Nemt hurtigt super grundigt og megetâŠ
Nemt hurtigt super grundigt og meget professionelt.
Tak.
Kh Hella JoofððŸ
FGA Byggeteknisk RÃ¥dgivning â Uvildig ekspertise og over 20 Ã¥rs erfaring. Som beskikket bygningssagkyndig og uddannet bygningskonstruktÞr tilbyder jeg professionel rÃ¥dgivning, der sikrer dig fuldt overblik over din ejendom. Jeg er 100 % uafhÊngig og arbejder udelukkende for dig, uanset om du har brug for KÞberrÃ¥dgivning, en Tilstandsrapport, EnergimÊrkning eller en langsigtet Vedligeholdelsesplan. Mit fokus er altid pÃ¥ Êrlig formidling i et sprog, der er til at forstÃ¥, sÃ¥ du kan trÊffe trygge beslutninger pÃ¥ et oplyst grundlag. Kontakt mig for en uforpligtende dialog om din sag â jeg svarer personligt og hurtigt.
Stentevej 8, 3140, à lsgÃ¥rde, ãã³ããŒã¯
Nemt hurtigt super grundigt og meget professionelt.
Tak.
Kh Hella JoofððŸ
Utrolig positiv oplevelse med FGA. Kan anbefales til alle, som vil have vil have professionel rådgivning omkring energimÊrke eller anden byggeteknisk vejledning.
Vi bestilte Frederik til at gennemgå et hus vi ville kÞbe. Vi fik en meget professionel og faglig kompetent gennemgang. Frederik har en meget stor faglig viden og er rigtig god til at se og kommunikere de OBS-punkter vi stÞdte på - og ikke mindst konsekvenserne.
Frederiks gennemgang gjorde os helt trygge og vi kÞbte huset.
Fantastisk og venlig telefonsamtale med Frederik fra FGA.DK samt opfÞlgning på sms om det vi havde aftalt, at vi kunne få en byggeteknisk gennemgang og rapport nÊste dag, og rapporten under 12 timer efter. Frederik gik grundigt igennem huset på 2 timer, og derefter en gennemgang. Det er sådan en service man drÞmmer om, og det findes så! Fantastisk. TAK FGA.DK
Vi fik en god gennemgang, svar og forklaringer af vores nykÞbte hus, dens tilstandsrapport og vores egne spÞrgsmål til huset.
Vi har brugt Frederik til flere af vores ejendomme i forbindelse med udarbejdelse af energimÊrker. Han er professionel, punktlig og grundig i sit arbejde.
Levere materialet inden for kort tid.
kan klart anbefale ham til andre, der skal have lavet energimÊrke
Professionel og grundig byggesagkyndig
Vi har haft en virkelig god oplevelse med FGA.dk, som hjalp os i forbindelse med huskÞb. Gennemgangen af boligen var bÃ¥de grundig og let at forstÃ¥, og der blev taget god tid til at forklare alle detaljer â bÃ¥de de smÃ¥ og de mere alvorlige forhold.
Det var tydeligt, at der var stor faglig viden og erfaring bag vurderingerne. Rapporten var overskuelig, veldokumenteret og gav os et solidt beslutningsgrundlag, inden vi skrev under. Samtidig var kommunikationen hele vejen igennem hurtig og professionel.
Vi fÞlte os trygge i processen og kan varmt anbefale denne byggesagkyndige til andre, der Þnsker en uvildig og kompetent vurdering