レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk hurtig levering! Under 24 timer efter jeg havde lagt en stor bestilling, stod pallen med de bestilte produkter foran garagen. Pakket flot og forsvarligt ind! Virkelig god kvalitet af trÊn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Perfekt handel! Blev endda kontaktet efter mit kÞb (som erhvervskunde) om jeg ville have en B2B-konto og fÃ¥ penge retur for mit kÞb. Det er ekstraordinÊr god service!! Bestilte onsdag aften og varen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kÞbt en militÊr rygsÊk - tactical backpack og den lever virkelig op til mine forventninger. Den sidder perfekt pÃ¥ ryggen. Der er god plads til alt mit trÊningstÞj og diverse (vÊgtlÞftersko, stort... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en Concept2 BikeErg mandag aften den 15. september. Allerede dagen efter ringede Fitnessgruppen for at bekrÊfte, at jeg ville fÃ¥ den leveret onsdag. Alt kÞrte efter planen – og nu stÃ¥r... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス甚品店
  2. フィットネス甚品卞業者
  3. 理孊療法機噚提䟛業者
  4. スポヌツ グッズ卞業者

圓該䌁業による蚘述

BemÊrk: Trustpilot har markeret vores profil, fordi vi tidligere brugte deres logo og link direkte i vores markedsfÞring på hjemmesiden. Dette er nu fjernet, og vi fÞlger naturligvis deres retningslinjer fuldt ud. Fitness360.dk producerer og leverer trÊningsudstyr i hÞj kvalitet og til stÊrke priser.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

503件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Dette er min anden squat rampe jeg har

Dette er min anden squat rampe jeg har kÞbt, er fuldt tilfreds med begge, det er et godt kÞb for mig. Hurtig levering og gode priser

2026幎4月8日

Tusind tak for din flotte anmeldelse Sabrina 🙌

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er tilfreds med begge dine squat ramper, og at de lever op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris på din tillid og er glade for, at både vores priser og levering har vÊret en god oplevelse for dig.

Du er altid velkommen igen – vi står klar, hvis du får brug for mere udstyr 💪

Super hurtigt levering!

Super hurtigt levering!

2026幎3月19日

Tusind tak for din anmeldelse Martin! 🙌
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi hÃ¥ber, du bliver lige sÃ¥ glad for produktet – og vi stÃ¥r selvfÞlgelig klar, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp.

God og hurtig kundeservice

Gode produkter til fair priser. Men vigtigst af alt, god og hurtig kundeservice som lÞste min udfordring, selvom det var GLS skyld.

2026幎3月11日

Fitness360 からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplevede bÃ¥de gode produkter, fair priser og – ikke mindst – hurtig og god kundeservice. Selvom udfordringen lÃ¥ hos GLS, er vi altid klar til at hjÊlpe vores kunder videre, og det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med lÞsningen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 😊

Perfekt

Perfekt handel! Blev endda kontaktet efter mit kÞb (som erhvervskunde) om jeg ville have en B2B-konto og få penge retur for mit kÞb.
Det er ekstraordinÊr god service!!
Bestilte onsdag aften og varen var i pakkeshop fredag.

2026幎3月4日

Fitness360 からの回答

Mange tak for din anmeldelse, Henriette 😊 Vi bestrÊber os hver dag pÃ¥ at levere den bedst mulige service, og det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft netop den oplevelse.

Fine priser og umiddelbart fin

Fine priser og umiddelbart fin kvalitet.
Dog: Deres boksesÊk - 60 kg - er meget ujÊvn i hårdhed. Nogle steder blÞd og absorberende - andre hård som sten.
Min tanke var, at det måske lige skulle "bokses" på plads, men efter 1,5 måneds brug er intet Êndret.
Pas på med at sparke hÊmningslÞst - det kan blive dit sidste spark inden en tur på skadestuen.

Opdateret 20.02.2026
Svarer ikke på kundeservice.

2026幎2月15日

Hej Nikolaj
Tak for din Êrlige anmeldelse.
En boksesÊk skal naturligvis vÊre jÊvn i fyldet hele vejen igennem – den mÃ¥ ikke have hÃ¥rde omrÃ¥der, som fÞles markant anderledes end resten.

Jeg kan ikke se, at du har vÊret i kontakt med os omkring det, og vi vil meget gerne kigge på det med det samme.
Kontakt venligst vores kundeservice direkte, så finder vi en lÞsning :)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, hurtig levering og rigtig god service, kan varmt anbefale dem ❀

2026幎2月14日

Fitness360 からの回答

Vi er så glade for at hÞre, at du har haft en fantastisk oplevelse med både levering og service. Det er prÊcis den oplevelse, vi hver dag forsÞger at skabe.

Fantastisk hurtig levering

Virkelig god kvalitet af trÊningsudstyr.
KÞber kun mit hos Fitness360!

2026幎2月8日

Fitness360 からの回答

Det der er prÊcis den slags feedback, vi hÃ¥ber pÃ¥ 🙌
Tusind tak for tilliden og for at vÊlge Fitness360 som dit go-to sted for udstyr. Rigtig god trÊning!

Kan kun anbefales. Fantastisk kÞbsoplevelse

Jeg bestilte en barbell, der så viste sig at vÊre udsolgt, men ikke opdateret på hjemmesiden, jeg tog kontakt og de var lynhurtige til at forlÊnge rabatten så jeg bare fik den i en anden farve, og samtidig kÞbte jeg et sÊt magnetiske lock jaws, der desvÊrre havde fået et knÊk under transporten. Jeg tog kontakt med det samme og informerede dem om det, og der gik ikke 5 minutter så fik jeg en mail med ny tracking nummer på et nyt sÊt, jeg så modtog dagen efter. Ingen brok, ingen modstand, udelukkende fed service, og god kunde kontakt og forståelse.

2026幎2月2日

Fitness360 からの回答

Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙌

Tildels tilfreds

Havde kÞbt en pulldown stang som rr super lÊkker.
Samt vÊgtskiver
2 x 0,5 kg
2 x 1,0 kg
De skulle vÊre Flex plate. Der står ikke i beskrivelsen hvilken stÞrrelse de passer til. Jeg har 50 mm vÊgtstang og var syntes de så fede ud. Men de lever ikke op til kvaliteten, de er super stramme at få på stangen. Så er ikke tilfreds med de Flex vÊgte.

2026幎1月10日

Fitness360 からの回答

Tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om pulldown-stangen – det er vi rigtig glade for at hÞre! 💪

Vi er samtidig kede af, at Flex Plates ikke helt har levet op til dine forventninger. VÊgtskiver kan opleves forskelligt afhÊngigt af både stang, tolerancer og personlige prÊferencer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse :)

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Super venlige til at fÞlge op på vores order og alt er sendt og kommunikeret som aftalt.
Super sted at handle trÊningsudstyr.

2025幎12月18日

Fitness360 からの回答

Tak for de pÊne ord – og du er altid velkommen hos os igen, nÃ¥r du mangler nyt trÊningsudstyr! :)

SuverrÊn oplevelse

Nemt, godt og hurtig levering.
Vi har lÊnge kigget på produkter på Fitness360's hjemmeside. Der var lidt rabat at hente og vi bestilte d.21/12 om aftenen. D.23/12 ved 13- tiden blev varene leveret til vors kantsten med en meget hÞflig og smilende chauffÞr.
Produkterne var godt pakket ind, super flotte og i god kvalitet!
Tak for en god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen, når vi skal udvide vores hjemmefitness.

2025幎12月23日

Hej Jeanette
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at bÃ¥de bestilling, levering og produkter har levet op til jeres forventninger – og ekstra dejligt, at leveringen lige inden jul forlÞb sÃ¥ gnidningsfrit 😊

blev lÞbende informeret ang min pakkes

blev lÞbende informeret ang min pakkes levering,super sevice kan kun anbefales

2025幎12月3日

Hej Bente
Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at hÞre, at du blev lÞbende informeret om leveringen, og at du har haft en god oplevelse med vores service 😊

Gummifliser lever ikke op til forventninger

Den positive del er at firmaet er hurtige til at svare på mail og ved kÞb.

Jeg er til gengÊld skuffet over produktet og den generelle oplevelse. KÞbte august 2025 et antal sorte gummifliser som fitnessgulv, hvor det fremgår af annoncen at de er en af de mest lugtneutrale på markedet, hvilket er den primÊre grund til valget af netop dette produkt.

Efter en uge henvender jeg mig til kundeservice, idet gulvet har en virkelig kraftig gummilugt. Firmaet oplyser at det går vÊk med tiden, hvilket virkede ganske plausibelt. Jeg henvender dog mig igen efter 3 måneder, da lugten ikke har Êndret sig nÊvnevÊrdigt og jeg gerne vil returnere fliserne, der ikke lever op til det beskrevne. Modtager besked om at de 14 dages fortrydelsesret er overskredet og derfor kan de ikke tages retur.

Resultatet er at vi fortsat efter 5 måneder ikke kan bruge rummet til andet og samtidig overfÞres lugten til andre ting i rummet. Der er ikke tegn på at det bliver bedre på trods af utallige forsÞg på udluftning.

2025幎8月5日

Hej Henrik
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Vores gummifliser er fremstillet af rent gummi, og en vis gummilugt er helt normal for denne type produkt – sÊrligt i starten og isÊr i lukkede rum. Oplevelsen af lugt kan derfor variere afhÊngigt af rummets stÞrrelse og ventilation, hvor stÞrre og mere Ã¥bne rum typisk vil opleve lugten som mindre markant.

At fliserne lugter af gummi er samtidig et tegn på, at materialet er rent. Hvis der var tale om en fejl ved produktet, ville lugten oftest vÊre anderledes end den klassiske gummilugt. Der er derfor ikke tegn på, at fliserne fejler noget eller er defekte, og vi har heller ikke modtaget lignende henvendelser fra andre kunder om dette produkt.

Da fliserne ikke er defekte, og fortrydelsesfristen desvÊrre er overskredet, har vi ikke haft mulighed for at tage dem retur.

Vi forstÃ¥r godt, at oplevelsen har vÊret frustrerende, og vi beklager, hvis produktet i praksis ikke har levet op til jeres forventninger 😊

Fine produkter 👍👍👍

2025幎12月2日

Fitness360 からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de levering, service og produkter levede op til forventningerne 🙌

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。