レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Altijd goede spullen , zaden en tips! Bovendien worden de pakjes zaden altijd leuk en met aandacht verpakt opgestuurd. Dat levert mij in ieder geval een glimlach op! De kwaliteit van de producten z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Leuk bedrijf, de mooie bewaar doos voor zaadjes snel ontvangen en alle zaadjes die ik heb passen goed in de geleverde vakjes. Je moet alleen niet te veel erwten / bonen zakjes in hetzelfde vakj... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel blij met de zadenkoffers waarin ik mijn grote collectie in kwijt kon. Netjes geordend door de stickers. Die ik soms wel lastig eraf kreeg. De biologische zaden zijn goud, wat een mooi assortime... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle verzending, goed verpakt, vriendelijk bedank kaartje. kwaliteit producten. Heel blij mee!

企業情報

1. 庭園
  2. オーガニック ショップ

当該企業による記述

De grootste keus in biologische én reproduceerbare moestuinzaden vind je bij Feggies.nl. Wij zijn jouw one-stop-shop voor een breed scala aan unieke, bijzondere, heirloom en gangbare moestuinzaden. Al onze zaden zijn zorgvuldig geselecteerd bij leveranciers uit de Benelux en Duitsland. Wij leveren onder andere Semailles zaden, Kokopelli, Magic Garden Seeds, Culinaris & Buzzy Organic. Van deze zaden leveren wij enkel de reproduceerbare soorten. Je kunt dus jaar op jaar genieten van je eigen zaden. Naast onze zaden kun je op Feggies.nl ook onze eigen Feggies moestuinbewaarboxen bestellen. Unieke bewaaroplossingen voor al jouw moestuinzaden. Waarom kiezen voor Feggies? 🌱 Unieke selectie 450+ soorten: Ontdek bijzondere moestuin zaden van verschillende leveranciers uit Nederland, België en Duitsland. 🌱 Biologisch geteeld & GMO vrij: Al onze zaden zijn 100% biologisch gecertificeerd en GMO vrij. 🌱 Duurzame keuze: Wij verkopen uitsluitend reproduceerbare zaden, die je jaar na jaar opnieuw kunt planten. 🌱 Deskundig advies: Ons kleine team van moestuinierders staat klaar om je te helpen met al je vragen. Bestel nu je zaden online op www.feggies.nl! Bezoek onze website www.feggies.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment bijzondere, biologische en reproduceerbare moestuinzaden. Bestel nu en geniet binnenkort van de oogst uit jouw moestuin!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mooie bestelling

Mooie bestelling, Vandaag mijn Feggies zadenbox ingericht, eindelijk alles georganiseerd!

Feggies からの回答

Hi Jannice! Bedankt voor je review en veel plezier van de box en het inrichten! - Anique feggies.nl

5つ星のうち4の評価

Zadenbewaarsysteem

Netjes en een mooi product. Handig de extra stickers voor op de kleine bakjes

Feggies からの回答

Hi Dinaida, bedankt voor je review en veel plezier van de bestelling. - Anique feggies.nl

5つ星のうち5の評価

Bij diverse aanbieders zaden gekocht

Bij diverse aanbieders zaden gekocht, maar hier kwam vrijwel alles snel op tot gezonde plantjes, ik kom volgend seizoen terug

2024年4月20日

Feggies からの回答

Hi Patrick, wat goed om te horen! Bedankt voor de review en veel plezier van de bestelling. - Anique feggies.nl

5つ星のうち5の評価

De box en cassettes zijn echt top,de…

De box en cassettes zijn echt top,de stickertjes mogen iets groter en ze zijn moeilijk van het vel af te halen. Voor de rest is het een toppertje en de service is ook goed.
Dank je wel feggies

2024年3月22日

Feggies からの回答

Hi Bianca! Bedankt voor je review en de tips! Heel veel plezier van de bestelling. - Anique feggies.nl

goede spullen

goede spullen, snel geleverd. Fijne website

Feggies からの回答

Hi Guido! Bedankt voor je review en veel plezier van de bestelling. - Anique feggies.nl

Perfekte Lieferung …

Perfekte Lieferung und sollte es doch mal länger dauern, bekommt man eine Zwischenmeldung.
Was auch Charmant ist, man bekommt immer eine handschriftliche Dankeskarte.

Feggies からの回答

Hi Andreas, Vielen Dank für Ihre Bewertung und viel Spaß bei Ihrer Bestellung. - Anique feggies.nl

Een ontdekking

Een ontdekking. De zadenbewaarbox is een topper, zo handig en overzichtelijk en kan tegen een stootje. Het ruime assortiment aan zaden, ook minder gekende planten

2024年4月1日

Feggies からの回答

Hi Jelle, dat is super leuk om te horen! Bedankt voor jouw review en heel veel plezier van jouw bestelling. -Anique feggies.nl

Mooie snelle levering

Mooie snelle levering. Netjes en persoonlijk ingepakt brievenbus pakketje.
Ik ben benieuwd of de zaadjes doen wat ze moeten doen...

2024年3月30日

Feggies からの回答

Hi Dianne, bedankt voor je review en veel plezier van de zaadjes! - Anique van Feggies.nl

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en mooi verpakt

Snelle levering en mooi verpakt. Superfijne service toen bleek dat ik een zakje zaad te weinig had besteld.

2024年3月1日

Feggies からの回答

Hi Veerle, Bedankt voor jouw review en veel plezier van je bestelling! - Anique van Feggies.nl

Helemaal top!

Overzichtelijke website, bestellen is gemakkelijk en product voldoet helemaal aan de verwachting. Top!

2024年4月23日

Feggies からの回答

Hi Ingelise, daar doen we het voor! Bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling! - Anique van Feggies.nl

super

De zaden koffers waren er de volgende dag al met een leuk kaartje en een klein presentje. Super blij mee!

2024年4月23日

Feggies からの回答

Hi Kitty, wat fijn om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van jouw koffers! - Anique van Feggies.nl

Perfect seeds

Snelle levering en zaadjes zijn minimaal 3 jaar houdbaar. Ook zat er een persoonlijk kaartje in de bestelling.

2024年2月15日

Feggies からの回答

Hi, bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling! - Anique van Feggies.nl

Mooie producten

Mooie producten. Persoonlijke touch.

2024年4月15日

Feggies からの回答

Hi Monique, Bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling! - Anique van Feggies.nl

Groeien als kool

Snelle levering, hele mooie boxen en de zaadjes groeien als kool!

2024年4月2日

Feggies からの回答

Hi Joost, goed om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling! - Anique van Feggies.nl

Kado tip

Al meerdere vrienden blij gemaakt met producten van feggies. Iedereen is blij verrast met de producten maar ook hoe leuk en persoonlijk het is ingepakt.

2024年4月25日

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je review! - Anique van Feggies.nl

5つ星のうち5の評価

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!
Heel blij met de seizoenenbox en het diverse assortiment.

Feggies からの回答

Hi Jarno, bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling! - Anique van Feggies.nl

Uitstekende kwaliteit en service

Meermaals wat besteld om cadeau te doen. De verpakkingen en producten zijn prachtig en van uitstekende kwaliteit. De reacties op de cadeaus waren ontzettend positief. Heel leuk om te ontvangen en weg te geven! Zeker de bamboe bewaardoos is prachtig!!

Feggies からの回答

Hi Meerthe, Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat de cadeaus goed ontvangen zijn! - Anique van Feggies.nl

5つ星のうち5の評価

Ik had vragen over bepaalde zaden dus…

Ik had vragen over bepaalde zaden dus ik had een bericht gestuurd met wat vragen, ik kreeg super snel een reactie met zoveel tips. Echt heel persoonlijk. Deze mensen hebben echt verstand van zaad en wat daarbij komt kijken.
Ik heb echt het gevoel alsof we het samen doen. Echt een aanrader!!

2024年4月8日

Feggies からの回答

Hi Patty, bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling! - Anique van Feggies.nl

5つ星のうち5の評価

Enthousiast na mijn eerste moestuin!

Ik heb de bestelling echt super snel ontvangen, inclusief een heel leuk handgeschreven bedank kaartje met zelfs wat seizoensgebonden extra zaadjes!
Super attent!
Wij hebben vorig jaar de hele zomer tomaatjes uit eigen tuin gegeten, echt een luxe om zo je eigen groenten en kruiden van topkwaliteit binnen handbereik te hebben.

Feggies からの回答

Hi Robin, Bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling! - Anique van Feggies.nl

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。