Jeg er blevet taget godt i mod fra dag et. Jeg blev hjulpet med indmeldelse. Fik lagt et program hvor jeg blev fulgt rundt de fÞrste gange. Det er meget trygt og ligetil. Det er et rart sted at komme.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hyggeligt center med et godt udvalg af hold. Hold både formiddag og aften. Dejligt socialt miljÞ. Glade medarbejdere.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elendig service & bondefangeri! PrÞvede at melde mig ud grundet jeg ikke var i stand til at trÊne alligevel, og ville hellere vende tilbage senere nÃ¥r min krop var klar. Dette blev afslÃ¥et grun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har ad tre omgange vÊret medlem i Fin Form. FÞrst i à rhus i 90âerne, hvor Leif ogsÃ¥ ejede centeret og sidenhen i Tommerup. Det har altid vÊret imÞdekommende og professionelt, kompetent personale,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin Form blev grundlagt i 1983 af Leif Christensen og han ejer og driver stadig Fin Form, Fin Form består i dag af 2 mindre trÊningscentre, et i Tommerup og et i Bellinge Gode medlemsoplevelser, gratis programlÊgning og trÊningsvejleding, samt hÞj kvalitet på udstyr og dygtige instruktÞrer er det vi altid arbejder for at sikre. Fin Form med GlÊde er vores payoff og vi tror på de gode relationer, den gode stemning og en hyggelig snak over en kop gratis kaffe, fÞr eller efter en sjov og effektiv gang trÊning, Hilsen Team Fin Form og Leif
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tallerupvej 85, 5690, Tommerup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
FinForm er et dejligt center, hvor man kan trÊne og samtidig mÞdes med byens borgere. Altid en god stemning.

Fin Form ããã®åç
Super dejligt trÊnings sted, der er altid god hjÊlp, og masser af hold man kan sÊtte sig pÃ¥ ð

Fin Form ããã®åç
RengÞring af baderummet og toilet samt i spinning rumme og vedligeholdelse af spinning cykel. Og man går og fÞler at der er meget mere lÞst til,at bruge penge på vedligeholdelse og nye ting i Odense city og Tommerup. Hvis ikke det var for vores gode humÞr, på vores spinning hold og de 2 gode instruktÞrer. Så havde jeg fundet et andet sted at trÊne. Jeg syntes Fin Form er for dyrt.

Stort set er det ok.
Der mangler en del maskiner isÊr til mavetrÊning.

Fin Form ããã®åç
Dejligt sted hvor der er plads til alle. Venligt personale og dejlige omklÊdningsrum. Sidst men ikke mindst dejlig kaffe. Mvh Claus.

Fin Form ããã®åç
Meget venligt og hjÊlpsomt personale, og dejligt med et lokalt center, vi bellingeboere kender hinanden. Det er lidt snÊrt at få tid på seniorfitness

Fin Form ããã®åç
Fin Form er et dejligt rart sted med plads til alle. Man kan trÊne i de fine maskiner og fÃ¥ god vejledning ogsÃ¥ - eller gÃ¥ pÃ¥ nogle af de mange virkelig gode hold, hvor stemningen altid er i top. Der er ogsÃ¥ mulighed for udendÞrs cirkeltrÊning pÃ¥ hold hele Ã¥ret - yess super. Jeg bliver nÞdt til at komme i Fin Form pÃ¥ nÊsten alle hverdage for at fÃ¥ en masse god og effektiv holdundervisning. Fantastisk sted med dygtigt personaleðð»

Fin Form ããã®åç
Den bedste holdtrÊning! Dejlig stemning i centeret. Gode trÊningsfaciliteter. ImÞdekommende personale i receptionen. God kaffe.

Fin Form ããã®åç
God stemning , dygtige , veluddannede trÊnere . At trÊne her er en hyggelig og god oplevelse , hvor kunden er i focus .

Fin Form ããã®åç
SkÞnne centre med god indretning og super venlig betjening. Nyder virkelig at bruge kvalitetsmaskiner som feks lÞbebånd mm. Det er bestemt merpris vÊrd ift andre centre

God atmosfÊre og instruktÞre! Kan virkelig anbefale FinFormð

Super dejligt trÊningscenter.
Dygtige instruktÞrer & et formidabelt trÊningsmiljÞ med hÞjt til loftet.
UhÞjtideligt og hyggeligt.
I just LOVE it.â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž

Fin Form ããã®åç
Det er altid rart at komme i fin form - du bliver mÞdt med smil og diverse positive kommentarer - og Viktor er bare den bedste -
jeg har til gode at deltage på nogle af de andre hold og er sikker på at det også er gode instruktÞrer.

Fin Form ããã®åç
Altid dejligt at komme i Fin Form, venligt personale, altid god stemning

Hejsa
Fin form er et dejligt motions center, hvor man altid bliver mÞdt af nogle hjÊlpsomme medarbejdere, der er mange muligheder for at finde et af de mange hold, der passer til ens person.
Mvh. Lars

Fin Form ããã®åç
styrketrÊnings og kardiodelen er gode. personalet er altid behjÊlpelige, hvis man behÞver hjÊlp og vejledning,
Spinningtimerne kunne godt vÊre lidt mere cykelspecifikke efter min mening.

Fin Form ããã®åç
god stemning god instruktÞr med godt program

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã