レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

PÃ¥ Residens i Sandes sÃ¥ fÃ¥r du det du betaler for. God sommerferie pÃ¥ et rom . God frokost ogsÃ¥ med sunn mat i en travel hverdag . Tv - Dusj - seng - Bad helt ok . Fredelig opplevelse . Anbefales... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bestilte 4 stk slovakiske flagg, men fikk i stedet 4 stk slovenske flagg. Har forstÃ¥else for at flaggene ligner pÃ¥ hverandre, men her burde man dobbelsjekket at riktig produkt blir sendt. Jeg kontakte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min datter ble kjempeglad og positivt overrasket da hun Ã¥pnet pakket fra dere! KlÊrne var akkurat som pÃ¥ bilde, kanskje enda kulere i virkeligheten! Og moren er superfornÞyd med servicen - slik servic... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Raskt og effektivt. SkjÞnte ikke at pakken skulle helt fra Danmark da jeg bestilte fra en norsk nettside, men pakken kom like raskt frem som om den ble sendt fra Oslo. Konsistensen pÃ¥ det falske blode... もっず芋る

䌁業情報

1. コスチュヌム ショップ
  2. パヌティヌ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nordens er stÞrste forhandler av kostymer og moroartikler - vi driver utelukkende med salg av festartikler, pynt, engangsservise, dekorasjon, kostymer og utkledning. Selv om vi har 100% fokus på utkledning og dekorasjon har vi altid minst 5.000 varer på lager og vi selger både til private, virksomheter, institusjoner og foreninger. www.festtema.no er en danskeid nettbutikk med full norsk selskapsregistrering noe som betyr at norsk moms og eventuelle avgifter er inkluderet i prisen og du er sikret etter norsk forbrukerrett.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

God kvalitet

God kvalitet. Sist men, ikke minst rask levering på dÞra.

2019幎6月9日

Festtema からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi håber at se dig en anden gang. Rigtig god dag!

Rask levering på dÞra

Rimelig, rask levering pÃ¥ dÞra 👍😎🍟

2019幎4月29日

Festtema からの回答

SkÞnt at lÊse, det sÊtter vi stor pris på. Rigtig god dag til dig Maya!

Rask levering

Rask levering. Litt dyrt..

2019幎3月23日

Festtema からの回答

Tak for dine flotte stjerner. Vi håber du alligevel blev glad for dine varer. Rigtig god dag :-)

Utrolig rask levering

Utrolig rask levering. KjempefornÞyd med varene. Anbefales.

2019幎3月4日

Festtema からの回答

Dejlig anmeldelse - tusind tak. Du Þnskes en dejlig dag! :-)

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har enda ikke mottatt min pakke

Jeg har enda ikke mottatt min pakke. Den har ligget under "in delivery" i mange dager
Og jeg har ventet på at den skulle bli levert. Nå er den tilbake på "Preadvice". Hva er det som gar skjedd? Håper dere kan svare neg på det... Mvh. Grethe Ruud

2019幎2月15日

Hei Grethe

Jeg kan godt forstå at du er skuffet over leveringen, men desvÊrrer har vi ikke vÊret klar over der var problemer!
- selve leveringen varetages af BRING og skulle vÊre sket på 2 virkedage.

Det som Êrger mig mest i denne sag er dog at du ikke har kontaktet os, så vi havde mulighed for at afhjÊlpe problemet.

Jeg kan dog se via din sporingskode at pakken endelig er kommet frem. Jeg tager fat I BRING for at se om vi kan undgå et tilsvarende problem i fremtiden, for 17 dages levering er ALT for lang tid.

Samtidig vil jeg gerne opfordre dig, og andre som måtte have problemer med leveringen om at kontakte os så vi har mulighed for at afhjÊlpe eventuelle problemer.

Jeg beklager fejlen mange gange, og håber du trods alt er tilfreds med dine pyntesten!

mvh
Festtema

Rask levering

Rask levering, kvalitet som forventet og stÞrrelse.

2019幎1月21日

Festtema からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tiden hertil. Du Þnskes en rigtig dejlig dag :-)

Flotte produkter

Flotte produkter, rimelig og raskt levert. 😊

2019幎1月17日

KÊre Ellen,
Tusind tak for din fine anmeldelse, samt flotte stjerner. Det glÊder os. Vi håber du vil bruge os igen.
Du Þnskes en dejlig dag. :-)

Fantastisk flott opplevelse med

Fantastisk flott opplevelse med Festtema. Varene kom veldig kort tid etter bestilling, levert på dÞren :)

2019幎1月10日

Festtema からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Tonje. Vi Þnsker dig en dejlig dag! :-)

Rask levering.

2018幎11月8日

Tak for din anmeldelse.
Vi håber at kunne vÊre behjÊlpelige igen en anden gang.

5぀星のうち2の評䟡

Levering kom ikke til tida som det er

Levering kom ikke til tida som det er blitt lovet. Fikk ikke brukt kostyme:(

2018幎11月6日

Hej Sutasinee

Vi er kede af at lÊse, varen ikke er nået frem til tiden.
DesvÊrre er dette ude af vores hÊnder.
Vi kan blot afsende fra dag til dag, som vi lover og dernÊst er vi afhÊngige af de leveringstider BRING oplyser til os.

Husk vi altid har 14 dages fuld returret og du blot kan returnere til vores returadresse i Ytre Enebakk, hvis ikke du får brug for kostumet.

Vi håber du får en god dag.

Min datter ble kjempeglad

Min datter ble kjempeglad og positivt overrasket da hun åpnet pakket fra dere! KlÊrne var akkurat som på bilde, kanskje enda kulere i virkeligheten! Og moren er superfornÞyd med servicen - slik service vokser ikke på trÊr! Vi kommer alltid til å bestille her

2018幎11月2日

Festtema からの回答

Hvor er det fedt at lÊse Susann!
Vi vil glÊde os til at hjÊlpe jer igen en anden gang :-)

Vi håber du og din familie, må få en skÞn dag.

Anbefales!

Anbefales! Fikk order om 3 arbeidsdager, kjempe rask!!

2018幎11月1日

Festtema からの回答

SÃ¥dan! Tak for din anmeldelse og rosende ord Rosario :-)

5぀星のうち3の評䟡

Rask levering, men...

Rask levering, men annet produkt ankom enn det som var bilde av.

2018幎10月30日

Festtema からの回答

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er dog kede af at lÊse om oplevelsen med dit produkt.
Husk du altid har 14 dages fuld returret og blot kan sende til vores returadresse i Ytre Enebakk :-)

Vi håber du får en dejlig dag.

Funka flott

Funka flott. God service

2018幎10月20日

Festtema からの回答

Tusind tak - altid dejligt at lÊse, når vores service vÊrdsÊttes :-)

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte lederhosen og var veldig

Bestilte lederhosen og var veldig fornÞyd med kvaliteten på produktet.

2018幎10月18日

Festtema からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Fedt at dine lederhosen lige var sagen :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。