レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

PÃ¥ Residens i Sandes sÃ¥ fÃ¥r du det du betaler for. God sommerferie pÃ¥ et rom . God frokost ogsÃ¥ med sunn mat i en travel hverdag . Tv - Dusj - seng - Bad helt ok . Fredelig opplevelse . Anbefales... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bestilte 4 stk slovakiske flagg, men fikk i stedet 4 stk slovenske flagg. Har forstÃ¥else for at flaggene ligner pÃ¥ hverandre, men her burde man dobbelsjekket at riktig produkt blir sendt. Jeg kontakte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min datter ble kjempeglad og positivt overrasket da hun Ã¥pnet pakket fra dere! KlÊrne var akkurat som pÃ¥ bilde, kanskje enda kulere i virkeligheten! Og moren er superfornÞyd med servicen - slik servic... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Raskt og effektivt. SkjÞnte ikke at pakken skulle helt fra Danmark da jeg bestilte fra en norsk nettside, men pakken kom like raskt frem som om den ble sendt fra Oslo. Konsistensen pÃ¥ det falske blode... もっず芋る

䌁業情報

1. コスチュヌム ショップ
  2. パヌティヌ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nordens er stÞrste forhandler av kostymer og moroartikler - vi driver utelukkende med salg av festartikler, pynt, engangsservise, dekorasjon, kostymer og utkledning. Selv om vi har 100% fokus på utkledning og dekorasjon har vi altid minst 5.000 varer på lager og vi selger både til private, virksomheter, institusjoner og foreninger. www.festtema.no er en danskeid nettbutikk med full norsk selskapsregistrering noe som betyr at norsk moms og eventuelle avgifter er inkluderet i prisen og du er sikret etter norsk forbrukerrett.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Veldig kjapt levert

Veldig kjapt levert, og ingenting manglet. Pakken var såpass stor at jeg hadde trodd jeg måtte hente den på post i butikk. Men den ble levert på dÞra. Helt supert.

2020幎6月4日

HÃ¥rfarge

Kjapp å grei levering, brukt hårfagen jeg bestilte fÞr. Skulle bare Þnske di hadde stÞrre forpakninger :)

2020幎4月24日
5぀星のうち2の評䟡

Legefrakken var av ganske tynt stoff og

Legefrakken var av ganske tynt stoff og dårlig kvalitet. Den er også veldig stor i stÞrrelsen. Tennene kan ikke brukes da de er så myke, de bare bretter seg og faller ut.

2020幎2月17日

Hej Silje,

Jeg beklager din oplevelse.

Vi kan desvÊrre ikke sige os fri for, at vores produkter er ramt af produktionsfejl, men det betyder heldigvis ikke, at hverken du eller vi skal acceptere det.

Men for at vi kan afhjÊlpe problemet, skal du venligst kontakte kundeservice.

Samtidig giver du os muligheden for at informere producenten og opdaterer vores egen informationsbank, så vi lÞbende kan vurderer om der er tale om en enlig svipser eller produktet generelt er for dårligt til at vi kan og vil sÊlge det.

Vi vil nemlig meget gerne vÊre disse situationer foruden, men det kommer vi aldrig uden feedback fra dig og andre slutbrugere.

Du Þnskes en god dag.

Kunde

Bra info hele veien

2020幎2月10日

Festtema からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at du har haft en god oplevelse.
Du Þnskes en dejlig dag :-)

Utrolig hurtig levert

Utrolig hurtig levert. Flotte produkter.

2020幎1月27日

Festtema からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelde Stein, det glÊder os!
Du Þnskes en god dag. :-)

FornÞyd men smÃ¥ stÞrrelser 😊

2020幎1月25日

Festtema からの回答

Tak for din anmeldelse Eva. Vi er glade for at du har vÊret tilfreds med din ordre.
Husk at du altid har 14 dages returret når du handler online, i tilfÊlde af at stÞrrelsen ikke har vÊret i orden. Du kan altid kigge på vores stÞrrelsesguides på de forskellige produkter, så du er sikker på at du får den rigtige stÞrrelse.
Du Þnskes en god dag, og vi håber at se dig en anden god gang. :-)

Rask levering

2020幎1月15日

Festtema からの回答

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har vÊret tilfreds med leveringen af din pakke.
Vi håber at se dig igen en anden god gang.
Rigtig god dag!

Flott service

Flott service, rask levering.

2019幎12月2日

Festtema からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på.
Du Þnskes en rigtig god weekend. :-)

5぀星のうち3の評䟡

"Jeg ble litt skuffet," ringte in på

"Jeg ble litt skuffet," ringte in på forhond, den er ikke som på bildet på nettet,må danderes ,så det stemmer ikke med beskrivelsen på nettet,heller ikke 18cm i diameter.😔

2019幎11月29日

KÊre Monica,

FÞrst og fremmest vil vi gerne sige tak for din anmeldelse.
Vi beklager meget, at du ikke har vÊret tilfreds med produktet og du skal naturligvis heller ikke bare "leve" med det, hvis du ikke er tilfreds. Husk, at du altid har 14 dages returret når du handler online, så du kan naturligvis returnere produktet/produkterne og få alle pengene tilbage.
Kundeservice står altid til disposition i disse tilfÊlde, hvis der er tale om fejl på et bestemt produkt.
Jeg vil opfordre dig til, at kontakte kundeservice fremover hvis der er tale om en fejl, så vi har en chance for at rette op på fejlen.

Vh,
Festtema.

Jeg er veldig fornÞyd

Jeg er veldig fornÞyd . Takk :)!

2019幎11月29日

Festtema からの回答

Tak for dine flotte flotte anmeldelse. Du Þnskes en rigtig god weekend :-)

5぀星のうち2の評䟡

Jeg bÞr egentlig gi bare en eller ingen

Jeg bÞr egentlig gi bare en eller ingen stjerner, for jeg har ikke fått pakken ennå!

2019幎11月21日

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse.
FÞrst og fremmest er vi kede af, at du ikke har modtaget din pakke. Vi anbefaler altid, at man tager kontakt til kundeservice, i tilfÊlde af at man ikke har modtaget sin pakke, så vi har en chance for at lÞse problemet.

Jeg har undersÞgt sagen og jeg kan se, at vi sender pakken allerede d. 11/11, og den er allerede ude til levering hos dig d. 13/11. BRING trÊffer ingen på adressen og derfor sendes den videre til en pakkeshop. D.14/11, sender vi dig en mail hvor vi skriver, at din pakke har vÊret forsÞgt leveret til dig, men ligger nu på posthuset.

Jeg ved ikke om det har vÊret en forkert e-mail adresse der er blevet oplyst i ordren, men vi har gjort det vi kunne for, at oplyse dig om din pakke.

Vi er selvfÞlgelig kede af den mindre gode anmeldelse, men vi håber til gengÊld, at du har fået glÊde af din pakke. Hvis du oplever forsinkelser med dine pakker i fremtiden, vil jeg anbefale dig, at tage kontakt til kundeservice inden du går til Trustpilot.

Rigtig god dag :-)

5぀星のうち1の評䟡

gjennomsiktig og dårlig stoff

2019幎11月13日

Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af, at produktet ikke har levet op til dine forventninger. Du skal naturligvis heller ikke "bare" leve med det - men du kan benytte dig af din returret. Husk når du handler online har du altid 14 dages returret, så hvis du er utilfreds med dine varer, kan du returnere dem.
Vi er Êrgerlige over anmeldelsen, men håber du alligevel vil bruge os igen en anden god gang.
Du Þnskes en dejlig dag. :-)

kjapp og grei handel :)

2019幎11月13日

Festtema からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tiden hertil. Du Þnskes en fortsat god dag :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。