Zeer fijne ervaring met Fellos van begin tot eind. De artsen zijn makkelijk te bereiken en denken mee bij medische vragen. Na mijn haartransplantie ben ik onder goed begeleiding gestart, de result... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
There were some issues with responding on time, but they fixed it - it could me technical? Also support wasn't intuitive as I had to login to some different websites with unusual way, seemed kind of s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We wilden eenmalig wat bestellen maar toen we wilden gaan betalen bleken we automatisch akkoord te geven voor een abonnement. NERGENS in het hele proces werd er iets gezegd over een abonnement.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zowel de intake als de verdere afhandeling heb ik als positief ervaren. Ik zit nog in de begin fase van het gebruik maar het geeft mij nu al meer zelfvertrouwen en prestatie.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 95ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fellos blijft mijn vader van 85 maar bestoken met emails om zijn profiel af te maken. Hij wil geen profiel en ik heb al meerdere mails gestuurd met het verzoek hiermee te stoppen. Ze reageren niet op mail en de chatbot werkt niet. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar; er staat geen telefoonnummer op de website. En dat is wél verplicht voor webshops.
Als reactie op deze review kreeg ik de vraag 'kunt u een mail sturen'. Haha, dat heb ik 5 keer gedaan...

Fellos ããã®åç
Gebruik de haartabletten nu ca. 6 maanden en merk idd dat er toch opnieuw kleine haartjes beginnen te groeien op de plekken waar ik dacht dit word helemaal niks!

Fellos ããã®åç
Goede diagnose, juiste medicatie met alternatieven, snel aflevering.

Fellos ããã®åç
It realy doesn't work at all . . . . I unsubscribed and feel bad I tried and paid over â¬50 for this crab.

Fellos ããã®åç
Excellent service. Quick delivery. And most important, the product gives result.

Fellos ããã®åç
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Fellos.nl. De website is overzichtelijk, betrouwbaar en biedt deskundige informatie. De producten werden snel en discreet geleverd, wat ik erg prettig vond. Na gebruik merkte ik duidelijk verbetering en voelde ik me een stuk zelfverzekerder.
De klantenservice verdient ook een compliment, ze reageren snel en vriendelijk op vragen. Kortom, Fellos.nl is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat echt doet wat het belooft. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een effectieve en discrete oplossing.

Fellos ããã®åç
quick , quality items, good communication
will shop in the future

Fellos ããã®åç
Goede en snelle beoordeling van de situatie/klachten en een snelle discrete afhandeling van de bestelling.

Fellos ããã®åç
Na de tweede keer gaf mijn partner te kennen dat het heel fijn was om zo'n stevige jongen weer te voelen.

Fellos ããã®åç
Overzichtelijk, snel en prettig contact. Ik ben benieuwd naar de resultaten van mijn behandeling.

It is simply the best, like Tina Turner would sayâŠ
WauwâŠ

Fellos ããã®åç
The whole process was straightforward, with care of a dermatologist (in my case) throughout it. During the course of taking the meds youâre also taken care of by a dermatologist.

Fellos ããã®åç
Zeer tevreden over Fellos. Men maakt 100% waar, wat men beloofd. Zeer professioneel, betrouwbaar en discreet geregeld.
Ik kreeg de pillen keurig op tijd binnen, en heb exact gebruikt zoals omschreven staat. Wat een mega ervaring, ik voelde me weer 18 jaar eventjes (ik ben 53).
Meer dan een uur heerlijk gevreeën, mijn partner was volledig voldaan en ik ook hahaha....bedankt Fellos.

Fellos ããã®åç
My money goes off my account automaticly, why don't you send the medication automaticly aswell.
I first have to request for medication before you send it to me!

Fellos ããã®åç
Het contact en de aflevering is dik in orde , over het geleverde product ben ik gematigd positief.

Fellos ããã®åç
zeer persoonlijk contact met arts en goed deskundig advies

Fellos ããã®åç
Fast delivery and excellent products

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã