Jag ger denna webbutik högsta betyg för snabb och omtÀnksam service. Min bestÀllning av filmer skickades förvisso först till fel adress. Men de var tillmötesgÃ¥ende och bad om ursÀkt och jag fick det "... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Detta företag gör allt för att din köpupplevelse ska bli den bÀsta! Skulle det bli minsta problem med din bestÀllning, sÃ¥som att Postnord skulle slarva bort din försÀndelse, sÃ¥ tar företaget direk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VÀlkommen till Femix.se â din butik för filmkvÀllen! Köp DVD, Blu-ray och snacks online. Oavsett om du Àr en hÀngiven filmsamlare eller letar efter helgens underhÃ¥llning, erbjuder vi ett brett och spÀnnande sortiment av fysisk film. Hos oss hittar du tusentals titlar i alla tÀnkbara genrer. Vi Àr stolta över att bidra till en cirkulÀr handel genom att ge begagnade filmer i mycket gott skick nytt liv, vilket Àr en vinst för bÃ¥de plÃ¥nboken och miljön. Givetvis har vi Àven ett stort utbud av helt nya och inplastade filmer för samlaren. För att göra din upplevelse komplett kan du dessutom klicka hem dina favorit-snacks direkt hos oss â allt du behöver för en lyckad filmkvÀll i ett enda smidigt paket! Vi vet att en trygg upplevelse Àr avgörande nÀr du handlar pÃ¥ nÀtet. DÀrför kan du alltid förvÀnta dig sÀkra betalningar, noggrann paketering och riktigt snabb frakt direkt hem till dig. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att vara det sjÀlvklara valet för dig som Àlskar film. UpptÀck vÃ¥rt utbud pÃ¥ Femix.se och lÀs gÀrna vÃ¥ra omdömen hÀr för att se varför vÃ¥ra kunder uppskattar att handla hos oss!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Högsta betyg!
Jag ger denna webbutik högsta betyg för snabb och omtÀnksam service. Min bestÀllning av filmer skickades förvisso först till fel adress. Men de var tillmötesgående och bad om ursÀkt och jag fick det "nya" paketet redan två dagar efter fadÀsen plus att jag som plåster på såren fick vÀlja en valfri film för 100-lappen. Så jag kommer att återvÀnda till denna webbutik igen.
Femix kan du lita på!
Detta företag gör allt för att din köpupplevelse ska bli den bÀsta! Skulle det bli minsta problem med din bestÀllning, såsom att Postnord skulle slarva bort din försÀndelse, så tar företaget direkt tag i problemet.
Produkterna Àr noga kontrollerade innan de skickas.
De har en personlig service som slår det mesta.
Femix kan du lita på!
VÀl packat med bubbelplast och hela ochâŠ
VÀl packat med bubbelplast och hela och fina skivor utan repor samt snabb leverans
Trevligt bemötande vid kontakter ochâŠ
Trevligt bemötande vid kontakter och hög servicenivå.
et godt sted at kÞbe dvd film
hej til femix dvd film er lidt for dyre men ellers er de dvd film som jeg har kÞbt fine. et godt sted at kÞbe dvd film. også om man bor i danmark
Min upplevelse med femix var mycket bra
Min upplevelse med femix var mycket bra
Snabb leverans. Allt gick bra!!
Har inte fått det jag bestÀllt och betalat.
Jag vÀntar fortfarande på försÀndelsen. PostNord har vÀntat på den sedan 18 juli och tycks vÀnta fortfarande. Var Àr försÀndelsen??????????
Nu Àr allting ordnat (PostNord sjabbel).
Tack Marcus på Femix. Fint jobbat.

Femix.se ããã®åç
Hittade filmen
Hittade filmen - bestÀllde enkelt - snabb hemleverans - i snygg och bra förpackning ð€
Beste kundeservice på lang tid
Femix.se er en svensk butikk som selger filmer fysisk. Fikk en klassiker derfra, men det er ikke alt. Da det viste seg at jeg fikk importavgift ville selger betale de 110,- for meg. Det viste seg ikke å vÊre mulig for norske kunder, så jeg fikk 150,- tildelt som rabatt ved neste kjÞp! Vanvittig god kundeservice i typisk hyggelig svensk ånd! Heia Femix og Marcus :)
Bra pris men lite smolk i bÀgaren
Bra pris, snabb leverans & mycket bra packat. Men smolken i bÀgaren var att produkten (en steelbook-box) var begagnad och att det inte stod tydligt utskrivet i annonsen. Boxen hade massor av synliga repor på undersidan och ett par små på ovansidan. Annonsbilderna visade ej det. Trots detta så var priset hyggligt bra eftersom produkten Àr på vÀg att utgå.

Femix.se ããã®åç
Mycket bra samarbete
Ãntligen har jag pistvakt âºïž
Snabb leverans!
Snabb leverans samt ett vÀldigt bra utbud av filmer! Komma fortsÀtta att handla dÀrifrån!
Allt var mycket bra!!
Fin köpupplevelse
Snabb, trygg leverans. Bra utbud nÀr man vill komma bort från alla streamingtjÀnster.
Jag fick snabb hjÀlp med återbetalning
Jag fick snabb hjÀlp med återbetalning, de var trevliga och tillmötesgående. Rekommenderar starkt!
Snabb leverans och rÀtt film till braâŠ
Snabb leverans och rÀtt film till bra pris. Kan inte bli bÀttre.
Snabb och Seriös sÀljare Allt toppen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã