レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har trÊnet mange Ã¥r og har nu i et godt stykke tid Þnsket mig en maskine i god kvalitet
 Den har jeg nu fÃ¥et gennem fitnessfar, vildt kvalitet til den pris og massere af tilbehÞr fulgte med m til ma... もっず芋る

Faldt over Stefan/fitnessfar hjemmeside i jagten pÃ¥ lÊkkert udstyr til en konkurrencedygtig pris. Blev bestemt ikke skuffet efter god dialog, og efterfÞlgende besÞg i hans showroom. Stefan er bu... もっず芋る

super service, stefan tager virkelig kundeservice til et nyt niveau. jeg havde et problem med at fÃ¥ en dip station hjem nogen steder fra, stefan tilbÞd sin hjÊlp og brugte sine forbindelser til at... もっず芋る

Bestilte og modtog et sÊt nuobell 232 med fragtmand, helt efter planen. Havde behov for dialog omkring fragt og praktikken herom, hvilket blev hurtigt besvaret. Fuldt ud tilfreds med handlen og pro... もっず芋る

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

48件のレビュヌ

Mindre homegym

Da jeg skulle etablere en mindre homegym fandt jeg Fitnessfar som havde de justerbare håndvÊgte og skråbÊnk jeg ledte efter til en sÊrdeles god pris. Jeg hentede selv varerne i Karslunde og fik god og Êrlig rådgivning undervejs. Absolut en god oplevelse.

2022幎11月21日

Super oplevelse lÊkkert udstyr

Faldt over Stefan/fitnessfar hjemmeside i jagten på lÊkkert udstyr til en konkurrencedygtig pris.
Stefan er bundproffesionel behagelig og ved hvad han taler om 😊💪.
Har nu handlet den fÞrste omgang trÊningsudstyr til mit fÞrste rigtige homegym hos Fitnessfar🀗glÊder mig til at tage det i brug 😊.
Anbefales Max herfra.
Henrik.

2022幎10月30日
自発的なレビュヌ

Billigt gulv i fantastisk kvalitet

Vi har bygget trÊningscenter i vores garage og skulle i den forbindelse bruge gulv specifikt til formålet. Vi lavede en oversigt over priser og tilbud, og ingen kom i nÊrheden af Fitnessfar.

StÞrrelsen, vÊgten, kvaliteten og prisen kunne ikke fås bedre nogen steder. Dertil skal tilfÞjes at ejer af virksomheden selv er utrolig hjÊlpsom og serviceminded og det var rigtig fint at hente produktet hos ham.

Nu har vi dertil brugt gulvet i nogle måneder, og vi er mere end tilfredse med kvaliteten og glade for at vi valgte fra ham.

Vi anbefaler klart Fitnessfar herfra! :)

2022幎7月9日

100%

Var lidt i tvivl om nÌobell håndvÊgtende ville vÊre noget for mig
Så aftale med Stefan at komme ud og mÊrker på dem
Så da jeg kom der ud og fik lov at mÊrke på dem,og en lille snak med Stefan
Hvad jeg sket ikke i tvivl om at jeg også bare måtte have et sÊt

Kan kun sige 100% service

2022幎7月4日

Fitness Far er en dedikeret og Êrlig

Fitness Far er en dedikeret og Êrlig familie-virksomhed med hjertet det rette sted. KÞbte noget godt udstyr og fik vejledning og muligheder uden det blev sÊlger agtigt. Eneste drawback er man skal afhente selv, men med den behagelige samtale er det heller ikke så slemt at spare fragten.

2022幎6月28日
自発的なレビュヌ

10/10 - kan uden tvivl anbefales!

Super god service! Rigtig godt produkt til en god pris. Dog glemte vi at lÊse det med småt angående afhentning, men dette var intet problem og Stefan var så hjÊlpsom med at få dem sendt sikkert afsted til os med posten! Kan helt sikkert anbefales!

2022幎4月11日

Fantastisk

super service, stefan tager virkelig kundeservice til et nyt niveau.
jeg havde et problem med at få en dip station hjem nogen steder fra, stefan tilbÞd sin hjÊlp og brugte sine forbindelser til at få det til at ske.
jeg fik meget grundig info omkring min pakke hele vejen fra start til den landede i min carport.
jeg vil helt sikkert give stefan mine varmeste anbefalinger, og jeg kommer klart igen når jeg skal have nyt grej til trÊningen.

2022幎2月24日
自発的なレビュヌ

Super oplevelse at handle med Stefan

Super oplevelse at handle med Stefan. God vejledning i kÞb af udstyr. Og så er priserne nok Danmarks bedste er mit bud - på proff udstyr. Der var en god variation af udstyr i butikken så fik al trÊningsudstyr med med det samme. Står i og mangler udstyr derude i dk. Tag en snak med Stefan.

2022幎1月10日

Jeg kontaktede FF for at kÞbe en EZ

Jeg kontaktede FF for at kÞbe en EZ curlstang. i lÞbet af 15 min havde vi lavet en aftale og jeg kunne hente min stang med det samme. Super priser, hurtig tilbagemelding, venlig og endog sÊrdeles serviceminded forhandler. Baseret på den komplette oplevelse vil jeg udskifte min nuvÊrende forhandler med FF fremadrettet.

2021幎12月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ