レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr jÀttenöjd med mina dörrhandtag frÃ¥n Finicc. Kvaliteten Àr hög, leveransen var snabb och hela köpupplevelsen kÀndes premium. Det som imponerade mest var deras prisgaranti. NÀr produkten sen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans samt snabb och vÀnlig kundtjÀnst! 🙏🏌 Jag returnerade nÃ¥gra varor och av misstag rÃ¥kade vi skicka med en telefon i returpaketet 🫣. De var jÀttehjÀlpsamma och hjÀlpte till att buda til... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super hjÀlpsam support. Varorna kom i tid och matchade det jag hade bestÀllt. Provade bestÀlla hem lite olika handtag innan vi bestÀmde oss för vilka vi ville ha. Inga problem med returen.

5぀星のうち5の評䟡

Bar produkter, urval och service. Otrolig hjÀlpsam kundservice personal. De Àr också vÀldigt flexibla med returer, vilket hjÀlper mycket nÀr man Àr mitt i en renovering. Super nöjd som kund.

䌁業情報

1. キッチン リフォヌム業者
  2. 济宀リフォヌム業
  3. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Utforska ett brett utbud av kökshandtag, möbelknoppar och dörrhandtag från vÀlkÀnda varumÀrken och designers. Handla online redan idag och skÀm bort ditt hem imorgon!

4.7

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Så nöjd

Så nöjd. Köpte handtag Pinta i ek till våra nymålade luckor o lådor, blev så fint. Snabb leverans.

2026幎3月30日

FINICC からの回答

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr sÃ¥ glada att höra att handtagen pryder sÃ¥ fint hemma hos dig! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Bra kvalitet.

2026幎3月4日

Tack för din recension! 😊
HÀrligt att höra att leveransen gick snabbt och att kvaliteten lever upp till förvÀntningarna – precis som det ska vara.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva 💛

Supernöjd

Snabb leverans av snygga handtag till våra garderober, så nöjd!!

2026幎3月10日

Tack så mycket för din fina recension! 😊
SÃ¥ roligt att höra att du Àr supernöjd – och att handtagen blev sÃ¥ snygga till garderoberna!

Vi hoppas att du fÃ¥r stor glÀdje av dem, och du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka 💛

Garderobsknoppar

BestÀllde garderobsknoppar, såg precis ut som på hemsidan, och snabb leverans, nöjd!

Tack så mycket för din fina recension! 😊
Vad hÀrligt att höra att knopparna levde upp till dina förvÀntningar – och att leveransen var snabb!

Vi hoppas att de passar perfekt i garderoben, och du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka 💛

5぀星のうち5の評䟡

PrisvÀrda handtag och fin kvalitet

PrisvÀrda handtag och fin kvalitet. Mycket nöjd.

Tack så mycket för din fina recension! 😊
Så roligt att höra att du Àr nöjd med både kvaliteten och priset på handtagen.

Vi hoppas att du fÃ¥r stor glÀdje av dem – och du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka! 💛

Bra kvalité

Snabb leverans, bra kvalité. VÀldigt nöjd med varan.Tack!

Tack så mycket för din fina recension! 😊
Vi Àr så glada att höra att du Àr nöjd med både kvaliteten och den snabba leveransen.

Stort tack för ditt köp – och du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka! 💛

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service och riktigt bra prisgaranti

Jag Àr jÀttenöjd med mina dörrhandtag från Finicc. Kvaliteten Àr hög, leveransen var snabb och hela köpupplevelsen kÀndes premium.

Det som imponerade mest var deras prisgaranti. NÀr produkten senare blev billigare kontaktade jag kundservice och fick snabbt tillbaka mellanskillnaden — helt utan krÃ¥ngel.

Det Àr sÀllan man möter företag som både har snygga produkter och håller vad de lovar. Rekommenderas varmt.

2026幎2月16日

Hej Stefan
Stort tack för din fantastiska recension – det betyder verkligen mycket för oss att lÀsa! ✹

Vi Àr sÃ¥ glada att du Àr nöjd med bÃ¥de dörrhandtagen, leveransen och hela köpupplevelsen. Och extra roligt att höra att vÃ¥r prisgaranti levde upp till förvÀntningarna – den ska vara enkel och trygg, precis som du beskriver.

Tusen tack för din rekommendation – och varmt vÀlkommen tillbaka!

Bara goda erfarenheter efter 2 bestÀllningar

Bra priser, snabbt skickat, varorna överensstÀmmer bra med beskrivningen, bra förpackade och kom fram i gott skick

2026幎2月9日

Hej Emma
Stort tack för din fina recension – det glÀder oss att höra att bÃ¥de pris, leverans och produkter levde upp till dina förvÀntningar 🙌
HÀrligt att allt kom fram i gott skick också!

Varmt vÀlkommen tillbaka!

JÀttefina handtag och knoppar

JÀttefina handtag och knoppar, stort utbud och bra kvalitet.
Bra service och snabba leveranser. Jag Àr super nöjd!

2026幎2月10日

FINICC からの回答

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr sÃ¥ glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de vÃ¥ra handtag och knoppar, utbudet, kvaliteten – och inte minst servicen och de snabba leveranserna 😊
Tack för att du valde oss!

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att bestÀlla och snabb leverans

LÀtt att bestÀlla och snabb leverans. JÀtte fina handtag men passade inte in så det blev retur vilket också gick jÀtte smidigt. Kan verkligen rekommendera finicc.

2026幎1月29日

FINICC からの回答

Stort tack för din fina recension ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi Àr glada att höra att bestÀllningen var enkel, leveransen snabb – och inte minst att returen fungerade smidigt och utan besvÀr, Àven om handtagen inte passade denna gÃ¥ng 😊
Tack för din rekommendation – den betyder mycket för oss!

Kvalitativa produkter

Kvalitativa produkter. Snabb leverans Hittils 5 🌟

2026幎1月26日

Stort tack för de 5 stjÀrnorna 🌟
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med våra kvalitativa produkter och den snabba leveransen.
Tack för att du valde oss 😊

Fantastisk service.

Fantastisk service och snabb leverans.

2026幎1月20日

Stort tack för de 5 stjÀrnorna ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi Àr verkligen glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de servicen och den snabba leveransen 😊
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.

5぀星のうち4の評䟡

JÀttefina knoppar

JÀttefina knoppar, hoppas de passar nÀr vi målar om köket.

2026幎1月15日

Hej Elisabeth

Tack för din fina recension! 🌟
Så roligt att du gillar knopparna – vi håller tummarna för att de passar perfekt i det nymålade köket!

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjÀlpa med nÃ¥got under vÀgen 😊

Super hjÀlpsam support

2025幎12月29日

Hej Anders

Tack för din fina återkoppling! 💛
SÃ¥ skönt att höra att allt gick smidigt – frÃ¥n provbestÀllning till support och retur. Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa till, och att du hittade rÀtt handtag för ditt projekt!

Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka 🌟

5぀星のうち5の評䟡

Lika fina som jag hoppats på

Lika fina som jag hoppats på, ska bli spÀnnande o se hur det blir nÀr handtagen Àr på plats på garderoberna.

2026幎1月10日

Hej Ella

Tack för din hÀrliga recension! 😊
Vi Àr sÃ¥ glada för att handtagen levde upp till dina förvÀntningar – nu Àr vi ogsÃ¥ nyfikna pÃ¥ att se hur det hela blir nÀr de Àr monterade pÃ¥ garderoberna!
Hoppas du blir minst lika nöjd med slutresultatet ✹

Kanon!

Snabb leverans, smidig retur, bra kundservice och fina knoppar I slutÀndan :)

2025幎12月11日

Hej Vicki

Stort tack för din fina recension! 💛
SÃ¥ hÀrligt att höra att allt fungerade smidigt – frÃ¥n leverans och retur till kundservice och de fina knopparna i slutÀndan.
Vi hoppas att de kommer till glÀdje lÀnge – och du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka! 😊

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att bestÀlla och supersnabb

LÀtt att bestÀlla och supersnabb leverans!

2026幎1月8日

Hej Claes

Tack snÀlla för din fina recension 😊
Vi Àr så glada att höra att det var enkelt att bestÀlla och att leveransen gick snabbt!

Varmt vÀlkommen Ã¥ter – vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen.

Varma hÀlsningar

Snabb leverans. Snygg på vÀggen

2026幎1月7日

Hej Eric

Tusen tack för din recension 😊
HÀrligt att höra att leveransen var snabb – och att produkten blev snygg pÃ¥ vÀggen!

Vi hoppas du fÃ¥r stor glÀdje av den – och du Àr alltid vÀlkommen tillbaka hos oss.

Varma hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick ett beslag mindre i min order

Jag fick ett beslag mindre i min order, det tog bara någon dag så hade kundservice hjÀlpt mig på bÀsta sÀtt! Superbra service, rekommenderar starkt :)

2026幎1月6日

Hej Sara

Tusen tack för din fina recension – och för att du tog dig tid att skriva den 😊
Vi Àr så glada att höra att vår kundservice kunde hjÀlpa dig snabbt och smidigt.

Vi gör alltid vÃ¥rt bÀsta för att lösa saker direkt – och det betyder mycket att du uppskattar det. Tack ocksÃ¥ för din rekommendation, det vÀrmer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。