Finnbrands

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

2 tafellampen besteld. Nooit geleverd. Bedrijf heeft geen inschrijving bij KVK en een Gmail adres. Geen telefoonnummer op de website. Helaas kwam ik er te laat achter. Deze webwinkel uit Bor... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nu comandati niciodată de pe site-ul asta ..este fake și nu primiți niciodată comanda. Am 2 luni de când aștept și sunt sigura ca niciodată nu o sa fie livrata. Arata cum ca o trimite pe o harta bine... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Nette service. Geleverd zoals aangegeven/beloofd. Track&trace info erg gedetailleerd, fijne updates. Let op: betreft een drop-shipper met verzending uit China via Yunexpress. Al met al netjes en bezo... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Net als anderen een duo verpakking Seresto vlooienband besteld, op 10 februari. 14 februari verzendlabel aangemaakt en sindsdien geen verandering. Er wordt niet gereageerd als je een contactformulier... もっず芋る

連絡先

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Fijne lamp maar lange levertijd

Het bestelproces is makkelijk, en de lamp is prachtig en werkt prima. Je krijgt direct na bestellen ook een link waarmee je de bestelling kunt volgen. Dan begint het lange wachten op de bestelling, want het duurde wel een week of drie voor de lamp bezorgd was. Dat is erg lang, en is ook de reden voor een wat lager reviewcijfer. Ik had de lamp gekocht als cadeau voor mijn moeders verjaardag en heb haar in plaats van deze lamp een exemplaar moeten geven dat ik al thuis had staan. Wat wel direct aangeeft dat ik met de lamp zelf dus supertevreden ben.

2025幎2月6日

Zakkenvullers; niet bestellen!

Product zou op voorraad zijn; hebben 3,5 week gewacht aangezien het helaas uit China bleek te komen. Tevens er te laat achtergekomen dat het via Aliexpress voor slechts €4 per stuk beschikbaar is en wij €25 per item hebben betaald. Kwalitatief dus ook behoorlijk teleurstellend t.o.v. de mooi gephotoshopte foto’s.
Ze sturen ook een nepmail waarin ze 20% cashback beloven als je een review achterlaat (nooit meer wat van gehoord). Afrader dus bij deze zakkenvullers te bestellen.

2025幎1月29日

Je bestelt een externe schijf van 2TB

Je bestelt een externe schijf van 2TB en vervolgens zou die opgestuurd zijn. Na 3 weken nog niets.
Vervolgens vragen ze of ik akkoord ga met een schijf van 64 MB want het zou op de site om een virtuele capaciteit gaan (Dat staat nu op de site gemeld, maar toen ik bestelde nog niet)
KvK nummer gecheckt: staan niet meer ingeschreven!!
Waarschijnlijk is hun winkel ook virtueel.
Vertrouw het niet. Heb een herroeping van mijn bestelling gedaan. Heb wel geld terug gekregen.

2025幎1月1日

Slechte webshop

Slechte webshop

Na 4 weken geen geld terug/ geen product.
je word aan het lijntje gehouden met allerlei processen en beleid wat ze voeren.
waardeloos.
Ze hebben niets op voorraad. Op de site suggereren ze dat wel. Moet met postnl verstuurd worden.
Helaas is hiervan niets waar.

Kijk uit mensen

2025幎2月4日

Leren schoenen besteld

Leren schoenen besteld. Duurde eeuwen voordat ik het ontving. Ze waren gewoon van plastic. Omdat terugsturen duur is bieden ze je 30% aan. Dus ik mocht de plastic schoenen houden en kreeg een schamele vergoeding. Wat een slecht bedrijf, zal hier echt nooit meer bestellen. Echt super waardeloos

2025幎1月28日

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring! Ik heb mijn product, een Petsafe honden tekenband, nooit ontvangen en ik krijg geen enkele responds op mijn mails naar de support email terwijl ze zeggen binnen 24 uur te beantwoorden. 6 januari heb ik de bestellilng gedaan en het is nu 29 januari. Ik heb zelfs een track en trace nummer ontvangen maar geen product!!!

2025幎1月29日
5぀星のうち1の評䟡

Slecht product en slechte service

Ik had een wollen jurk besteld in maat XL. De jurk werd na enkele weken geleverd, er was een label in bevestigd met XL, de maat was echter XS, ik kon zelfs mijn hand niet in de mouw krijgen. Hierop contact gezocht met de klantenservice. Hun aanbod is, dat ik 30% van de aankoopprijs terug krijg of de retourneringskosten naar China moet betalen.

2025幎1月28日
5぀星のうち1の評䟡

Helaas bijzonder slechte ervaring met

Helaas bijzonder slechte ervaring met Finn Brands. 3 vlooienbanden besteld op 31 december, de verpakking lijkt heel erg op de serestoviooienband van Bayer. ook op de verpakking staat dat de vlooienband van Bayer komt, maar bij navraag krijg je geen antwoord over de samenstelling, daarom bestelling binnen 24 uur geannuleerd. Het contact verloopt via de mail en lijkt eerst nog vriendelijk en wordt er beloofd dat ik mijn geld binnen 10 werkdagen op mijn rekening teruggestort krijg, echter dit gebeurd niet en ook telefonisch krijg je alleen de voicemail! Dus we zijn inmiddels 25 dagen verder maar nog steeds geen geld retour gekregen. ( ook geen producten ontvangen) Al drie dagen geen reactie op de mail gekregen! Dus koop hier niets!

2025幎1月24日
5぀星のうち1の評䟡

Kan beter bij aliexpress direct bestellen

Kan beter bij aliexpress direct bestellen. Is sneller en goedkoper. Cancelen is helaas geen optie meer door hoge retourkosten. Ik baal dat ik deze dropshipping mensen heb gesponsord met mijn bestelling.

Ook valt het op dat alle 5 ster reviews allemaal binnen dezelfde maand vallen. Beetje verdacht..

2025幎1月1日
5぀星のうち1の評䟡

Koop hier absoluut niet want als het

Koop hier absoluut niet want als het niet voldoet en je wil het retour sturen kost het meestal teveel om te verzenden. Een bestelling gedaan van rond de €85,- en ze boden aan om 30% te vergoeden en mocht ik de producten houden waar ik niks aan heb. De kosten van het versturen naar China waren te hoog dus ben maar akkoord gegaan om van het gezeik af te zijn. Artikelen in de vuilnisbak en ruim €50,- lichter.

2025幎1月16日
5぀星のうち1の評䟡

Finnbrands! Doe het niet!

Finnbrands!
Pas op! Dit bedrijf leverd de bestelde goederen laat af geduld is hierbij van essentieel belang pffff 3 weken levertijd.
Indien je iets terug wil sturen omdat er niet het beloofde artikel is geleverd komen de problemen. Ze bieden je een korting aan of wat blijkt je hebt iets besteld uit de Chinese rotzooi kamer. Dus terug sturen kost dan wat.
Je word dan aan je lot over gelaten en krijgt gewoon geen antwoord.
Mijn advies is kijk goed uit en bestel er niets.
Finnbrands.nl is gewoon een doorgeef Luik
Van Chinese rommel.

2025幎1月15日
5぀星のうち5の評䟡

Hele vriendelijke klantenservice!

Omdat er iets niet helemaal goed is gegaan in de verzending van mijn bestelling, nam ik contact op met Finnbrands. Dat was een heel prettige ervaring, ik ben nog nooit zo vriendelijk behandeld door een klantenservice! Daar krijgen ze alvast een 10 voor. Nu nog even wachten op de door bestelde lampen!

2025幎1月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス