Super goed bedrijf, had een vraag op de mail gezet en meteen reactie. Bestelling snel ontvangen met nog wat leuke extra artikelen erbij. Zal daar zeker weer iets bestellen. En bij de nieuwbouw stonden... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De eerste bestelling was niet verzonden ,maar na 1 telefoontje was het er de volgende dag . En een cadeaubon voor het ongemak . En de Thee is erg lekker. Ik ga hier zeker nog meer bestellen .
Op de trouwdag van onze zoon de koffie laten verzorgen door Fier!! Zoveel soorten koffie en thee!! Hebben echt plezier in hun werk en weet iedereen enthousiast te maken, een gezellig praatje erbij, hu... ãã£ãšèŠã
Super fijne (en lekkere) oplossing nadat mijn bestelling later de deur uitging dan dat de bedoeling was. En natuurlijk heerlijke koffie!
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Koffie en thee. Deze passie willen wij graag met u, op locatie, delen.De locatie kan uw eigen evenement zijn, maar ook een braderie, jaarmarkt of fair.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kitty denkt goed mee om een leuk pakketâŠ
Kitty denkt goed mee om een leuk pakket samen te stellen! En ze is altijd even enthousiast! Daarnaast zijn het geweldige producten om weg te geven of om zelf van te genieten!

Super service
Leuke en lekkere producten, vriendelijke communicatie, super service!
Bestel een cadeautje en het wordt leuk verpakt, op het juiste moment bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden. Blij mee!

Heerlijke thee
Heerlijke thee, echt genieten! Mooie pakketten die superleuk zijn om te geven of te krijgen. Een goede service, Kitty denkt met je mee en reageert snel. En het wordt ook nog eens snel verzonden. Ik kan Fier iedereen aanraden!

Bestelling
Bestelling, verzending ging heel soepel en vlot! Handgeschreven kaartje werd als extra servce geleverd. Supergoed!

Fier koffie en thee ããã®åç
Fijne communicatie over de levering.
Snelle en correcte afhandeling
Snelle en correcte afhandeling, met goed advies. Ik beveel Fier aan!

Fier koffie en thee ããã®åç
Bijna jammer om weg te geven
Helaas heb ik alleen nog maar leuke koffie- en theepakketjes weggegeven maar de ontvangers waren verrast en enthousiast over de leuke pakketjes. Ze zien er geweldig mooi en verzorgd uit en er is ruime keus zodat je de inhoud kunt afstemmen op de ontvanger.

Fier koffie en thee ããã®åç
Heerlijke koffie en thee, leuk om te geven!
Superlekkere koffie en thee! Leuk verpakt, mooi om te geven!

Fier koffie en thee ããã®åç
Fijne producten en super goede service!
Heerlijk, pure producten die prachtig worden verpakt. Goede en snelle service, staan persoonlijk voor je klaar en denken mee. In mijn geval een kaartje met persoonlijke tekst voor de ontvanger erbij. Echt een aanrader, veel keuze, voor ieder wat wils en leuk om te geven.
Leuke kadoâs in verschillendeâŠ
Leuke kadoâs in verschillende prijsklasse. Ook hebben ze heerlijke verschillende soorten thee. Echt een aanrader.

Fier koffie en thee ããã®åç
Het bestelde was snel binnen in eenâŠ
Het bestelde was snel binnen in een goed passend doosje. Ik kon zien dat het met zorg en aandacht behandeld was. Het product is ook prima.
Super lekker
Super lekker, leuk ingepakt en die chai latte is super lekker echt een aanrader om je dag mee te beginnen.

Fier koffie en thee ããã®åç
Snel, accuraat en superlekker!!!!!
Snel, accuraat en.......super lekker!!!! Veel keuze voor iedereen.
Beslist een aanrader!

Super toffe pakketjes
Super toffe pakketjes, leuk om weg te geven! En allemaal snel en goed geregeld.

Wat een toppers!
Wat een toppers werken hier! Snelle en goede service en heerlijke dingen, zo leuk om te geven!

Fier koffie en thee ããã®åç
Een zeer geslaagde verjaardag!
Goeie service! Meedenken bij alles. Door de bijdrage van Fier is mijn verjaardag fantastisch geslaagd!

Fier koffie en thee ããã®åç
Was van begin tot het eind allemaal âŠ
Was van begin tot het eind allemaal goed geregeld voor herhaling om weer te bestellen

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã