Verdens bedste coach â€ïž Jeg starte mit forlÞb hos FitnessNU i oktober 2022 og er stadigvÊk i forlÞbet. Helt fra den fÞrste dag har jeg fÞlt mig special som menneske med en personlig video besk... ãã£ãšèŠã
Simpelthen det vÊrste service ever. "Danmarks bedste service" min bare r^^v. Ingen personlige beskeder og coaching, kun standard cheesy beskeder, der inkludere "skat, smukke" osv, sÃ¥ man tror d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min oplevelse hos Gustav har vÊret helt igennem fantastisk! Udover mega lÊkre opskrifter og en skide god trÊningsplan, har Gustav vÊret utrolig stÞttende, opmÊrksom, motiverende og ikke mindst utrolig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et forlÞb med Gustav Salinas kan varmt anbefales. Han formÃ¥r at mÞde sine online klienter prÊcis hvor de er. Opbakningen er der hele tiden, han svarer pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l indenfor 24 timer.Super lÊkre kostp... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FitnessNu - meget mere end bare fitness! Personlig trÊning, online forlÞb, coaching, kostplaner og trÊningsprogrammer.
ãã³ããŒã¯
- 71992228
- Online@fitnessnu.dk
- fitnessnu.dk
Verdens bedste coach â€ïž
Verdens bedste coach â€ïž
Jeg starte mit forlÞb hos FitnessNU i oktober 2022 og er stadigvÊk i forlÞbet.
Helt fra den fÞrste dag har jeg fÞlt mig special som menneske med en personlig video besked fra Gustav det gjorde noget for mig og jeg fÞlte han var der personligt for mig, hans team har også vÊret fantastiske, sådan har det vÊret gennem de sidste 8 mdr har haft kontakt til Gustav faktisk hverdag og nogle gange flere gange om dagen, ellers har hans team vÊret på nå Gustav lavede noget andet men stÞrstedelen af mit forlÞb er gået med personlig kontakt til Gustav med video eller tale beskeder.
Jeg har i mange år vÊret usikker på om jeg skulle melde mig til et forlÞb hos FitnessNU men har ALDRIG fortrudt og kommer heller ALDRIG til at fortryde jeg meldte mig på forlÞbet, det har givet mig mit liv tilbage med et stort vÊgttab og lÊre at elske mig selv igen efter mange svÊre år.
Gustav har altid vÊret der også når tingene var hårde fik jeg altid svar indenfor 24 timer, hans motivation, energi, glÊde og smil og hans ernorme måde at takle andre mennesker på har hjulpet mig gennem og givet mig styret og power til at nå hvor jeg er nu, ind til videre har jeg tabt 31,2 kg og er blevet glad for mit spejlbillede takket den store hjÊlp Gustav har vÊret.
Jeg kan kun anbefale FitnessNU og giver dem 5 stjerner
Er du en maskine? Det er jeg ikke.
DesvÊrre levede FitnessNu slet ikke op til mine forventninger. Konceptet var ikke tilpasset mine behov og Þnsker. Det gentagne ugentlige spÞrgmÃ¥l lÞd pÃ¥ âhvad vil du gÞre, for at holde kalorierne i denne uge?â Det pÃ¥virkede min selvtillid negativt. Der var meget lidt ros og anerkendelse for mine smÃ¥ fremskridt, og i stedet fÞlte jeg, at der blev peget fingre ad mig (og det gÞr jeg selv nok af i forvejen!). TrÊningsvideoerne var dÃ¥rlige, kedelige, upersonlige og manglede inspiration. Den anbefalede mÊngde trÊning til en ny kunde, var helt grotesk og jeg har endda pÃ¥fÞrt mig to skader - pÃ¥ trods af at jeg sagde, jeg nok mÃ¥tte trÊne lidt anderledes (mindre) end deres anbefaling. Kostplanerne var uinspirerende og ikke sÊrligt tydeligt beskrevet, billederne og teksten hang heller ikke altid sammen - i starten fik jeg endda opskrifter med proteinpulver, hvilket var overraskendeð³
Hvis man Þnsker at blive behandlet som en maskine, hvor streng disciplin er nÞglen frem med intet fokus pÃ¥ det psykiske, sÃ¥ er dette konceptet noget for dig. Hvis ikke kan derimod bedre anbefale MK Universet og Din lommetrÊner. De har langt bedre opskrifter, fokus pÃ¥ motivation, anerkendelse af smÃ¥ fremskridt, personligt engagement, (MK) trÊning i etaper og trÊning der matcher dit behov - isÊr MK-trÊningsvideoer og Sund Hjerne Camp er supergode! Derudover vil jeg ogsÃ¥ anbefale bogen "Slip slankekursmentaliteten - FÃ¥ et balanceret forhold til mad og vÊgt". Videnskaben viser, at kun en meget lille procentdel af mennesker faktisk formÃ¥r at holde vÊgten i det lange lÞb og undgÃ¥ at tage det tabte vÊgt pÃ¥ igen, og i nogle tilfÊlde endda tage et par ekstra kilo pÃ¥. Jeg ville vÊre mere interesseret i at hÞre, hvordan FitnessNuâs tidlligere kunder formÃ¥r at holde vÊgten efter et par Ã¥r, frem for at fÞlge deres flotte fÞr/efter billeder af flere kunder. Stadig ville de billeder henvende sig til en meget lille gruppe - ift videnskabenâŠ
Jeg har undervejs efterspurgt andre opskrifter (også uden proteinpulver), nye trÊningsvideoer, og da jeg fik skader efterspurgte jeg vejledning og nye videoer (som igen var kedelige og uinspirerede). Der er flere grunde til, at man ikke siger noget undervejs i forlÞbet og den mest tydelige grund er, at man betaler uhyre mange penge hver måned, så man vil nÞdigt ÞdelÊgge noget for en selv og kommunikationen. De har heller ikke efterspurgt en evaluering eller en afsluttende samtale. Igen meget upersonligt.
Jeg giver konceptet to stjerner for deres ugentlige opfÞlgning og deres flotte app.
Undrer mig over at man bare afslutterâŠ
Undrer mig over at man bare afslutter sit forlÞb uden en evaluering. Det virker som om, at de har for meget om Þrene til at pleje hver enkelt kunde. Jeg har gennem hele mit forlÞb kun haft kontakt med dem ca. 1 x ugentligt og nogen gange gik der lÊngere tid imellem. Jeg valgte selv ikke at fÞlge deres kostprogram, men har fulgt et trÊningsprogram som jeg har vÊret rigtig glad for, det blev desvÊrre bare Êndret hver mdr. og når jeg bad om at beholde det gamle gik der meget lang tid fÞr det blev Êndret igen og den sidste mdr. blev det slet ikke Êndret tilbage til det jeg gerne ville have. Så jeg har bestemt ikke haft det ud af forlÞbet som jeg havde regnet med.
Gustav og hans team er fantastiske
Gustav og hans team er fantastiske!
Har siden april tabt 10,4kg, uden ham og hans team - havde jeg aldrig klaret det! Gik fra 63 til 52,6 kilo på kortere tid end jeg havde kunne klare uden stÞtte.
Sender de varmeste anbefalinger ðªðŒðªðŒ
Hans mad er nem og overskuelig, og super lÊkkert â€ïž God trÊningsplan ogsÃ¥ðªðŒðªðŒ

FitnessNu ããã®åç
Jeg fraråder at bruge dem
Jeg kÞbte en kostplan igennem FitnessNu, som jeg havde sparet sammen til og glÊdet mig til lÊnge. Da jeg modtager den, var der ikke sÊrlig mange opskrifter på den og derudover var alle opskrifter meget mÊrkeligt skrevet op. Jeg var enormt skuffet over det jeg fik leveret, da det slet ikke er pengene vÊrd. Jeg har givet min klage til dem personligt, men modtog blot et svar om, at opskrifterne var tiltÊnkt som meal prep. Hvilket for mig bare lyder som en dårlig undskyldning for, at de kan give så lidt muligt for pengene. Jeg fraråder klart at bruge dem.

INGEN FORTRYDDELSESRET
Jeg har netop vÊret i kontakt med en medarbejder, som ikke ville sende mine penge tilbage. Til trods for jeg ikke er interesseret i jeres produkt!
Jeg har tilbage i november 2021 gjort opmÊrksom på at jeg IKKE skulle starte et forlÞb op hos jer pt.
En medarbejder i chatten skriver så at han sÊtter mig op 10 måneder efter. Jeg kvitterer med et "jo".
D. 11/9 får jeg så en mail om at jeg bliver trukket 1000kr for forlÞbet.
Jeg kontakter jer hurtigt på mail og beder jer stoppe da jeg ikke er interesseret i et forlÞb nu.
Jeg får hurtigt svar på mail, om jeg ikke har fået beskederne i jeres chat. Jeg svare nej, jeg har ikke appen mere.
Derefter hÞre jeg ikke mere. Ringer så ind d. 13/9 og fortÊller jeg ikke er interesseret i det her forlÞb nu.
Medarbejderen forklare at jeg har godkendt det i appen og at i har forsÞgt at komme i kontakt med mig flere gange i jeres app.
Hun vil kompensere 500kr da de allerede har sendt en kostplan ud som de har udarbejdet.
Det er fuldstÊndig uhÞrt at jeg uden nogen varsel skal betale for et produkt jeg ikke er interesseret i.
I kan se i appen jeg ikke har set jeres beskeder. Alligevel trÊkker i pengene på trods af jeg gÞr alt for at få det bremset.
Medarbejderen i telefonen sagde gentagende gange at jeg jo har fået kostplan.
Men jeg har ikke bedt om det, tvÊrtimod har jeg gjort mit for at stoppe det!!
Jeg kan da godt forstå i har en god forretning hvis i sÞrger for at skrive folk op flere måneder senere end sidste kontakt, for så omgående at trÊkke pengene.
Jeg har glemt alt om de beskeder og omkring opstart igen. Men fortrydelsesretten er åbenbart ikke gÊldende hos jer.

FitnessNu ããã®åç
Det bedste jeg har gjort for mig selv
Det bedste jeg har gjort for mig selv, tabte 24 kg under forlÞbet, men fik ogsÃ¥ redskaberne og motivation til at fortsÊtte med de sidste 11 kg og vedligeholdelse pÃ¥ egen hÃ¥nd. SÃ¥ takket vÊre Gustav og team FitnessNu tabte jeg hele 35 kg â€ïžð kan klart anbefales. Jeg har under hele forlÞbet vÊret tilfreds. SÃ¥ tak igen igen â€ïžâ€ïž

FitnessNu ããã®åç
Jeg fandt selv ud af at mit forlÞb varâŠ
Jeg fandt selv ud af at mit forlÞb var slut da jeg pludselig ikke fik nogle notifikationer fra appen.
Jeg synes det meget mÊrkeligt man intet hÞre når man slutter forlÞbet..
Jeg ved ikke om det mÃ¥ske er fordi man ikke lige nÃ¥r âmÃ¥letâ, men jeg synes sgu ikke det okay.
Udover det fÞlte jeg mig ikke rigtig hÞrt og fÞlte nogle gange det gik alt for hurtigt med at besvare beskederne fra trÊners side.

FitnessNu ããã®åç
Jeg har tilmeldt mig fitnessnu hosâŠ
Jeg har tilmeldt mig fitnessnu hos gustav. Jeg startede 16 maj og har tabt over 8 kgðvil bare sige det virker og man fÃ¥r det de lover. Det er sÃ¥ motiverende at vÊre en del af det. Og kostplaner og trÊningsplaner er lavet personligt til mig kÊmpe succes. Og salinas slik bliver man afhÊngig af

Super god oplevelse
I slutningen af december besluttede jeg mig for at nu skulle der ske noget.
Det var på tide at gÞre noget godt for mig selv.
Jeg havde lÊnge fuldt FitnessNU og Gustav og hans forlÞb på de sociale medier.
Og jeg tÊnkte at nu må det briste eller bÊre.
Jeg vidste ikke 100 % hvad jeg gik ind til.
Men jeg har på intet tidspunkt fortrudt. Det er det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv.
Her 27 uger efter start er jeg 32 kg lettere.
Det havde ikke kunne lade sig gÞre uden TrÊningsplaner, opskrifter og opmuntrende ord med på vejen fra Gustav.
Tak for et rigtig godt forlÞb.

FitnessNu ããã®åç
Jeg vil helt klart ANBEFALE et forlÞbâŠ
Jeg vil helt klart ANBEFALE et forlÞb hos fitnessnuð€©
Jeg havde fulgt fitnessnu på Facebook igennem lang tid og besluttede mig for at nu skulle det vÊre, jeg har simpelthen lavet det bedste investering i mig selv og min fremtid!†TAK Gustav
Hvordan foregår det så:
Man tager kontakte til fitnessnu, det gjorde jeg via. Facebook og blev derefter kontaktet pÃ¥ SMS vedr. Et telefonmÞde og sÃ¥ gÃ¥r det ellers stÊrkt derfor, man fÃ¥r sine mad og trÊningsprogrammer og sÃ¥ er man igang, mega fedt! ð
Mad og trÊningsprogrammer bliver tilpasset den person man er med de udfordringer man har.
Gustav er der for en, han er forstÃ¥ende, lyttende, spÞrgende og en fantastisk guide i det sunde univers, bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder det personlige og hvis man bare lige tjekker ind for at sige HEJð Han besvarer alle beskeder inden for 24 timer og det er et boost i hverdagen at modtage en film/tekst/lydfil fra ham ð€©
Jeg har sammen med Gustav tabt mig 15,8kg pÃ¥ 10 ugerð¥³ð€© og det er kun begyndelsen, jeg glÊder mig til endnu flere uger sammen med Gustav.
Gustav og hans team har taget virkelig godt imod mig og jeg vist mig vejen til en sundere livsstil, hvor der ogsÃ¥ er plads til det usunde en gang imellem - jeg har fÃ¥et kontrol over maden, det er ikke maden der har kontrol over mig mere ð¥³ððª

FitnessNu ããã®åç
Den bedste service nogensinde!
Fantastisk forlÞb! Med den absolut bedste kundeservice jeg til dato har oplevet.

Meget motiverende program
Jeg har nu i 3 måneder vÊret tilmeldt som onlineklient hos Gustav. Dette er en af de bedste beslutning jeg nogensinde har taget! Gustav er super motiverende, og kommer med de lÊkreste opskrifter, og trÊningsplaner. Jeg har udviklet mig meget på de sidste par måneder, både med at jeg tÊnker over hvad jeg spiser, men jeg har også fået meget mere energi i hverdagen!
Kan klart anbefales!

Jeg har vÊret tilmeldt FitnessNu i 3âŠ
Jeg har vÊret tilmeldt FitnessNu i 3 måneder. Og hver dag i de 3 måneder har jeg fÞlt mig i så trygge hÊnder hos Gustav og hans fantastiske team. De står altid klar til at hjÊlpe og stÞtter en i både tykt og tyndt.
Jeg kan klar anbefale FitnessNu, de er sÃ¥ dygtige ð€©

Stor Passion
Jeg kan kun give FitnessNu, mine bedste anbefalinger. Man kan virkelig mÊrke hvor meget Gustav brÊnder for , at hjÊlpe andre. Jeg ser fremtil de daglige videoer, for de giver en det vildeste boost.
så kan man jo heller ikke lade vÊre med at trÊkke på smilebåndene.

FitnessNu ããã®åç
Kompetente og super inspirerende team
Kompetente og super inspirerende team. Bedste anbefaling herfrað

KÊmpe anbefaling!â€ïžð
Jeg har nu kun vÊret igang i en mÃ¥nedstid med mit forlÞb hos fitness nu, og er sÊrdeles overrasket over hvor âhÞrtâ jeg har fÞlt mig og virkelig fÞlt der er blevet taget hÞjde for bÃ¥de min fysiske rejse, men ogsÃ¥ den mentale! â€ïžð
Jeg ramte noget rigtig udfordrende i mit liv lige i starten af mit forlÞb, og havde aldrig troet jeg ville have SÃ
meget stÞtte gennem den situation jeg nu stod i! Gustav var en kÊmpe energikilde til at give mig blod pÃ¥ tanden til at ikke give op, og samtidig samtlige gange fulgte op pÃ¥ mig og sÞrgede for jeg ikke fÞlte mig helt helt ude i torvene, og sÞrgede for, at jeg er forsat med mine gode vaner og nu er kommet igennem et kÊmpe bump pÃ¥ vejenð
Derudover har jeg gennem mine trÊnings og kostplaner virkelig fÞlt meget overskud og ALT har vÊret lige til!
Jeg glÊder mig til at forsÊtte mit forlÞb, og vil til hver en tid anbefale Gustav og hans team, da de virkelig besidder at lytte til deres klienter, og sÞrge for udviking bÃ¥de fysisk og mentalt til det positive!ðâ€ïžâ€ïžâ€ïž

FitnessNu ããã®åç
Det bedste valg du kan trÊffe for dig selv.
Jeg giver FitnessNU de bedste anbefalinger. Jeg er i opstarten af mit forlÞb (lidt over tre uger) og er helt ovenpå over mit valg. Jeg nyder mine trÊninger som jeg efterhånden ikke kan undvÊre og kosten som passer perfekt ind i min travle hverdag. Jeg bliver stÞttet i dagligdagen - der er en helt utrolig og personlig kontakt når jeg har brug for det. Jeg bliver kÊrligt stÞttet og skubbet ud i en sundere og bedre livsstil hvor jeg har kontrollen igen. Udover vÊgttab har jeg et mål om at kunne slippe mine antidepressiver som har vÊret en nÞdvendighed efter en traumatisk hÊndelse for 1,5 år siden og med dette forlÞb kan jeg se en mulig vej for mig. Jeg han fundet glÊden igen og nu tÞr jeg atter se mig selv i spejlet - se hele mig uden filter og dårlige undskyldninger. Jeg er god nok og det er du også.

FitnessNu ããã®åç
KÃMPE ANBEFALING HERFRA !
KÃMPE ANBEFALING HERFRA !!
Jeg har vÊret i et online forlÞb hos Fitness.Nu i et halvt år, og jeg vil sige, at det har vÊret det bedste halve år i mit liv.
I mange år har jeg dÞjet med spiseforstyrrelse og spiseforstyrrede tanker, og jeg har som sådan aldrig rigtig vÊret rigtig glad eller tilpas i min egen krop, og det var jeg virkelig trÊt af til sidst. Derfor valgte jeg at starte i forlÞb med Gustav og hans team, den bedste investering i mig selv, jeg nogensinde har lavet.
6 mÃ¥neder senere ser jeg selv en oprigtig glad pige fyldt op med selvtillid, som har fÃ¥et styr pÃ¥ sin madstruktur og negative tanker. Og nÃ¥r ja, sÃ¥ rÞg der ogsÃ¥ 15 kgð€£ð»
Uden Gustavs hjÊlp, havde jeg ikke formået at finde frem til hvordan jeg gerne vil leve mit liv og komme til målet!
Ydermere fÃ¥ nogle redskaber til, at kunne leve videre fremadrettet uden hans hjÊlp ð Prioritering, planlÊgning og struktur er vejen frem og sÃ¥ skal resten nok komme!
Gustav og fitness.nu er der 100% og hele tiden, nÃ¥r man har brug for dem! Teamet lytter og forstÃ¥r en og man fÞler sig hÞrt! Man bliver hele tiden anerkendt for sit arbejde og de tror pÃ¥ dig fuldt ud! Alle burde have en Gustav i sit liv, han er bare fantastisk, altid glad og verdens bedste stÞtte. Varmeste anbefaling herfra â€ïžâ€ïž

FitnessNu ããã®åç
Bedste finansielle investering i mig selv!
FitnessNu er nok en af mine bedste finansielle investeringer i mig selv. Jeg startede i stram op forlÞb med Gustav i start februar 2022. Gustav er Êrlig, motiverende og brÊnder for mine mål og succesoplevelser. Uge efter uge - og nu dag efter dag - giver han mig daglige opdateringer, kommentarer og råd til hvordan jeg spiser i forhold til min kostplan og hvordan jeg sikrer, at jeg står kniv skarpt om nu 16 uger. Det stråler ud af hans Þjne, hvor passioneret han er omkring det her og det giver mig både motivation men isÊr også blod på tanden fordi jeg ved at jeg kan og endnu vigtigere er det at jeg har en PT som Gustav som 100% tror på at man kan! Kan kun varmt anbefale FitnessNu hvis du Þnsker en transformation for livet.