Fantastisk, hurtig personlig service og hÞjeste kvalitet
En uforbeholden, kÊmpe anbefaling herfra af Victor og hans dygtige team.
Jeg/mit konsulentfirma Schilling CTS Ltd. har brugt Fisker IT siden firmaet blev etableret. Jeg/vi ville aldrig skifte til noget andet sted at få hjÊlp, stÞtte og sparring på vores IT-lÞsninger.
Man får her den hÞjeste ekspertise og kvalitet, uhyre hjÊlpsomme og gode kundebehandling, man ellers kun kan drÞmme om andre steder.
Vores faste eksperter er ekstremt hÞjt kvalificerede i alt vedr. IT-lÞsninger og computere.
Alle er altid klar til at hjÊlpe med stort og småt (svarer tålmodigt på både kloge og "dumme spÞrgsmål"), og Fisker IT har også 24/7-service i weekender, hvis computeren bryder sammen eller skal opdateres eller gendannes. Det har vi benyttet os af flere gange, og problemerne er altid blevet lÞst med det samme.
Vi har også med stor tryghed og resultat kunnet indgå samarbejde/partnerskab, hvor vi har henvist nogle af vores egen klienter, som f.eks. har problemer med at forstå IT/computere grundet forsk. diagnoser som f.eks. ordblindhed, ADHD og her har Fisker ITs specialister på fremragende tålmodig og flot pÊdagogisk vis fået lÊrt de unge, hvordan de skal bruge bestemte hjÊlpeprogrammer m.v. til gavn for deres hverdag. Hos Fisker IT arbejdes der både på dansk og engelsk hvilket er en stor fordel for os, som både opererer i England og Danmark.
Fisker IT har også flere gange hjulpet med at indkÞbe den helt rigtig nye computer til os og sÊtte alting op, så det hele er klart til brug. Alle medarbejdere hos Fisker IT giver personlig service, og vi synes bare, at de er en del af vores vigtigste kollegiale netvÊrk og support i dagligdagen, så vi trygt kan fungere med al vores IT og skiftende behov.
Vi foretrÊkker et lille firma, for det er vi også selv, så vi kender hinanden og har faste kontaktpersoner.
Fisker IT ved, hvad vi arbejder med og hvordan vores behov er og kan derfor også vÊre lidt foran og vejlede os, når der kommer nyt m.h.t. sikkerhed o.s.v., som vi kunne have gavn af.
Priserne er absolut konkurrencedygtige og mere til i forhold til den utrolig venlige, hurtige og personlige service.
Tak til Victor, Naveed og alle de andre eksperter i Fisker IT!
2021幎10æ14æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ