Besteld op 18 december en nog niets gehoord wanneer ik product kan afhalen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik wilde iets hebben om mij te helpen met sporten en sneller vooruitgang te zien. Daarom heb ik gevraagd wat daarbij goed paste en ze hebben mij duidelijk uitgelegd wat ik nodig had en vervolgens ook... ãã£ãšèŠã
Wacht al meer dan een week op mijn bestelling. Via contactformulieren wordt er niet gereageerd en ook niet via de mail. Heb ook geen link ontvangen dat het onderweg is. Kortom is de communicatie slech... ãã£ãšèŠã
Er waren wat foutjes in de website waardoor mn eerste bestelling niet goed zou worden afgerond. Maar netjes opgelost door de eigenaar na wat rugsteuntjes. Prima product!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
'Good nutrition is our mission' FeelingFit Nutrition staat voor een kwalitatief hoogwaardig product en is speciaal samengesteld voor de ervaren maar zeker ook voor de alledaagse sporter. De supplementen en pakketten zijn met zorg samengesteld en sluiten aan op jouw sportdoel. Op onze site informeren we je over de producten die het beste bij je sportdoel passen en hoe je ze kunt gebruiken.
é£çµ¡å
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering, duidelijke uitleg over het gebruik van de producten. Ook na levering beschikbaar voor vragen. Ga zo door!
Verkeerde product geleverd
Verkeerde product geleverd, op dit moment in afwachting van oplossing

FeelingFit Nutrition ããã®åç
Er waren wat foutjes in de websiteâŠ
Terugkomende klant
Snelle reacties op chat, prima service, levering & producten. Daarbij ook nog iets goedkoper dan een deel van de andere webshops.
Snelle levering alsook vlotte reactieâŠ
Snelle levering alsook vlotte reactie op gestelde vragen.
Erg tevreden met de producten.
Whey isolaat vanilla
Inmiddels verschillende bestellingen gedaan bij feelingfit nutrition. De whey eiwitten bevallen me prima smaak is erg goed, het is alleen jammer dat er nog geen grotere verpakkingen zijn ;)
Top producten!
Heerlijk die luchtige proteïne en ook het hongergevoel gaat weg door de fatburning! Echt top!
Whey Protein FeelingFit
Ik heb de Whey Protein gekocht van FeelingFit. Erg goede poeder die niet vast plakt of iets dergelijks. Erg goede smaak ook! Een erg lichte shake die niet zwaar op de maag valt.
PRE Workout
Super goede kwaliteit pre workout, na een kwartier van innamen voel je al dat het werkt. De smaak (mango) was lekker! Zeker een aanrader!
Super service
Ik wilde iets hebben om mij te helpen met sporten en sneller vooruitgang te zien. Daarom heb ik gevraagd wat daarbij goed paste en ze hebben mij duidelijk uitgelegd wat ik nodig had en vervolgens ook gekocht.
Goede service, vanille is een lekkere smaak en goed te mengen, klontert niet.
Lekkere pre workout
Lekkere pre workout. Hij werkt heel goed! Ik heb de smaak mango & peach. Zeker een aanrader!
Goede kwaliteit!
Goede kwaliteit!
Klontert niet en is erg makkelijk te gebruiken met zowel water als melk!
Zeker voor deze prijs een erg goede deal!
Top producten
Dit is de beste en lekkerste pre-workâŠ
Dit is de beste en lekkerste pre-work out die er is
Goede kwaliteit en smaakt ook lekker!
erg goed
het product was goed er zat zelfs ook een scoop bij. levering was ook vlekkeloos
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã