レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een uitstekend product, had problemen met hielspoor en met deze zolen is het probleem opgelost. Ook mijn rugpijn verminderd erdoor. Zou het iedereen aanraden, het is een ware luxe voor je voeten. E... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dropships from china. The same sole is sold on chinese bargainsites for 3 euros a pair. Tried to cancel my order 6 times after finding out, the moment i asked for my money back they forced delivery on... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

DE oplossing!!!

Betrouwbare site. Bestelling eenvoudig. Bestelling super snel behandeld. S'Anderdaags geleverd. De Fleetz steunzolen zijn super, geven direct het nodige comfort/verlichting voor de voeten. Pijnen direct verdwenen bij het dragen van de steunzolen.
Waarom rondlopen met pijn, als deze zolen u de oplossing bieden

2026幎3月24日

Heeeel tevreden

Heeeel tevreden, had al maanden last van hielspoor, zelfs een injectie hielp niet, ik draag de zooltjes dagelijks en de klachten waren in korte tijd aanzienlijk minder geworden en nu na ongeveer twee maanden totaal geen last meer. TOP!!

2026幎3月13日
5぀星のうち4の評䟡

heel goed voor dagelijks gebruik

Ik heb nu 3 paar blue one zooltjes. Ze werken voor mij het best in schoenen met een wat smallere hak. Ik heb ze ook in mijn golfschoenen zitten, en kan er 9 holes mee lopen. Loop ik 18 holes of meer dan val ik liever terug op de zooltjes van mijn podoloog, anders voel ik toch wel wat meer vermoeidheid. Voor dagelijks gebruik top, en goed geprijsd. Ik heb (bijna) geen last meer van hielspoor.

2026幎3月6日
5぀星のうち4の評䟡

Knaloranje Feetz ... superzacht

De ietwat knaloranje Feetz zooltjes na paar weken ontvangen. Eerst vertwijfeld of het wel klopte. Achteraf zat in mijn spam verzoek huisnummer door te geven.

De zooltjes nu 3 weken in gebruik. Heerlijk zacht. 2e week ging ik merken dat de pijn afnam. Deze is nog niet weg maar wel dragelijk nu.

Ik ga de blauwe ook maar proberen.

2026幎3月5日

Super fijn om te dragen

Super fijn om te dragen. Heb al veel minder pijn in mijn Voet bij een fascitis plantaris sinds 8 maanden. Had dit veel eerder moeten aanschaffen en raad het iedereen aan. Ook de slippers zijn top!

2026幎2月28日
5぀星のうち5の評䟡

Je krijgt bij bestelling van de zolen

Je krijgt bij bestelling van de zolen, niet 1 maar 2 paar van deze fantastische zolen. Er zit 1 paar in mijn wandelschoenen, het andere paar zit in mijn gewone sneakers. Zo hoef ook niet steeds je zolen van schoen te wisselen. Voorheen had ik redelijk wat pijn en ontstekingen op mijn middenvoet. Deze zijn na het dragen van de Feetz zolen, grotendeels verdwenen. Top zolen.

2026幎2月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス