åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er specialister i vedligeholdelse af grÞnne områder, herunder grÊsslåning, hÊkklipning, beplantning og generel pleje af udendÞrsarealer. Vores mål er at skabe smukke og velplejede grÞnne miljÞer, der bidrager til trivsel og Êstetik for både virksomheder og grundejerforeninger
brorsensvej 1, 6740, omme, ãã³ããŒã¯
- info@fhmservice.dk
- fhmservice.dk
Vedligeholdelse af grÊsarealer erâŠ
Vedligeholdelse af grÊsarealer er professionelt . Flot arbejde

Fhm Service APS ããã®åç
Super godt arbejde friske medarbejdereâŠ
Super godt arbejde friske medarbejdere og flot resultat kan klart anbefales

Fik min grÊsplÊne rettet op med 2âŠ
Fik min grÊsplÊne rettet op med 2 klipning med et par dagens mellemrum og plÊnen blev rigtig flot efter bioklip

Stor anbefaling herfra!
Vi har valgt Fhm Service til at slå vores grÊsarealer i vores grundejerforening. Han leverer et flot resultat hver uge, når han har vÊret her.
Vi har udelukkende haft gode oplevelser, samt en service i top til en rigtig god pris.
Stor anbefaling herfra!

Fhm Service APS ããã®åç
Det er et super godt arbejde
Det er et super godt arbejde, som Franz og medarbejderne udfÞrer for vores forening. Ud over dette, sÃ¥ er der altid god service og har man behov for et rÃ¥d angÃ¥ende andet have relateret, sÃ¥ kan man altid regne med Franz ð