レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Altijd goede spullen , zaden en tips! Bovendien worden de pakjes zaden altijd leuk en met aandacht verpakt opgestuurd. Dat levert mij in ieder geval een glimlach op! De kwaliteit van de producten z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Leuk bedrijf, de mooie bewaar doos voor zaadjes snel ontvangen en alle zaadjes die ik heb passen goed in de geleverde vakjes. Je moet alleen niet te veel erwten / bonen zakjes in hetzelfde vakj... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel blij met de zadenkoffers waarin ik mijn grote collectie in kwijt kon. Netjes geordend door de stickers. Die ik soms wel lastig eraf kreeg. De biologische zaden zijn goud, wat een mooi assortime... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle verzending, goed verpakt, vriendelijk bedank kaartje. kwaliteit producten. Heel blij mee!

企業情報

1. 庭園
  2. オーガニック ショップ

当該企業による記述

De grootste keus in biologische én reproduceerbare moestuinzaden vind je bij Feggies.nl. Wij zijn jouw one-stop-shop voor een breed scala aan unieke, bijzondere, heirloom en gangbare moestuinzaden. Al onze zaden zijn zorgvuldig geselecteerd bij leveranciers uit de Benelux en Duitsland. Wij leveren onder andere Semailles zaden, Kokopelli, Magic Garden Seeds, Culinaris & Buzzy Organic. Van deze zaden leveren wij enkel de reproduceerbare soorten. Je kunt dus jaar op jaar genieten van je eigen zaden. Naast onze zaden kun je op Feggies.nl ook onze eigen Feggies moestuinbewaarboxen bestellen. Unieke bewaaroplossingen voor al jouw moestuinzaden. Waarom kiezen voor Feggies? 🌱 Unieke selectie 450+ soorten: Ontdek bijzondere moestuin zaden van verschillende leveranciers uit Nederland, België en Duitsland. 🌱 Biologisch geteeld & GMO vrij: Al onze zaden zijn 100% biologisch gecertificeerd en GMO vrij. 🌱 Duurzame keuze: Wij verkopen uitsluitend reproduceerbare zaden, die je jaar na jaar opnieuw kunt planten. 🌱 Deskundig advies: Ons kleine team van moestuinierders staat klaar om je te helpen met al je vragen. Bestel nu je zaden online op www.feggies.nl! Bezoek onze website www.feggies.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment bijzondere, biologische en reproduceerbare moestuinzaden. Bestel nu en geniet binnenkort van de oogst uit jouw moestuin!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Correct en snel gereageerd en dan een…

Correct en snel gereageerd en dan een brievenbus pakketje ontvangen wat met zoveel liefde, zorg, aandacht en mooi is ingepakt met nog een klein kaartje (handgeschreven) erbij, het ontroerde mij in deze tijden van efficiëntie. Dankjewel 'Feggies' alle goeds toegewenst met jullie bedrijf.

2024年8月1日

Feggies からの回答

Wat een mooie reactie, daar doen we het voor. Heel veel plezier van jouw bestelling! Gr, Gill

Snel en vriendelijk

De zaden waren vlot binnen, leuk en zorgvuldig verpakt met weer een cadeautje in de vorm van extra zaden. Ook een vraag werd via de chat snel, vriendelijk en naar tevredenheid beantwoord.
Feggies is gewoon een heel prettig bedrijf!

2024年7月12日

Prima!

Snelle levering, persoonlijke service. Heeft zaden die nergens anders verkrijgbaar zijn. En een extra zakje zaden als kadootje. Altijd leuk.

2024年7月9日

Precies wat ik zocht!

Erg mooie producten! Precies wat ik zocht om mijn voorraad zaden te ordenen en op te bergen. De box was niet helemaal goed overgekomen via de post, maar dit is super en erg snel opgelost door Feggies. Dus ook service dikke 10. Aan te raden aan mede tuinierder.

2024年5月28日

Van 2 naar 5 sterren binnen een week

Zadenbox (plastic) besteld. Vlot en goed verstuurd, bedankbriefje erbij.

Helaas is de kwaliteit van het ontvangen product teleurstellend. Kromme bakjes, sluitingen die niet lekker werken.

Mail gestuurd, met het voornemen de zadenbox om te ruilen tegen de luxere versie, 5e dag reactie, mail was in de spam beland.

Afgesproken de zadenbox retour te sturen ter beoordeling, of het een uitschieter is of dat ik meer verwacht dan ze leveren. Dat laatste bleek het geval. Heb korting gekregen op de bamboe versie. Hopelijk bevalt me die beter. Contact met klantenservice was prettig.

De bamboe versie is perfect, dit is de kwaliteit die we willen. Er zat een leuk briefje bij en de retour is al terug betaald. Al met al weer dik tevreden.

2024年5月31日

Blij met de zadenkoffer

Blij met de zadenkoffer, eindelijk orde in mijn chaos! Mooi verpakt, lief kaartje én gratis zakje zaden....ik ben fan!

2024年4月29日

Feggies からの回答

Hi Birgit, dat is super leuk om te horen! Heel veel plezier van je zadenbewaarbox. - Anique van feggies.nl

Afspraken worden goed nagekomen

Afspraken worden goed nagekomen! Had een beschadiging bij de eerste levering en na melding had ik een dag later al een vervanging binnen!

Fijne service!

2024年4月29日

Feggies からの回答

Hi Tijs, fijn dat je snel weer aan de slag kon met je zadenbewaarkoffer, veel plezier ervan! - Anique van feggies.nl

Snel geleverd

De bestelling was snel geleverd en goed ingepakt, met een persoonlijke bedankje.

2024年5月3日

Feggies からの回答

Hi Ruud, bedankt voor je review & veel plezier van je bestelling. - Anique van feggies.nl

Daikon

Heel goede service
Ik vond hier eerst de zaaddoos waardoor ik nu veel beter overzicht heb.
Ik zocht ook daikon zaad en daar werd voor gezorgt .
Steeds een vriendelijk woordje ook ik bestel hier nog!!

2024年5月2日

Feggies からの回答

Bedankt voor je review en heel veel plezier van de zadenbox en zaden, we wensen je een mooi seizoen! - Anique van feggies.nl

Goede producten

Goede producten, erg mooi verpakt! Genoeg reden om meer te kopen :)

2024年5月1日

Feggies からの回答

Hi Sjors, bedankt voor je review & veel plezier van je bestelling. - Anique van feggies.nl

5つ星のうち5の評価

Snelle verzending en mooi verpakt met…

Snelle verzending en mooi verpakt met een handgeschreven kaartje, heel leuk! Nu afwachten hoe de zaadjes het doen 😀

2024年4月23日

Feggies からの回答

Hi Alice, bedankt voor je review & veel plezier van je bestelling. We horen graag hoe je plantjes het doen! - Anique van feggies.nl

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。