2.7

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

HAR FORTFARANDE INTE FÅTT MITT PAKET

HAR FORTFARANDE INTE FÅTT MITT PAKET! Paketet Àr skickat frÃ¥n china men det stÃ¥r det inget om. Har vÀntat nu i 10 dagar och fick nyss att den precis har packats pÃ¥ flyget!! Har försökt mejla men dem svarar inte. SÀmsta fake företaget

2026幎3月6日

Finafynd からの回答

Att kalla oss för ett 'fake-företag' Àr direkt felaktigt och ett påstående vi ser mycket allvarligt på.

Vi vill klargöra följande fakta:

KundtjÀnst: Du mejlade oss igår kl. 16:47. Vi stÀnger kl. 17:00. Att påstå att vi inte svarar nÀr det inte ens har gått en arbetsdag Àr orimligt; vi besvarar alla Àrenden inom 24 timmar.

Leveranstid: Ditt paket skickades för 4 arbetsdagar sedan, inte 10. Vi har en tydlig leveranstid pÃ¥ 4–7 arbetsdagar, vilket innebÀr att din försÀndelse följer tidsplanen precis som utlovat.

Vi Àr ett seriöst företag som levererar enligt våra villkor. Din order Àr på vÀg och vi förvÀntar oss en saklig dialog i framtida kontakt.

RÀkna med minst 3 veckors leverans

RÀkna med minst 3 veckors leverans!
Verkar inte ens ha ett lager i Sverige då de skickas från utlandet vilket borde framgått! Får se om man ens får sin produkt

2026幎2月24日

Finafynd からの回答

Vi har ingen kund med det namnet du har skrivit på trustpilot med. Vi hittar heller ingen kund med det namnet som mailat oss. Om du köpt utav oss vÀnligen ange ditt ordernummer så kan vi kolla upp det eller om du köpt av en annan butik ber vi dig höra av dig till dem.

Vi har lager i Sverige och utomlands. Leveransen tar inte så lång tid som du angett vilket får oss att tro att du köpt någon annanstans. Vår leveranstid Àr 4 - 7 arbetsdagar.

BÀsta köksredskapet

Jag har bestÀllt veggie slicer med 16 delar, jag testade den första gången imorse, wow, vilken hÀrlig skivad lök jag fick plus att jag hackade den med lilla hacken, utomordentlig att ha i köket, lÀtt att byta tillbehör, den hÀr skulla jag köpt mycket tidigare, jag Àr supernöjd med den och Finafynd för bra pris och snabbl leverans

2025幎11月4日

VARNING!

VARNING!
Företaget utger sig för att vara svenskt men de importerar skrÀp från Kina som ej fungerar.
NÀr jag ville reklamera ledlamporna som jag köpt pga. mycket dålig kvalitet fick jag svar om att jag bara kan få tillbaka 50% av vad jag har betalat samt att de saknar lager så att de ej tar emot returer. Lamporna skulle fÀstas med klisterlappar som lossnade direkt samt att lamporna laddar ur efter max 30 minuter.

2025幎10月1日

Hej Sara,

Vi vill bemöta flera missvisande uppgifter i din recension.

Vi sÀljer inte ”skrÀp frÃ¥n Kina”. VÃ¥ra produkter tillverkas, precis som hos majoriteten av svenska Ã¥terförsÀljare, av leverantörer i Asien – men de testas och kontrolleras innan försÀljning. Vi skickar flera hundra paket varje vecka och majoriteten av vÃ¥ra kunder Àr mycket nöjda med sina köp.

Det stÀmmer inte heller att du endast kunde få 50 % återbetalning. Det var ett frivilligt goodwill-erbjudande, inte ett krav, dÀr du fick möjlighet att behålla produkterna och samtidigt få halva köpesumman åter. NÀr du senare meddelade att du inte var nöjd med detta, återbetalades hela beloppet.

Din beskrivning av att vi saknar lager eller inte tar emot returer Àr ocksÃ¥ felaktig. Vi har lager och returadress i Helsingborg, vilket framgÃ¥r i vÃ¥ra villkor samt pÃ¥ sidan ”Om oss”. DÀr finns Àven vÃ¥r postboxadress dit alla returer skickas.

Vi Àr ett registrerat svenskt företag med organisationsnummer, momsregistrering och svensk kundtjÀnst.

Sammanfattningsvis bygger din recension på flera missförstånd om hur Àrendet faktiskt hanterades. Kommunikationen kunde ha skötts tydligare från början, men du har fått full återbetalning och Àrendet Àr nu avslutat.

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en projektor för nÃ¥tt Ã¥r sen som

Köpte en projektor för nått år sen som gjorde att vi blev helt sålda på deras produkter. Så i år bestÀllde vi en ny projektor med starkare lampa så vi skulle kunna se på film/tv i vårt standbytÀlt på campingen. Dock fick vi inte igång projektorn och då hörde jag direkt av mig till kundtjÀnst. Fick mycket proffsig hjÀlp av dom och fick en Ny projektor skickad. Troligen Måndagsexemplar. Den nya projektorn funkar perfekt och bild o ljud Àr Super.
Kan Verkligen rekomendera finafynd.se.

2025幎7月21日

VARNING

Fick hem en projektor dÀr ljudet inte funkade på Disney +, det gick inte att logga in på Netflix, Viaplay funkade inte m.m Vi hörde av oss till kundservice som bad oss göra olika uppdateringar som inte funkade. Till slut bad vi om uppgifter för att returnera produkten. Vi returnerade den för två veckor sedan och jag har inte fått tillbaka mina pengar! Senast i går var jag i kontakt med kundtjÀnst som skrev att jag skulle få ett mail under dagen (igår) ang återbetalning. Jag har fortfarande inte fått ngt mail!!!
Vad ni Àn gör handla INTE hÀrifrån!!!!

2025幎7月29日

Finafynd からの回答

Vi vill bemöta ditt omdöme då det ger en felaktig bild av situationen.

Du skriver att ni returnerade för två veckor sedan. Enligt PostNord skickades paketet tillbaka på fredagen och anlÀnde till oss veckan efter. Enligt våra returvillkor, som du accepterade vid köpet, har vi upp till fem arbetsdagar från det att vi mottagit paketet på oss att inspektera varan innan återbetalning skickas. Detta Àr en standardrutin, sÀrskilt nÀr produkten rapporterats som defekt.

Din återbetalning skickades in igår och vi skickade Àven bildbevis på detta, innan du skrev detta Trustpilot-omdöme. Om du inte sett vårt mail kan det ha hamnat i skrÀpposten. NÀr återbetalningen vÀl Àr skickad Àr det banken som hanterar utbetalningen, vilket kan innebÀra någon dags fördröjning innan pengarna syns på kontot.

Vi har alltså följt våra villkor till punkt och pricka och återbetalningen Àr redan på vÀg. Att skriva ett så allvarligt omdöme trots att du fått bekrÀftelse på återbetalningen tycker vi Àr mycket missvisande.

VÀntar och vÀntar

VÀntar och vÀntar
Efter ett mail angående var har den tagit vÀgen på mitt sÀndnings nummer YT2518800704974413
Har det upphört
Och nu har jag fått ett nytt som kallas för uppdatering
Så nu få man vÀnta lika lÀnge
Jag rekommendera verkligen inte denna firma
Man får inget svar på skickat mail
😠

2025幎7月15日

Finafynd からの回答

Vi kan tyvÀrr inte hitta någon bestÀllning hos oss kopplad till det spårningsnummer du nÀmner (YT2518800704974413). Vi har Àven sökt efter mail från dig i både inkorgen och skrÀpposten utan resultat.

Vi svarar alltid våra kunder snabbt, de flesta får svar inom 1 timme, så detta stÀmmer inte överens med hur vår kundtjÀnst fungerar. Det Àr dÀrför troligt att du bestÀllt från en annan butik.

Om du Àndå tror att detta gÀller oss, får du gÀrna höra av dig igen med namn och ordernummer så hjÀlper vi dig direkt!

Rekommenderar starkt!

BestÀllt hÀrifrån flera gånger. Aldrig varit några problem. Varorna har alltid kommit i tid och Àr supernöjd över mina projektorer! Rekommenderar starkt!

2025幎7月4日

Fick en produkt som inte ens funkar

Fick en produkt som inte ens funkar

2025幎6月26日

Finafynd からの回答

Tack för din feedback, och vad trÃ¥kigt att höra att produkten inte fungerar som förvÀntat. Vi skickar omkring 700 ordrar varje mÃ¥nad, och det Àr vÀldigt ovanligt att nÃ¥got inte fungerar – sÃ¥ vi tar det hÀr pÃ¥ stort allvar.

Vi har skickat ett mejl till dig och ser fram emot att höra från dig så att vi kan hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt. SjÀlvklart vill vi att du ska bli helt nöjd med ditt köp!

5぀星のうち1の評䟡

Leverans sker inte på utlovad tid

Leverans sker inte på utlovad tid! Ingen information om att varan levereras från Kina.

2025幎5月17日

Hej Yvonne,

Tack för din recension! Vi beklagar om leveranstiden inte motsvarade dina förvÀntningar. Våra leveranstider finns alltid tydligt angivna på produktsidan, i kassan och i våra policies, så att våra kunder kan ta del av informationen innan de genomför sitt köp.

Du valde gratis frakt med en leveranstid pÃ¥ 5–10 arbetsdagar, och enligt vÃ¥ra spÃ¥rningsuppgifter levererades din bestÀllning efter 7 arbetsdagar – alltsÃ¥ inom den angivna tiden. Paketet skickades 12 maj (en mÃ¥ndag) och var hos dig den 20 maj (en tisdag). Ett spÃ¥rningsmail skickades ut vid köpet sÃ¥ att du kunde följa paketets resa. I vÃ¥ra policies informerar vi ocksÃ¥ om att vi har olika lager, vilket kan pÃ¥verka leveranstiden. För vissa utvalda produkter erbjuder vi Àven expressleverans frÃ¥n vÃ¥rt svenska lager, med en leveranstid pÃ¥ 1–3 arbetsdagar.

Vi hoppas att du Àr nöjd med produkten och vi finns hÀr om du har några fler frågor eller funderingar!

Alla dessa företag som lovar 5

Alla dessa företag som lovar 5 - 8 dagars leverans och som aldrig håller det, för att varorna ska skickas från Kina mm, Ha varorna hemma i Sverige istÀllet, eller skriv leverans inom en månad.

2025幎4月16日

Hej Magnus,

Tack för din recension! Vi beklagar om du upplevde leveranstiden som lÀngre Àn förvÀntat. Våra leveranstider finns alltid tydligt angivna på produktsidan, i kassan och i våra policies, så att alla kunder har möjlighet att lÀsa igenom informationen innan de slutför sitt köp.

I detta fall skickades ditt paket den 14 april (en mÃ¥ndag) och levererades den 24 april (en torsdag), vilket innebÀr en leveranstid pÃ¥ 9 arbetsdagar – inom den angivna tiden för gratis frakt pÃ¥ 5–10 arbetsdagar. Ett spÃ¥rningsmail skickades ut vid köpet sÃ¥ att du kunde följa paketets resa. Vi informerar ocksÃ¥ i vÃ¥ra policies om att vi har olika lager, vilket kan pÃ¥verka leveranstiden. För vissa utvalda produkter erbjuder vi expressleverans frÃ¥n vÃ¥rt svenska lager, med en leveranstid pÃ¥ 1–3 arbetsdagar.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。