企業情報

3. マーケティング コンサルタント
  4. オンライン マーケティング代理店
  5. SEOサービス

当該企業による記述

Vi er senior-specialister med rødder i branchens største huse. Tilsammen har vi hjulpet 500+ virksomheder over 10+ år med Google Ads, SEO, Paid Social og e-mail. Du får en senior på kontoen fra dag ét, en plan der kan måles i kroner, og frihed til at gå når du vil. Vi fastholder kunder gennem resultater — ikke kontrakter.

4.4

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

レビューの確認を行います

Mads og co

Mads og co. er altid hjælpsomme, professionelle og nemme at få fat på, hvilket er virkelig skønt ☺️ De hjælper os med SEO og kommer løbende med gode råd og løsninger, som giver mening for shoprosted. Jeg er rigtig glade for samarbejdet og kan klart anbefale Finally.

2026年8月23日
5つ星のうち5の評価

Professionelle, hurtige og altid til at få fat på

Vi har samarbejdet med Finally i lidt over et år, og vi giver dem med glæde 5 stjerner.

Det betyder meget for os, at vi altid kan få fat i dem, og når der er noget, der skal løses her og nu, bliver der handlet hurtigt. Samtidig er de gode til at forklare tingene, så man forstår, hvad der bliver lavet og hvorfor.

Vi oplever også, at de løbende kommer med nye idéer til annoncer og kampagner på Facebook og ikke bare fortsætter med at gøre det samme. Det giver os en følelse af, at de har fingeren på pulsen og sørger for, at vi hele tiden følger med.

Et rigtig godt samarbejde, som vi er meget tilfredse med.

2026年8月17日
5つ星のうち5の評価

Jeg ville helt klart anbefalde Finally…

Jeg vil helt klart anbefale Finally til andre, der ønsker at vækste deres forretning.

Finally har hjulpet os helt fra starten og været med til at vækste vores forretning med 50-100 % hver eneste måned. Jeg har haft en tæt dialog med Mathias hele vejen igennem, og det har været helt fantastisk. Han har altid været sindssygt hjælpsom, udfordret vores tanker og idéer og virkelig rykket os i den rigtige retning.

Alt i alt har vi været utroligt glade for samarbejdet med hele Finally-teamet. De har gjort det helt vildt godt og gjort det muligt for os at få et helt andet setup i virksomheden, som virkelig er klar til vækst.

Tak er et fattigt ord!

2026年8月11日
5つ星のうち5の評価

Vi har haft et rigtig godt samarbejde…

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Finally.dk, og vi er meget tilfredse med deres arbejde.

De er hurtige til at svare, følger op på opgaverne og er gode til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Man føler virkelig, at de interesserer sig for ens virksomhed og gør en ekstra indsats for at skabe gode resultater.

Vi kan varmt anbefale Finally.dk til andre virksomheder, der ønsker en professionel og kompetent samarbejdspartner.

Bents-Webshop

2026年7月29日
5つ星のうち5の評価

Great results and great people

We’ve had a great experience working with Finally.dk. From day one the team has been genuinely invested in helping us build a strategy that delivers real results. They are highly skilled in Meta and Google Ads, and their advice is always practical and based on what works.

One thing we really appreciated is how quickly they understood our business. As a brand with 2 physical stores and an e-commerce site, we needed an approach that supported both. They helped us grow our online performance without losing sight of our retail business, and their strategy has always been tailored to the way we operate.

A special thank you to Mikael and the team for always being available when we need advice or support, and for everything we’ve achieved together.

I would highly recommend Finally.dk to anyone looking for a marketing partner they can trust.

2026年7月29日

Finally 🙋🏼‍♂️

Altid venligt og velinformeret personale, som er klar til at hjælpe - også på sene timer eller i weekender.
Meget mere menneskeligt og forstået sprog end andre lignende bureauer!
Kan klart anbefales!

2026年7月28日
5つ星のうち4の評価

Desværre fungerede det ikke

Jeg har brugt Finally gennem de sidste 5 måneder ca.
Det er super søde og imødekommende mennesker og der er absolut intet at sætte på kundeservice og kommunikation.
Desværre har det været en dyr fornøjelse, da min egen opsætning af Meta Ads gav et afkast på 5,8 %, da de kontaktede mig. De havde en masse ideer til at få den højere op. Efter nu 5 måneder ligger den mellem 2 og 3 %.
De var søde og kunne sagtens se, at det ikke performede og ville derfor gerne lade mig slippe ud af kontrakten uden opsigelse. Jeg ønskede egentlig, at det skulle virke og ville gerne fortsætte på Google ads i stedet, hvilket vi gjorde.
Det endte med at koste mig mere end 10.000,- i ads og faktura fra dem indenfor 3 uger og i den periode har jeg omsat for ca. 2.000,-
At være kunde hos Finally har desværre gjort det noget sværere for mig at betale mine regninger pga. de høje udgifter og ringe afkast, så vi har nu stoppet samarbejdet, men jeg håber inderligt, at andre oplever noget helt andet, for det er super søde mennesker og virker super kompetente.

2026年7月2日

Super samarbejde!

Super samarbejde!
Jeg har arbejdet sammen med Finally på tværs af flere projekter og har brugt dem til både Google Ads, SEO, Meta og online markedsføring generelt. Samarbejdet er bare vokset støt og roligt - og det samme er resultaterne.
Jeg har været helt tryg ved samarbejdet hele vejen igenne,

2026年6月30日

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi kan varmt anbefale Finally.

De er dygtige, professionelle og nemme at arbejde sammen med. Kommunikation er altid hurtig, og vi oplever, at de følger op på tingene og holder, hvad de lover.

Vi ser gode resultater af vores SEO-arbejde, og de er altid klar med sparring og gode input, når der er behov for det.

Alt i alt en samarbejdspartner, vi har stor tillid til, og som vi uden tvivl kan anbefale.

2026年6月29日

Super service og kompetent

I en branche, som er kendetegnet lidt som "The wild wild West" udmærker Finally sig ved at være super kunde- og servicemindede. De tager sig tid til at forstå din forretning og til at uddybe spørgsmål, vel og mærke så man forstår og kan tage action på de aftalte punkter. Kan på det varmeste anbefale Finally.

2026年6月25日
5つ星のうち5の評価

Lidt forvirrende, men mange penge at spare!

Det var lidt forvirrende med at man skulle melde sig ind i deres medlemsklub for at kunne handle der, men når man lige regner lidt på det, så er der virkelig mange penge at spare!

Især hvis man køber gaver til resten af familien og deles om medlemskabet. :)

Super smart! (håber dog leveringstiden er lidt hurtigere næste gang)

2017年2月1日

Trustpilot エクスペリエンス