䌁業情報

1. 補薬䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Dentacure er effektiv og naturlig mod blÞdende tandkÞd og tandkÞdsbetÊndelse. DentaCure indeholder et naturligt aktivt ekstrakt fra bukkehornfrÞ, der har vÊret kendt for sine helbredende egenskaber i tusinder af år.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Titanium dioxide

Vi har i et par år brugt Denta cure tandpasta og vÊret godt tilfreds med den. Nu lÊser vi i Jydske Vestkysten at man bÞr udgå tandpasta med Titanium dioxide der indgår i denne tandpasta som CI 77891. Der står på tuben Activ natural ingredients !!!
Hvad gÞr I ved det?

2024幎6月7日

KÊre Britt,

tak for din henvendelse.

I DentaCure Tandpasta bruges en marginal mÊngde Titaniumdioxid, som deklareres på produktet.
Vi er meget opmÊrksom pÃ¥ debatten ang. brug af Titaniumdioxid og arbejder pÃ¥ at finde et alternativ. Dog er Titaniumdioxid en fuldt lovlig ingrediens i tandpasta og EU’s videnskabelige Komité for forbrugersikkerhed har vurderet, at det er sikkert at anvende i kosmetik og plejeprodukter og vi fÞlger naturligvis gÊldende lovgivning.

Men, som nÊvnt, arbejder vi på hÞjtryk for en lÞsning og forventer meget snart at kunne tilbyde et alternativ

Super god

Denne tandpasta er rigtig god fordi den har fokus på at mindske blÞdende tandkÞd, blister og tandsten! Derudover smager den godt!

2020幎10月13日

Effektivt mod blister

Jeg har fået anbefalet dette produkt, da jeg i flere måneder har dÞjet med blister. Jeg har virkelig oplevet en forandring! Jeg mÊrker nemlig både hurtig lindring af mine blister samt en forebyggende effekt. Derudover dÞjer jeg også en del med blÞdende tandkÞd, og der har jeg også kunne se meget forbedring. Alt i alt, et virkelig effektivt og smart produkt - kan kun anbefales!

2020幎10月11日

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Jeg dÞjede tidligere en blÞdende tandkÞd, tandsten og blister, men efter jeg skiftede til dentacure, har jeg fået fÊrre tandsten, hvilket min tandlÊge også har påpeget. Derudover har jeg stortset ikke haft blister, og mit tandkÞd blÞder aldrig lÊngere. Kan kun anbefale denne tandpasta - isÊr til jer, som dÞjer med tandsten, blÞdende tandkÞd og blister.

2020幎10月11日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har i snart et år benyttet fenucure

Jeg har i snart et år benyttet fenucure tandpasta, idet jeg danner meget tandsten. Normalt går jeg til tandlÊge 2 gange om året for at få foretaget en tandrensning (fjernelse af tandsten er den primÊre årsag). I den tid jeg har benyttet fenucure er mÊngden af tandsten reduceret så meget, at jeg fremover kun har behov for én årlig tandrensning. Der ud over har tandpastaen fra fenucure en dejlig mild smag. Super produkt.

2020幎3月28日

Den からの回答

Hej Birgitte, mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre om dine gode erfaringer med Fenucure og reduceringen af tandsten. GoŽ dag, mvh Fenucure

Den bedste tandpasta!

Super tandpasta der har reduceret blÞdende tandkÞd. Den har en dejlig frisk smag og skummer lige tilpas meget. Jeg giver min bedste anbefaling!

2020幎3月25日

Hej Camilla,

tak for din tilbagemelding og dejligt at hÞre, at du er glad for både smag og effekt.
Mvh
Fenucure

Bedste tandpasta

Jeg har brugt FENUCURE tandpasta i nogle år nu, jeg havde tidligere haft en del tandsten,men efter brugen af FENUCURE er det vÊk. Ligeledes hÊmmer det blÞdende tandkÞd,paradentose og inflammation i det hele taget. Jeg er glad for produktet.

2020幎3月25日

Den からの回答

KÊre Sten, mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre om dine gode erfaringer og effekt med Fenucure tandpasta. Go' dag.
Mvh
Fenucure