レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Ik ben blij met de snelle en goede bezorging! Ik heb alles al geprobeerd maar ik heb een zeer kieskeurige Franse Bulldog die niets eet, maar deze FestyBites neemt hij wel!

5つ星のうち5の評価

Na enkele weken de snoepjes voor de jeuk te nemen bijt mijn hond niet meer op zijn pootjes terwijl we er al meer dan een jaar mee aan het zoeken waren voor een oplossing.

5つ星のうち3の評価

Snelle levering..of het helpt moet ik nog afwachten na een zakje nog geen verbetering

5つ星のうち5の評価

Bestelling dag ervoor na in huis. Wij gebruiken het al 2 jaar maar bestelde via bol. Onze Donder is er van opgeknapt!

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

FestyBites streeft ernaar het welzijn van honden te verbeteren met wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen. We ondersteunen honden van diverse leeftijden en rassen voor een lang, vreugdevol en gezond leven. Wij hanteren duurzame productie- en verpakkingsmethoden, en zoekt naar zero CO2-uitstoot via energie-efficiënte processen en hernieuwbare bronnen. Kwaliteit en innovatie vormen onze kern, waarbij we samenwerken met experts om veilige, effectieve en hoogwaardige producten te ontwikkelen die inspelen op veranderende behoeften van honden en eigenaren.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering, helaas eet peppa de bites niet...ik plet ze onder wat natvoer.

2026年4月13日

FestyBites からの回答

Beste Ingrid en Peppa, dank je wel voor jouw review. Als peppa ze wel eet als je de bites plet onder natvoer is dat ook prima. Het gaat erom dat de ingrediënten binnenkrijgt. Veel succes en mocht je vragen hebben dan horen we dat graag.

Team FestyBVites

5つ星のうち5の評価

Mijn hond bijt niet meer op zijn pootje

2025年12月18日

Beste Sonja,

Wat fantastisch om te horen dat je na een jaar zoelen eindelijke een werkende oplossing hebt gevonden. Wij worden altijd heel blij van dit dit soort positieve resultaten (en ook beetje trots). Mocht je nog vragen hebben of een foto van je hond willen sturen dan mag dat altijd!

Met vriendelijke groeten Team FestyBites

5つ星のうち5の評価

Bestelling dag ervoor na in huis.

Bestelling dag ervoor na in huis.
Wij gebruiken het al 2 jaar maar bestelde via bol.
Onze Donder is er van opgeknapt!

2026年4月7日

Beste Petra,

Dank je voor je positieve review. En wat fijn om te horen dat jouw hond Donder er zo van is opgeknapt. Mocht je nog vragen hebben of een foto van Donder willen opsturen dan kan dat altijd.

Met vriendelijke groeten Team FestyBites

Top geregeld

Precies op tijd gekregen wat ik besteld had.

2026年2月10日

Beste Miriam,

dank je voor je positieve review over onze snelle levering. We zijn benieuwd of je ook zo tevreden bent over de FestyBites?

met vriendelijke groeten, Team FestyBites

5つ星のうち4の評価

Gebruik het nu al een aantal maanden en…

Gebruik het nu al een aantal maanden en het lijkt goed te werken. Wel jammer dat het best duur is

2026年4月1日

FestyBites からの回答

Beste Joke, wat fijn om te lezen dat het aanslaat. We hebben regelmatig acties en kortingen dus hou onze nieuwsbrief goed in de gaten.

met vriendelijke groeten team FestyBites

Geen kreupelheid meer!

Onze labrador heeft lange tijd ongemak gehad wanneer zij opstond, stijf, kreupel zijn. Ene keer was het na een paar meter over maar soms bleef het echt lang aan. Sinds we haar iedere dag 3 stuks Festybites geven is het over en gaat het al heel lang goed. Ze vindt t natuurlijk ook nog eens heel lekker!

2026年2月16日
5つ星のうち3の評価

Goed maar duur

De producten zijn OK maar wel erg duur en ik weet daarom niet of ik dit vol kan houden

2026年1月3日

FestyBites からの回答

beste Henri, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bites. We hebben regelmatig kortinggsacties, als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief zie je ze voorbij komen. Daarnaast ontvang je extra voordeel als je meer zakjes per keer koopt. En als je abonnement neemt krijg je ook nog eens altijd 5% korting. Wellicht kan je je hier jevoordeel mee doen. Met vriendelijke groet, Team FestyBites

5つ星のうち5の評価

Ons Zsazsa (15 jaar) wou nooit haar…

Ons Zsazsa (15 jaar) wou nooit haar pilletjes tegen artrose innemen...zelfs goed verstopt in een beetje paté of kippewit...en nu eet ze met plezier haar 2 "snoepjes" op!
Hartelijk dank! You're a life saver!

2025年12月8日

FestyBites からの回答

Beste Myriam en Zsazsa graag gedaan en wat een fijn bericht om te lezen. We hopen op nog vele gezonde jaren voor Zxazsa. Met vriendelijke groeten Suzan van FestyBites

5つ星のうち1の評価

ik heb dit product niet besteld,en ik…

ik heb dit product niet besteld,en ik wil een retour coupon

2025年11月9日

FestyBites からの回答

Hallo Werner, zoals per e-mail aangegeven had je een abonnement bij ons afgesloten. Je krijgt dan automatisch na de gekozen aantal dagen een nieuwe levering. We hebben het abonnement voor je beindigd en na retour van het zakje krijg je uiteraard je geld terug. Met vriendelijke groeten FestyBites

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。