レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Perfekt. Köpte ett dansk telefonnummer som mitt personliga första telefonnummer i Danmark. Fick tydliga och korrekta instruktioner om optimalt tillvÀgagÃ¥ngssÀtt i förhÃ¥llande till telefonitjÀnstÃ¥te... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det fÞrste simkort nummer der blev sendt passede ikke, men på trods af Richard var på ferie, blev det hurtigt rettet (4 arbejdsdage fra kÞb til nummerflytning).

䌁業が回答したした

Fed service!! Richard var hurtig pÃ¥ telefonen, samt fleksibel med den rigtige lÞsning til os! Som nystartet virksomhed mÞder man mange forskellige serviceniveauer og man erfare hurtigt at det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde problemer med mit teleselskab, der fejlagtigt opsagde mit telefonnummer og ikke kunne genoprette det. Selvom det intet havde med firmanumre at gÞre, kontaktede jeg Richard, der hjalp mig m... もっず芋る

䌁業情報

1. 移動䜓通信事業者
  2. 電話・むンタヌネット サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi har skiftet navn: ditguldnummer.dk er blevet til firmanumre.dk Vi har lette telefonnumre. UsÊdvanligt lette telefonnumre til dig eller din virksomhed. Hos firmanumre finder du et telefonnummer, der skiller sig ud. Her finder du et guldnummer til en rimelig pris. Vi går det ekstra skridt for vores kunder - besÞg vores shop og mÊrk forskellen.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

170件のレビュヌ

Fed service

Fed service og hurtig levering

2020幎4月30日

KÊre Jonas

Mange TAK for din positive anmeldelse! Og tillykke med jeres nye lÊkre nummer (-:

Virkelig skarp service

Virkelig skarp service - Tak fordi du har tålmodig med os Richard ;) Og tak for et fedt nummer.

2020幎4月18日

KÊre Christian

Jeg fÞler nÊsten, at vi kender hinanden nu ;-)

Det var en fornÞjelse at hjÊlpe - jeg er sikker på, at dit lÊkre nummer nok skal skabe et godt indtryk! Og TAK for anmeldelsen og de 5 stjerner! :)

Richard, firmanumre.dk

Best Place to find a golden number for

Best Place to find a golden number for business.
Very helpful starting from negotiations til port the number to new operator.Very fast and also helpful to solve the problems.Highly recommend.

2020幎4月15日

Hello Kannathasan

Thank you very much for your positive review. It was a pleasure helping you out!

Kind regards
Richard, firmanumre.dk

Er super glad for mit nye nummer

Er super glad for mit nye nummer! Tusind tak

2020幎4月11日

KÊre Tina

Hvor er det godt at hÞre!
Og tusind tak for anmeldelsen (:

Anbefales

Anbefaler firmanumre.dk

2020幎4月11日

KÊre Seyma

Tusind tak for din anbefaling og de fem stjerner!

Rigtig god service

Rigtig god service og lÊkkert nummer.

2020幎4月8日

KÊre Monique

Tusind tak for din anmeldelse og tillykke med dit nye nummer (:

Varm anbefaling

Virkelig god service. Nem handel samt hurtig overdragelse af nummer. Jeg har oplevet en mÊrkbar forskel i mÊngden af kundehenvendelser efter jeg fik mit guldnummer på bilen. Kan klart anbefales, hvis man vil skille sig ud.

2020幎4月6日

KÊre Simone

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glÊder mig, at du bruger dit guldnummer effektivt, og at du kan mÊrke en mÊrkbar forskel, selvom den kan vÊre svÊr at måle.

Richard, firmanumre.dk

Hurtig betjening og levering og jeg fik

Hurtig betjening og levering og jeg fik et GODT NUMMER :-)

2020幎4月2日

KÊre Lumea

Tusind tak en god snak og for din positive anmeldelse.
- og tillykke med dit nye guldnummer! :-)

Great service..

Great service... Fast, reliable and easy ..

2020幎3月28日

Hello Larisa

Thank you very much for your positive review. It's greatly appreciated :-)

Kind regards

Meget enkelt

2020幎3月19日

KÊre Yasmin

Mange tak for de fem stjerner! :-)

Bedste hilsener
Richard, firmanumre.dk

Firmanumre er helt klart billig isÊr

Firmanumre er helt klart billig isÊr hvis i ringer og snakker med ham og forklarer jeres situation. Kan klart anbefales

2020幎3月19日

KÊre Kvicr

Det glÊder mig, at jeg kunne hjÊlpe dig på vej med et godt nr. :-)

Bedste hilsener

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。