Findbogen.dk er en fantastisk hjemmeside! Brug den! Jeg kÞbte de aller sidste to bÞger som jeg manglede fÞr jeg havde alle, min yndlingsforfatter har skrevet - begge bÞger blev sendt hurtigt og kom... ãã£ãšèŠã
Findbogen. Dk har vÊret en god oplevelse. Har sÞgt efter min tilsendte bog flere steder. Blev guidet videre til findbogen via LÞvesâs antikvariat i à rhus fin service. FYNS antikvariat kunne hjÊlpe o... ãã£ãšèŠã
SÞgte efter en bog jeg tidligere har haft, men aldrig fik tilbage efter den var lÃ¥nt ud. Den jeg nu har fÃ¥et fra Thisted Antikvatiat er endda i bedre stand, med smudsbind. Den blev leveret et par da... ãã£ãšèŠã
Findbogen.dk er en fantastisk side for alle, der elsker bÞger â uanset om du er pÃ¥ jagt efter en ny bestseller eller en gammel, glemt klassiker. Det bedste ved siden er, at man nemt og hurtigt kan... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
På findbogen.dk finder du nÊsten en halv million bÞger fra 18 danske antikvariater.
ãã³ããŒã¯
- webmaster@findbogen.dk
- findbogen.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Bogen fra Ribe Antikvariat kom hurtigtâŠ
Bogen fra Ribe Antikvariat kom hurtigt frem. Jeg glÊder mig til at lÊse i den - den er i meget fin stand.
Hurtig service:)
God service, nemt og hurtig levering!
Bogen var nem at finde (sidst udgivet for 20 år siden). En opringning til forhandleren (Als Antikvariat) bekrÊftede, at den var på hylden, og at det nemmeste og billigste for mig var at bestille gennem findbogen.dk. Det var nemt, og et par dage senere kom pakken til min dÞr!
Fin oplevelse (igen)
Fin oplevelse (igen). Den bog jeg lige manglede. I den beskrevne stand. Fint pakket ind. Ankom hurtigt. Tip top.
super heldig at finde bogen jegâŠ
super heldig at finde bogen jeg savnede, hurtig ekspedition
Nemt at finde bÞgerne i registeret
Nemt at finde bÞgerne i registeret, og beskrivelsen af kvaliteten passer.
KÞb af bog
Rigtig hurtigt levering og en bog der var i Rigtig god stand kan trygt anbefalde det til andre
Hurtig og nemt
Nemt og hurtigt
SÃ¥ fik jeg min bog fra Als-antikvariat
SÃ¥ fik jeg min bog fra Als-antikvariat, flot bog og hurtig levering, mange takð
Rigtig bog til rigtig pris
Jeg fik kÞbt den rigtige bog til den rigtige pris.Hurtig og fin levering.
Fremragende service
Hurtigt og nemt
Fine bÞger og billig fragt på Findbogen
Har flere gange handlet pÃ¥ Findbogen. BÞgernes stand er fint beskrevet pÃ¥ hjemmesiden, leveringen er hurtig og billig sÃ¥ jeg kommer helt sikkert tilbage igen âºïžð
Effektivitet i topklasse
Bestilte tre bÞger fra tre forskellige leverandÞrer.
Alle bÞgerne blev leveret til min dÞr dagen efter.
Fint og effektivt concept.
Hjemmesiden er også hurtig og nem at finde rundt på.
Glimrende netsted
Intet at udsÊtte på kÞb af stÞrre bogvÊrk hos Antikvariatet Gorm den Gamle via dette netsted.
God indpakning, meget hurtig levering.
Smidig, hurtig, godt emballeret