Od lat jestem z wami. Dla mnie emeryta, jest fajnÄ rzeczÄ ÅciÄ gaÄ interesujÄ ce mnie pliki z róŌnych serwerów. Linki do interesujÄ cych mnie stron kopiujÄ z portali rosyjskich, niemieckich i amerykaÅski... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Od kilkunastu lat mój ulubiony serwis. DziaÅa szybko, sprawnie i jest przystÄpny cenowo. ObsÅuguje praktycznie wszystkie najpopularniejsze hostingi. Polecam z czystym sumieniem.
Od dÅuÅŒszego czasu jestem z Filefox. To Åwietny i niezawodny portal, który polecam wszystkim. MoÅŒna bezproblemowo ÅciÄ gaÄ muzykÄ, filmy i programy z róŌnych miejsc.
Od lat program Firefox jest ze mnÄ i pomaga mi zapoznawaÄ siÄ ulubionymi dzieÅami kinematografii. Praca z tym programem to czysta przyjemnoÅÄ. Polecam ten program.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Serwis do pobierania plików z hostingów Premium
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jest ok!Oby tak dalej
Ogólna opinia uŌytkownika
Szybka reakcja na problemy z transferem,pomocna i dobra wyszukiwarka.ByÅy lekkie potkniÄcia,aie ma powodów aby narzekaÄ.
Bez strachu ....
Bez strachu, bo nie ma Åciemy. Uczciwe zasady i dobry zakup. Taniej nie ma.
Najlepsza strona do pobierania z dobrymâŠ
Najlepsza strona do pobierania z dobrym transferem.
JeÅli coÅ jest dostÄpne
JeÅli coÅ jest dostÄpne, to nie ma problemu by to znaleźÄ. CzÄsto sÄ to zapomniane perÅy filmoteki. Polecam
Jestem zadowolony nie mam uwag dobryâŠ
Jestem zadowolony nie mam uwag dobry kontakt szybkÄ dostawÄ niska cena polecam
50/50
Jestem zadowolony ogólnie bardzo ,
Ale od kilku zakupów zauwaÅŒyÅem ÅŒe nie wysyÅacie kodów od razu tylko jak napisze na meila w sprawie reklamacji
WciÄ ÅŒ brak moÅŒliwoÅci zasilenie konta przez sms.
Po raz kolejny nie udaÅo mi siÄ zasiliÄ mojego konta poprzez sms. Koszt sms-a jest naliczany u operatora natomiast konto w Filefoxie nie jest zasilane. Moje interwencje nic nie dajÄ
- wciÄ
ÅŒ jest to samo niestety. Natomiast samo ÅciÄ
ganie jest super - trwa to tylko chwilkÄ.
Ogólnie jestem zadowolony.
Wszystko git
Super! Polecam
Super moÅŒna znaleÅºÄ i ÅciÄ gaÄ pliki. Zmiana jest na plus. Pozdrawiam
DuÅŒo hostingow.
DuÅŒo hostingow.
Szybka realizacja doÅadowaÅ.
Szybkie transfery.
Promocje na zakup transferów.
Wszystko sprawnie i szybko chodzi
Wszystko sprawnie i szybko chodzi. Wygodna oferta. 1A
Bardzo dobry serwis
Bardzo dobry serwis do pobierania plików z transferem który nie wygasa
Robert
Serwis dziaÅa prawidÅowo i ciÄÅŒko mu cokolwiek na tÄ chwilÄ zarzuciÄ. Oby tak dalej.
moze byc ok.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹