レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Od ponad roku korzystam z usług platformy FireFlies. Ponad 10 razy dokonywałam rezerwacji hoteli kaÅŒdorazowo oszczędzając pieniądze. Korzystałam równieÅŒ z transferów, biletów na atrakcje turystyczne o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fireflies to innowacyjna firma oferująca nowoczesne podejście do podróŌowania i rezerwacji wakacji. Dzięki rozbudowanej platformie online, uÅŒytkownicy mają dostęp do milionów ofert hoteli, lotów i wyc... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Finger weg! Betrug! Wenn man genau dieselben Daten vergleicht, stellt man schnell fest, dass es sich nicht um einen Discount-Verkauf handelt, sondern dass die Preise oft höher sind als auf vielen... もっず芋る

䌁業が回答したした

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

2013 óta foglalok a Fireflies oldalán

2013 óta foglalok a Fireflies oldalán, többször vettem utazási csomagokat. Legutóbb 2026 április végén voltunk Spanyolországban, tengerparti 4 csillagos szállodában 4 nap 3 éjszakára félpanzióval használtunk fel 1 wouchert némi ráfizetéssel. Nagyon elégedettek vagyunk.
eva1960

2026幎5月26日

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Hemos estado en este hotel muchas veces y siempre es un placer volver. Nos encanta el lugar, el servicio y el ambiente, por eso repetimos una y otra vez.

Además, al reservar siempre a través de Fireflies, obtenemos precios muy favorables en comparación con otras plataformas. En varias ocasiones —y concretamente en este hotel ya dos veces— nos han hecho un upgrade de habitación, claramente por haber reservado mediante Fireflies.

Es una gran ventaja sentir que no solo consigues un buen precio, sino también un trato especial. Sin duda, seguiremos reservando nuestros viajes con Fireflies y recomendamos totalmente su servicio.

2026幎1月18日
5぀星のうち5の評䟡

Cestování s Fireflies je to nejlepší co

Cestování s Fireflies je to nejlepší co mne potkalo. VÜhody, ktere mi nabízí mi nikdo nikdy nenabídl. Jsem kaÅŸdÜ měsíc někde. Poznala jsem i skvěkou partu přátel, s kterÜmi jsem neustále na cestách. Díky za to, ÅŸe tento portál je 👍💪👏

2025幎7月12日

Cestování s cestovním portálem

Cestování s cestovním portálem Fireflies pro mě znamená svobodu vÜběru, ceny srovnané od nejlevnějších po nejdraşší coÅŸ mě Å¡etří čas. Absolutně největší vÜběr ubytování. Spoustu dalších sluÅŸeb a hot line 24/7. AÅ¥ jsme navÅ¡tívili Řím, Dubaj nebo Turecko vÅŸdy bylo vÅ¡e v pořádku. Cestovat s Fireflies byla naÅ¡e nejlepší volba.🫶

2025幎7月12日

Přátelé jsem nesmírně šťastná

Přátelé jsem nesmírně šťastná, ÅŸe mohu sdílet spokojenost s nabídkou Fireflies, které trvá 11 roků, nadÅ¡ení z rostoucí společnosti, která mi plní mé sny. Sdílet své cesty a uşívat si odměn za doporučení. S Fireflies je svět v pořádku. Díky Stana Provazníková

Miluji cestování a portál Fireflies

Miluji cestování a portál Fireflies taktéş. NaÅ¡e rodina takto cestuje jiÅŸ 12 let. VÅ¡echny cestovní sluÅŸby pod jednou střechou seřazené v okamÅŸiku, kdy se do něj nalogujeme, od nejnişší po nejvyšší cenu. Å etříme tak čas a peníze. Ubytování, letenky, transfery, okruÅŸní cesty i s delegátem za ruku, vily a apartmány. Je i ticket portálem - vstupenky do muzeí, galerií, na sportovní utkání i na koncerty. VÅ¡e opečováno technickou podporou a horkou linkou. Jedním slovem SPOKOJENOST.

5぀星のうち5の評䟡

VeÅ¡keré sluÅŸby na cesty pod jednou střechou.

VÜhradně s touto společností cestuji jiÅŸ 12. rok, je pro mě důleşíté, ÅŸe vyhledávání cestovních sluÅŸeb zde Å¡etří čas. Je zde Å¡iroká nabídka, kde si vybere kaÅŸdÜ, podle svÜch individuálních preferenci za velmi dobrou cenu. Zejména v době covidu jsme ocenili, ÅŸe u větÅ¡iny rezervací na ubytování se společnost podařilo vyjednat vrácení zaplaceného ubytování. Velkou předností je i to, ÅŸe telefonní podpora pro nás z CZ a SK funguje i v naÅ¡em mateřském jazyce.

5぀星のうち5の評䟡

Cestování je uÅŸ od dětství mojí

Cestování je uÅŸ od dětství mojí obrovskou vášní. Díky tomu, ÅŸe jsem dostala moÅŸnost stát se součástí Fireflies, získalo i moje cestování jinÜ rozměr. Nejen díky snadnému a intuitivnímu vyhledávání vÅ¡ech na portálu nabízenÜch sluÅŸeb a bonusů.
Asi nejvíc pro mě znamená komunita báječnÜch lidí, cestovatelů, se kterÜmi mám moÅŸnost se i osobně potkávat a poznávat.
CelÜ tenhle projekt je jedno velké srdce, které tluče pro cestování. Je mi velkou ctí bÜt součástí. SvětluÅ¡ky jsou moje druhá rodina.

Cestovat s Fireflies je skvělé

O Fireflies jsem se dozvěděla tento rok na jaře a uÅŸ jsem stihla 3 cesty.Velmi oceňuji zákaznickÜ servis v rodném jazyce,vÜhodné ceny ubytování a vÅ¡e na jednom místě k objednání od letenek ,transferů po ubytování . Ze začátku jsem chtěla pouze cestovat ,ale komunita cestovatelů a celÜ koncept mě tak uchvátil a nadchnul ,ÅŸe jsem začala spolupracovat a šířit myÅ¡lenku vÜhodného cestování dál .🍀

2025幎6月20日
5぀星のうち5の評䟡

Fireflies je má nová rodina

Fireflies je má nová rodina.
Cestuji s Fireflies od roku 2020 a díky nabídkám a cenám jsem jiÅŸ navÅ¡tívila spoustu zemí, o kterÜch jsem dříve pouze snila.
Poznávám díky Fireflies nové přátele z celého světa, vÅ¡ichni jsou to pozitivně smÜšlející lidé.
VÅŸdy se mohu obrátit na skvělÜ zákaznickÜ servis nebo na hotline.
Mám tady moÅŸnost si sestavit svou cestu tak jak vyhovuje mě. VeÅ¡keré sluÅŸby mám srovnané od nejlevnější nebo si mohu vyhledat podle umístění na mapě. VÅ¡echny nabídky a sluÅŸby na jednom místě 👌
Těším se na další moÅŸnosti, které Fireflies připravuje.
Změnilo mi to můj ÅŸivot a to doslova 🩷

5぀星のうち5の評䟡

S Fireflies cestuji a spolupracuji uş

S Fireflies cestuji a spolupracuji uÅŸ přes 3 roky.
Jsem stále nadšenější.
Díky Fireflies cestuji více, nacházím levnější ubytování, našla jsem přátele a komunitu.
Například s Individuální nabídkou jsem strávila nádhernÜ tÜden ve Å¡panělském Alicante, za ubytování jsem uÅ¡etřila přes 200 Eur, hotelové sluÅŸby byly kvalitní a personál ochotnÜ a vstřícnÜ.
S Fireflies jsem se ubytovala asi uş 20x, a vşdy jsem spokojená.
Vyuşila jsem uş i nákup letenek a objednávky transferu.

2025幎6月28日
5぀星のうち5の評䟡

U Fireflies vyhledávám dovolenou uÅŸ dva

U Fireflies vyhledávám dovolenou uÅŸ dva roky a vÅŸdy najdu cenově velice zajímavou nabídku. Aťˇ chci do Dubaje, Bali nebo jen po Evropě. Při pouÅŸití vÅ¡ech vÜhod, které stránka nabízí se vÅŸdy dostanu na bezkonkurenční cenu. Také je skvělé, ÅŸe můşu přímo na stránkách společnosti zakoupit další sluÅŸby. Transfer, nějaké zajímavé programy, taky vstupenky. Prostě super. VÅ¡echno na jednom místě. UÅŸ jsem vyuÅŸila vÅ¡e, co Fireflies nabízí. Je to velice jednoduché a intuitivní. Také můşu dovolenou zakoupit, ze svého účtu i jinÜm členům rodiny. Å etří mi to čas a peníze.

2025幎6月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス