3.5

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち3の評䟡

En blandet oplevelse

En blandet oplevelse men nogenlunde til prisen. Vi havde bestilt Road buffet.
Til forret skulle vi have CÊsar salat ( her var der ananas og karrydressing til hvilket ikke hÞrer til en CÊsar salat) det smagte dog fint og der var rigeligt.
Hovedretten var en blandet oplevelse. Kritik punkterne var den amerikanske kartoffelsalat som ikke smagte af noget og de krydret gratinerede kartoffelbåde, som tilgengÊld smagte virkelig mÊrkeligt. Spareribsene var virkelig tÞrre og seje.
Pulled pork og oksekÞdet var rigtig godt og mÞrt, og salaterne var fine og i rigelige mÊngder. BrÞdet lÊkkert.
Desserten var brownie og den var også ganske udemÊrket.
Så en blandet oplevelse. Kuvertprisen var 219 kr Per kuvert så man kan jo heller ikke forvente alverden, dog tror ikke jeg vÊlger fest diner til min nÊste fest.

2026幎5月2日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig oplevelse både mad og service

Ikke pengende vÊrd!
Ville da Þnske man kunne have givet 0 stjerner!
Og endnu mere forfÊrdeligt kundeservice!!

Sovsen var helt kold og nÊrmest frossen, hvilket ikke var gjort opmÊrksom på nogen steder!
Bearnaisesauce skilte da den blev varmet.

FlÞdekartoflerne var tÞrre og brÊndte.

Stegen var gennemstegt og tÞr!
Frikadellerne brÊndte.
Broccoli salaten var sur og bitter!
Og flere fik dårlig mave af kyllingen.

Da jeg skriver til dem for at gÞre opmÊrksom på disse problemstillinger, bliver jeg mÞdt af en medarbejder der på ingen måde giver god kundeservice! LÊnge skal man lede efter mere ubehagelige behandling!

Jeg klager ikke med mindre der er noget galt! Og jeg er aldrig ude efter og få penge retur når jeg klager, men blot en undskyldning og så få at gÞre opmÊrksom på de problemer jeg oplever!

Medarbejderen ville på ingen måde give en undskyldning eller hÞrer på hvad jeg sagde!
Fordi jeg havde klaget for 2år siden med flere af samme problemstillinger, hvilket man jo så kan mene siger mere om firmaet end mig når de ikke har taget det til sig fÞrste gang.
Mén medarbejderen mente derimod at det var mig der havde et problem da hun ALDRIG fÞr havde fået klager og jeg havde jo klaget fÞr, så jeg var bare ude efter penge!
Jeg kunne for det fÞrste ikke huske jeg havde klaget fÞr, få så havde jeg ikke bestilt igen! Og har efterfÞlgende hÞrt fra flere at de også har klaget og fået samme behandling!

Jeg vil aldrig anbefale stedet til nogen igen!!

2025幎3月28日
5぀星のうち2の評䟡

Fest Diners julefrokost var én stor skuffelse

Fest Diners julefrokost var én stor skuffelse. Der var bestilt mad til 30 personer men der var kun to bittesmå brunede kartofler hver til ca 25 personer. Resten måtte undvÊre. Medisteren var stegt fuldstÊndigt hård og tÞr og grÞnlangkålen var uspiselig da den var som en sÞd grÞd med knasende sukker. Karrysalaten var smagslÞs og leverpostejen havde en meget mÊrkelig konsistens og var nÊrmest uspiselig da den mindede meget om en ubagt fransk leverpostej.
Det eneste gode var den enorme mÊngder af sild (her kunne de godt have byttet sild ud med brunede kartofler) samt en virkelig god flÊskesteg. Det er flÊskestegen der får 2 stjerner. Resten får nul! Vi bestiller aldrig fra Fest Diner igen, det er sikkert og vis.

2024幎11月30日
5぀星のうち5の評䟡

Alt i absolut top

Jeg bestilte crazyprice buffeten,vi var 23 mennesker, jeg bestilte til 23. Der vare mere end RIGELIGT af mad til overs da vi var fÊrdige.Slt var lÊkkert og mÞrt, god kvailitet og pÊnt anrettet. Jeg fik sÃ¥ mange komplimenter pÃ¥ det bestilte mad, og gÊrsterne var forbavsede over kvaliteten var SÅ god og der var sÃ¥ meget, i forhold til prisen.Maden blev leveret 45 min fÞr tidspunktet jeg havde sat, da vi spiste knap 2 timer senere var alt stadig varmt oh lÊkkert. Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller her, og har anbefalet det til venner og familie.Deres kundeservice er bÃ¥de venlig og imÞdekommende. Jeg har intet negativt at udsÊtte pÃ¥ Festdiner

2018幎9月22日
5぀星のうち3の評䟡

Ok, men ikke prangende

Der var ikke noget at klage over ift. leveringen og mÊngden af mad. (Bortset fra, at vi havde aftalt at chauffÞren skulle ringe inden han kom, hvilket han ikke gjorde. Men det gik).
Smagen var også ok, men er ikke kvalitetsmad. Måske på IKEA-niveau. SelvfÞlgelig heller ikk så dyrt, så man kan nok ikke regne med mere til de penge.
Kyllingestykkerne i Kyllingesalaten var nogle fÊrdiglavede vakuumpakkede og ananasstykkerne var dåseananas. Laksen var rigtig tÞr, så den var en stor skuffelse.
Vi bestilte buffet 1.
Nu er det prÞvet, og ok, men tror ikke, vi bestiller derfra igen.

2016幎12月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ