye sal.

Det er rigtigt at cyklerne er sat tÊttere end tidligere - det er mulighedens kunst for at kunne bruge salen til andre hold en kun cykling.

Endnu engang mange tak for roserne.

Thomas Höfelsauer

Jeg har fået to behandlinger hos Fysio

Jeg har fÃ¥et to behandlinger hos Fysio Danmark HillerÞd. Jeg kan kun rose den meget faglig kompetente, lyttende og venlige fysioterapeut Emma og vil meget gerne igen lad mig behandle af hende. De stÞrste anbefalinger herfra 😃

2025幎8月22日

KÊre Bente
Mange tak for de flotte ord til Emma. Dem giver vi straks videre :-)

Ondt i lÊnden

Var nede hos fysioterapeut Victor, og stor ros til Victor. Han var virkelig god og jeg gik derfra meget glad og tilfreds.
Vh. Rikke

2025幎7月29日

KÊre Rikke
Mange tak for rosen af Victor - den giver jeg straks videre til ham :-)
Thomas Höfelsauer

Jeg har nu motioneret her i en rum tid

Jeg har nu motioneret her i en rum tid. Nu har FysioDanmark valgt at acceptere indvandregrupperinger. 5 drenge som slet ikke passer ind og skaber utryg stemning både i centeret men også i omklÊdningen.

Jeg bryder mig ikke om dette og vil ikke motionere i mit vanlige tidsrum så lÊnge de er velkomne.

Hilsen Ole

Hej

Så synes jeg praktisk talt, du skal besÞge centeret mellem 13.30-17 hver dag.

Hilsen Ole

2025幎4月14日

OPDATERET

Hej Ole

Jeg har forsÞgt at få du til at kontakte mig uden held. Jeg har svÊrt ved at forstå din anmeldelse og vil stadig gerne i kontakt med dig.

Hej Ole

Tak fordi at du giver dig tid til at skrive her,

Jeg er rigtig ked af at hÞre at du har haft en dårlig oplevelse. Der er naturligvis ingen kunder hos os der skal fÞle sig utrygge i vores center!

Jeg har ikke hÞrt noget om dette fÞr nu.

Er du ikke sÞd at skrive til mig direkte på thomas@fdhi.dk

Tak for dejlig saunagus

Tak for dejlig saunagus. SkÞn oplevelse 🔥

2025幎4月12日

KÊre Line

Mange tak for rosen - den giver jeg også videre til gusmestrene 🙏

Super sted

Super sted, med plads til alle🀩
Super dygtigt og hjÊlpsommet personale👌

KÊre Michael
Mange tak for roserne :-)
Thomas

StÊrk kombination af fysioterapi og trÊningscenter

Super kombination af fysioterapi og trÊningscenter.

Efter flere besÞg i fysioterapien, hvor trÊning var en del af behandlingen, så har jeg igennem flere år benyttet trÊningscentret.

Både fysioterapien og trÊningscentret fortjener de bedste anmeldelser. Du bliver altid mÞdt af positive og fagligt dygtige medarbejdere.

Senest er stort set alle trÊningsmaskiner blevet skiftet, hvilket bestemt ikke har gjort oplevelsen ringere :-)

Stor anbefaling herfra.

KÊre Lars
mange tak for roserne :-)

Gode rammer for trÊning

Venligt og hjÊlpsomt personale, og gode fleksible rammer for trÊning. Maskiner virker som de skal, og der er altid rent og pÊnt.

2025幎3月18日

Mange tak Palle
Vi glÊder os til meget snart at se dig igen :-)

Fantastisk trÊningscenter

Fantastisk trÊningscenter med topmoderne udstyr og imÞdekommende personale!

FysioDanmark i HillerÞd er uden tvivl et af de bedste trÊningscentre i området! Fra fÞrste gang jeg trådte ind ad dÞren, blev jeg mÞdt af et smilende og imÞdekommende personale, der altid står klar til at hjÊlpe og vejlede. Deres faglige kompetencer skinner tydeligt igennem, og man fÞler sig i trygge hÊnder uanset ens trÊningsniveau.

For nylig har de skiftet alle trÊningsmaskiner i den store sal, hvilket virkelig har lÞftet oplevelsen endnu mere. Maskinerne er moderne, brugervenlige og giver mulighed for effektiv trÊning, uanset om man er nybegynder eller erfaren. Kombinationen af det professionelle personale og det nye udstyr gÞr, at trÊningen bliver en sand fornÞjelse hver gang.

Uanset om du sÞger genoptrÊning, styrketrÊning eller bare et godt trÊningsmiljÞ, kan jeg varmt anbefale FysioDanmark i HillerÞd!

KÊre Mads
Mange tak for de mange flotte roser :-)
Thomas

Generelt ok men plads til en del forbedring

Jeg har en del positivt men også en del negativt. Lad os starte med det negative:

Man betaler en premium pris, for at få de faciliteter der reklameres med. Dog vil jeg aldrig få glÊde af saunaen, da den åbenbart er lukket mellem 13/14-17.00. Jeg trÊner efter arbejde kl 14.
Har også spurgt ind til det hernede, og bliver sagt det er for dyrt at have den tÊndt der?? Tror ikke der er lavet en beregning på hvad det faktisk koster. Tror det er dyrere at slukke den, for at skulle varme hele rummet op igen fra stuetemperatur i forhold til bare at holde varmen stabil i de 3 timer.

En anden ting er maskinerne.
De er af Êldre dato, og når de går i stykker, er de i stykker i månedsvis.

Der er kun 1 wc i omklÊdningen, hvilket i min optik slet ikke er nok.

Objektivt, er musikken ikke trÊningsmusik ;) Rasmus Seebach er tit at finde i playlisten. Dog passer det udemÊrket til klientellet.
Det positive:

Der er altid god plads, sjÊldent man skal vente på en maskine. Det er ikke fyldt med steroidetyper, men derimod lidt Êldre mennesker.

Synes også der er rent og omklÊdningen er af god standard.

Edit:

Efter dette, er der kommet nye maskiner samt saunaen har fået udvidet åbningstiderne. Fra 2 til 4 stjerner 😁

2024幎12月15日

KÊre Henrik

FÞrst og fremmest skal jeg beklage det meget sene svar.

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi sÊtter stor pris på din Êrlige feedback, da den hjÊlper os med at blive endnu bedre.

Vi har lyttet til vores medlemmers Þnsker og har derfor udvidet saunaens åbningstider, så de nu burde kunne tilgodese flere trÊningstider. Vi håber, at dette giver dig bedre mulighed for at benytte den fremover.

Med hensyn til maskinerne har vi netop opgraderet alle vores stackloadede maskiner til helt nye og moderne modeller, så vi håber, du vil få glÊde af dem. Skulle du opleve problemer med udstyr i fremtiden, er du altid velkommen til at tage fat i os, så vi kan sikre en hurtig lÞsning.

Vi forstår din pointe omkring toiletfaciliteterne i omklÊdningen, men desvÊrre er dette ikke noget, vi kan Êndre lige nu. Til gengÊld har vi seks ekstra toiletter lige ved indgangen til centeret, som du også er meget velkommen til at benytte.

Vi er glade for, at du sÊtter pris pÃ¥ den gode plads, atmosfÊren og rengÞringsstandarden – det betyder meget for os! Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback, og vi hÃ¥ber, at du vil fÃ¥ endnu bedre oplevelser hos os fremover.

Naturligvis er jeg rigtig ked af at du kun mente at vi er 2 ud af 5 stjerner vÊrd.

Edit:

Mange tak Henrik :-)

Dejligt trÊningsmiljÞ

Dejligt trÊningsmiljÞ, gode omklÊdningsfaciliteter, lÊkkert med sauna, meget imÞdekommende personale som er der i hele åbningstiden.

2024幎12月12日

KÊre Allan

Mange tak for de 5 stjerner :-)

Thomas Höfelsauer

Jeg har haft ondt i ryggen i lÊngere

Jeg har haft ondt i ryggen i lÊngere tid, og blev anbefalet at prÞve en kiropraktor.
Igennem min sygeforsikring på arbejdet, fik jeg bevilliget 6 behandler inkl. en scanning.

Jeg tager kontakt til FysioDanmark HillerÞd og får lavet en aftale.

Jeg har intet godt at sige om den kiropraktor der behandler mig.. Ikke fagligt i hvert fald.

Hendes behandling er max 5 min, hvor hun trykker mig lidt op og ned af rygsÞjlen, prikker mig lidt i nakken og så aftaler nÊste tid.

Det har aldrig vÊret på tale, at få mig scannet..

Ved samtlige af mine aftaler, har hun vÊret forsinket 15-20 min, mens jeg sidder på deres "Disse stole skal vÊre de billigste"-ventestole.

Sidste aftale der sad jeg i 20 min, da jeg mistede tålmodigheden og meldte at jeg ville gå.

De er sikkert fine med fysioterapi, det kan jeg ikke udtale mig om. Men den kiropraktiske del, virker som om den kun eksisterer for at kunne suge forsikringspengene ud af netop sådan en som mig. :)

Anbefaler alle jeg mÞder om at holde sig vÊk fra dette sted.

2024幎10月2日

Hej igen Kris

Jeg har forsÞgt at finde dig i vores system, men jeg kan ikke finde nogen Kris S.

Har du mulighed for at send mig dine kontakt oplysninger på min mail thomas@fdhi.dk så jeg kan finde dig i systemet.

På forhånd tak.

Hej Kris

Jeg har lige lÊst din anmeldelse af vores virksomhed.

Jeg vil straks gå videre med dine oplevelser og vende tilbage til dig. For det er klart at ingen kunder skal have den oplevelse af vores virksomhed som du her beskriver at du har haft.

Hvis du har yderligere så kan jeg kontaktes direkte på mail thomas@fdhi.dk

Thomas Höfelsauer

Dårlig service på behandling og opfÞlgning

Afsender betalingspåmindelse uden at have sendt regning fÞrst.

Dårlig kommunikation omkring behandlingsforlÞb. Fik ikke rigtig det fysioterapi som havde forventet og vores forsikring have bevilget.
Ingen opfÞlgning på videre behandling eller nÊste skridt. Kommunikation udeblev efter aftalt sms.

2024幎5月27日

Hej Linda

Jeg er rigtig ked af at du har hafte en dårlig oplevelse hos os.

Jeg har forsÞgt at finde dig i vores system, men desvÊrre uden held. Derfor har jeg endnu ikke fundet ud af hvad der er sket.

Vil du ikke skrive til mig på thomas@fdhi.dk så jeg kan finde ud af hvad der er gået galt?

På forhånd tak.

Medejer af FysioDanmark HillerÞd

Cyklerne krÊver introtime!

Selvom jeg har cyklet bikefit igennem 20 år så kunne jeg ikke cykle på Fysio-Danmarks cykler. De krÊver en intro time, da der er meget der skal justeres,indstilles og indtastes. Og man skal ikke forvente cykelinstruktÞren hverken har tid eller lyst til at sÊtte en igang,eller hjÊlpe undervejs. Her blev jeg bare henvist til introtime. Mine spinning sko som jeg har passet så godt på og kun cyklet indendÞrs med, blev flået op i sålen. Så rigtig dårlig start i et nyt center. I får 2 stjerner så,mest for den fÞlelse af at man ikke skulle vÊre kommet.

2024幎3月4日

FysioDanmark HillerÞd からの回答

Her indsat den orginale anmeldelse:

Magen til selvoptagethed skal man lede lÊnge efter! Mit fÞrste klip skulle bruges til en cykel time( synergy cykling). Jeg har gået til bikefit i 20 år så jeg tÊnkte at jeg behÞver ikke en intro time. Men det var nogle helt andre cykler end jeg har prÞvet,så jeg havde brug for hjÊlp. Jeg kunne ikke indstille den Og de 2 cykler jeg prÞvet hakket/ stoppet cyklen når jeg stod op, så det gjorde det umuligt at cykle stående. Men det eneste jeg fik afvide igen og igen, du skulle have taget en intro time. Men nu var jeg der ligesom, men der var ingen hjÊlp at få. Nr 2 cykel lykkedes at rive hele min sål op på min ene sko. Men det er jo mit eget ansvar var svaret fra centret. På cykeltimen handlet det kun om at hun (Lise) selv kunne få lov at cykle,i ro og fred uden at blive forstyrret ,sådan virket det ihvertfald. Så forvent ikke hjÊlp hos Lise, der må du tage en introtime.

Svaret nedenfor
Hej Katja

Jeg har lige lÊst din anmeldelse af vores center.

Der er nettop en grund til at vi anbefaler alle nye kunder at deltage på en intro time til vores cykler - da de er anderledes end mange andre indendÞrscykler.

Jeg har talt med både vores instruktÞr og nogle af de andre medlemmer der var så sÞde at hjÊlpe dig med alle de ting du ville have lÊrt på intro timen.

Til din info så er der ikke noget galt med cyklerne - det hele handler om teknik og er igen noget du lÊrer på intro timen.

At din cykelsko går i stykker da du skal klikke ud af pedalerne skyldes at dine sko var meget slidte og er naturligvis ikke noget vi kan erstatte.

Jeg er derfor meget ked af at du har givet os 1 stjerne her på trustpilot for noget som du selv ville kunne have undgået hvis du havde fulgt min sÞde medarbejderes anbefaling og deltaget på en intro time.

Ejer af FysioDanmark HillerÞd

Hvorfor sender i mig en regning med rykkergebyr og alt muligt når i aldrig fÞr har sendt mig en regning?

FysioDanmark HillerÞd sender en regning med rykkergebyr og inkassogebyr, men da jeg ikke tidligere har fået tilsendt en regning fra dem, så er det jo lidt svÊrt at betale den.

Der er et eller andet i tydeligvis ikke har styr på.

Så gider i sende den korrekte regning, udspecificeret og uden rykkergebyr og inkassogebyr, så skal jeg nok betale den.

Siger i nu at det er mit job at sÞrge for at dine medarbejder passer deres job? Har dine receptionister og fysioterapeuter ringet til mig for at tjekke om de har noteret min emailadresse korrekt? Det er sikkert der den er gal, men nej-nej, det hele skal bare sendes til inkasso.

Og de der likvido har kun sendt mig en sms. Ingen email. Gad vide hvordan det kan vÊre... 😔

Men nu er der heldigvis kommet en god lÞsning på sagen. :)

2021幎1月3日

Hej Allan

Som jeg har svaret dig på Facebook så har vi naturligvis både sendt dig e-mail og ringet til dig uden at du har vendt tilbage til os.

Derfor har vi desvÊrre set os nÞdsaget til at vidersende regningerne til inkasso.

Ligeledes har du jo også selv haft mulighed for at spÞrge i receptionen og hos din fysioterapeut om hvorfor du ikke har modtaget nogen regning for nogen af dine behandlinger.

OPDATERET den 6.1.2021
Jeg er glad for at der er fundet en lÞsning hvor Allan nu har fået tilsendt sin faktura og har betalt dem :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。