Super god oplevelse
Super god oplevelse. TrÊpiller leveret og intakte. God betjening.
Velkommen til FinePriser.dk Hos Finepriser.dk sÊtter vi kunden fÞrst og vi bestrÊber os på at yde den bedste service for alle kunder. Vi har et stort udvalg af mange forskellige varer til din boligindretning, så vi kan dÊkke de fleste behov for vores kunder. Vi strÊber efter at have de bedste priser og produkter hele tiden. Find alt indenfor interiÞr fra flere kendte brands. Stort udvalg til boligen, kÞkken, badevÊrelse, bÞrnevÊrelse, kontor, stuen, haven og mange andre rum. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail med forespÞrgsler eller vejledning. Hos FinePriser.dk er vi altid klar til at hjÊlpe vores kunder. Vi glÊder os til at hÞrer fra dig og hjÊlpe dig med dit nÊste kÞb.
Bredstenvej 23, 7182, Bredsten, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super god oplevelse. TrÊpiller leveret og intakte. God betjening.
Bestilte 6 stole til en super pris, de blev leveret 3 dage efter. Super kvalitet
Jeg har ikke bestilt hos finepriser fÞr. Bestilte to små borde for et par dage siden. Kvaliteten på de to borde var i top. Der var hurtig levering og fik en god pris. Jeg havde dog betalt for en hjemmelevering, men var ikke hjemme, så GLS sendte den til nÊrmeste pakkeshop. Ellers var alt helt som det skulle vÊre.