Een fijne app met voldoende flexibiliteit om passende gerechten te kiezen en daarnaast een bron van informatie over voeding. Geen ingewikkelde recepten, maar zeer smakelijk. Haal er veel inspiratie u... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super fijne app. Je kunt aangeven welke ingrediënten/ producten je niet wil/lust. Op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op leeftijd en doel, bij elk eetmoment keuze uit 5 gerechten die heel goed zijn... もっと見る
Een jaar heb ik van deze app gebruikt gemaakt, en ondanks dat ik in het begin er wel van afviel, dit was namelijk de hoofdreden maar bij welke vrouw niet hahaha, ging het er later niet meer zo heel ma... もっと見る
Ik ben echt heel blij met FitChef! De recepten zijn lekker, makkelijk te maken en geven me veel inspiratie om gezond en gevarieerd te eten. Wat voor mij ook echt een pluspunt is, is de service. Ik had... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
FitChef.com is your partner in healthy living, offering personalized weekly meal plans, delicious recipes, and automated shopping lists tailored to your goals, dietary preferences, and lifestyle. Whether you want to lose weight, build muscle, or maintain a balanced diet, FitChef makes it easy to stay on track. With a focus on simplicity and convenience, the platform ensures your meal plans are designed to fit your calorie and macronutrient needs, while the shopping lists help you save time and reduce waste. FitChef is here to make healthy eating enjoyable and achievable for everyone.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Aanrader
Fijne recepten! Afvaldoel gehaald! Goeie app, veel mogelijkheden voor individuele aanpassingen. Ik raad FitChef echt aan als je gezond wilt afvallen en lekker wilt blijven eten. Service uitstekend!
Makkelijke, lekkere en gezonde recepten
Hele toegankelijke, snelle, gezonden en bovenal lekkere recepten! Zeker ook goed betaalbaar en ook makkelijk om te rekenen om er met 2 personen (of meer) van te eten. Zeker aan te raden!
Gebruiksvriendelijke site met lekkere recepten
Gebruiksvriendelijke site met handige en smaakvolle recepten en elke zondag ontving ik weer een heerlijk weekmenu, waar ik ook makkelijk een ander gerecht kon kiezen als dat meer mijn smaak was. Echt een handige site voor families.
Heerlijke eenvoudige recepten
Heerlijke eenvoudige recepten. De ingrediënten zijn betaalbaar en goed te koop. Het heeft mij geholpen met afvallen op een gezonde manier. Ook als je werkt en niet alleen bent is het geen probleem. Je partner kan savonds gewoon hetzelfde eten.
Als er een keer iets is zijn ze snel in het reageren en oplossen van het probleem.
Met gemak fit
Gemak, snelle reactie van de klantenservice bij vragen. Ik val af en voel me fitter zonder trek te ervaren. Beter kan niet.
Erg fijn en goed concept
Erg fijn en goed concept. De gerechten smaken ook goed, wel eens ergens anders schema's gevolgd en dat is een stuk eentoniger en smaakloos..
Fitchef heeft goede gerechten, het doet zn werk zie ik terug in mijn statistieken.
Als je vragen hebt reageren ze snel en denken 100% met je mee. Ja niks te klagen gewoon fijn en goed en lekker 😉
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten, heel afwisselend. En, ook belangrijk voor mij, geen uren in de keuken. En ik val nog af ook!
Ben blij met de app!
Fijne app
Makkelijke app met goede afwisselende recepten en waarnodig of gewenst zelf aan te passen en makkelijk te volgen.
Na GOK en na Weight Watchers en na MA…
Na GOK en na Weight Watchers en na MA en tientallen andere eetmethoden bevalt FitChef het beste. De veelzijdigheid en afwisseling in recepten blijft mij verbazen. Ik ben vegetariër en het aanbod daar wordt ik blij van. Het komt gewoon het dichtste bij wat ik graag wil eten terwijl ik toch blijf afvallen. Tevens zijn de macro's aan te passen.
Mooie app
Mooie app. Goede gezonde recepten die persoonlijk zijn afgesteld. Gebruik al een hele tijd deze fijne app naar tevredenheid.
Gevarierrde lekkere recepten, goed bereikbare, behulpzame klantenservice
Heerlijke keuze in recepten, gezond én lekker. Soms bijzondere combinaties, maar als ik ze maak, vind ik het erg lekker. Erg gevarieerd, gewoon genieten.
Ook als er iets is, goed en snel contact met de klantenservice. Ik ben er blij mee.
Dit is echt ideaal
Dit is echt ideaal. Zo goed te doen met de heerlijke weekmenu's. En vind je een gerecht niet lekker dan vervang je deze gewoon. Boodschappenlijstje creëren en dan heb je alles in huis. Na het werk weet je dan precies wat je gaat eten. Afvallen zonder hongergevoel. Het gaat gewoon vanzelf.
Mooie manier om inspiratie op te doen
Mooie manier om inspiratie op te doen . Gevarieerd en creatief .
Weekmenu’s zijn makkelijk
Weekmenu’s zijn makkelijk, ze kosten mij veel minder tijd want je hoeft niet steeds te bedenken wat je gaat eet. Gerechten zijn makkelijk te maken.
Ik miste alleen sommige groentes om aan te geven dat ik die niet eet. Ik mag bijv. geen ui, maar die werd juist in elk gerecht gebruikt.
Ik val af en eet lekker
Ik val af en eet lekker, dit komt omdat je kan aangeven wat je niet lekker vind, dit komt dan niet in je menu voor. Als je ergens geen trek in heb verander je door op een knop te drukken. Ik vind dat echt ideaal.
Goede ervaringen met Fitchef
Ik volg Fitchef al een tijdje. Na bezoek aan een diëtist lukte het mij niet om de juiste macro's in de app vast te leggen. Binnen een dag heeft Fitchef dit voor mij persoonlijk achter de schermen ingevoerd. Het contact was ook persoonlijk, geen standaard antwoordmodel.
Daarnaast kun je alles zo instellen naar jouw wensen. Ideaal!
Geweldige app!
Wat een geweldige app! Nooit meer de vraag “wat eten we vandaag”. Het hele gezin kan mee eten en wanneer je iets liever niet eet kan je dit “vervangen” in de app of je geeft dit in de app aan want je absoluut niet lust. Door deze app ben ik 10 kilo afgevallen. Ik zeg gewoon DOEN 💪🏻👍🏻🧡
Geweldig
Heerlijke gerechten die super makkelijk en snel te maken zijn. Veel variatie en handig te vinden in de app FitChef
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。