レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Vorig jaar december mijn fitnova als kerstcadeau gekregen. Maar sinds een paar dagen doet hij raar verbinding steeds weg schudden om de tijd te zien vergeet het maar. Dus een mail naar fitnova ged... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enige tijd geleden een FITNOVA watch besteld na aanleiding van een advertentie op Instagram. Eerste indruk was echt top! Het gebruik van de smartwatch maakte me nog enthousiaster!! Ik had een stainles... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Bijna een jaar terug dit horloge gekregen als verjaardagscadeau van de kinderen, tot enkele maanden terug super tevreden over het horloge. maar zoals aangegeven, enkele maanden terug begon het, code 5... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele mooie smart Watch voor een betaalbare prijs. Werkt minstens 10 dagen op een volle batterij. Eenvoudige bediening, en ruime keus in wijzerplaten. Ook de mee bestelde stalen band is van uit... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 時蚈店

圓該䌁業による蚘述

FITNOVA is een jong smartwatch merk dat goede smartwatches aanbiedt voor een betaalbare prijs. Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons echt op nummer één. Wat houdt dat in? Klantenservice die altijd voor je klaar staat, een snelle levering vanuit ons Nederlandse magazijn, gratis verzending en kosteloos zonder gedoe retourneren.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super goede service

Super goede service, als je iets niet snapt dan helpen ze je onwijs goed. Zoeken dingen uit samen met de leverancier. Heb nog nooit zulke goede service gehad ergens. Ook met de bestelling had ik iets fouts gedaan. Bericht gestuurd en ze lossen het meteen op! Top horloge doet wat het moet doen en zien er super mooi uit!

2023幎2月27日
5぀星のうち4の評䟡

Deze smartwatch is perfect voor een sporter

Deze smartwatch is perfect voor een sporter die opzoek is om zijn workouts goed bij te houden. Hij heeft een mooi strak design. Het rubberen bandje draagt fijn om de pols en is goed afstelbaar met genoeg gaatjes. De app die er bij komt werkt chill, hij houdt je sportsessies bij, je kan een wekker zetten en onder andere je wijzerplaat afstellen. De batterij gaat super lang mee wat erg fijn is. Het formaat van het scherm/het apparaatje was alleen iets te groot voor mijn kleine pols. Als je echter veel sport en gemiddelde grootte polsen hebt zal ik deze smartwatch zeker aanraden.

2023幎2月2日

Super tevreden!

Super snel bezorgt, stijlvolle verpakking en een mooie smartwatch, die ook nog eens ontzettend lang mee gaat zonder dat ik de smartwatch moet opladen. Nu ruim 1 week zonder op te laden.

Mooi design met verschillende bandjes waardoor ik de smartwatch met verschillende outfits kan combineren.
Daarnaast veel verschillende functionaliteiten. Al met al ben ik echt super tevreden!

2023幎2月12日
5぀星のうち5の評䟡

Een goede smartwatch hoeft niet duur te zijn!

Met deze smartwatch heb je binnen no time een snel overzicht in al je gezondheidsgegevens. Het is erg handig in gebruik, makkelijk te bedienen en daarnaast ziet de smartwatch er ook nog heel mooi uit. Door de vele verschillende bandjes altijd te combineren met mijn kleding.
Ik ben blij verrast door de kwaliteit en de handige app waarmee je de gegevens af kan lezen.
Supersnelle levering, echt top! Ik ben er heel erg blij mee.

2023幎2月9日

Fijne, scherpgeprijsde smartwatch

Ik heb dit horloge nu inmiddels al een tijdje om de pols en ik ben erg te spreken over de kwaliteit en functionaliteit. Nog nooit eerder een smartwatch gehad en daarom was het wel eventjes wennen aan de besturing. Na een dag of twee was ik er wel aan gewend dus dat viel verder reuze mee.

De ingebouwde sensoren zorgen er voor dat je nauwkeurig je sport- en slaapprestaties kan meten en die daardoor ook kan optimaliseren. Het horloge oogt en voelt verder robuust aan en kan goed tegen water en ziet er mooi uit. De verpakking zag er ook mooi uit en het horloge was een dag na bestelling thuisbezorgd.

Tot slot nog het bandje: deze is erg comfortabel en kan perfect afgesteld worden op de pols.

Een echte aanrader!

2023幎2月10日
5぀星のうち5の評䟡

Toen ik de smartwatch bestelde had ik

Toen ik de smartwatch bestelde had ik eigenlijk weinig idee van war ik kon verwachten. Ja, natuurlijk ken ik de smartwatch en de hype eromheen, maar zelf heb ik er nog nooit een gehad. Ik was dan ook positief verrast toen de smartwatch op mijn deurmat verscheen. Verpakt in een nette maar stevige verpakking: het zag er erg verzorgd uit. Met de smartwatch zelf ben ik ook heel blij, natuurlijk is het even wennen, maar ik kan niet meer zonder! Een grote aanrader.

2023幎2月8日

Tophorloge

Dit horloge is perfect voor mensen die een mooie smartwatch willen en graag hun gezondheid in de gaten houden. De watch heeft veel functies, zoals een stappenteller, calorieënteller, slaapritme en meting van vitale functies. Enige nadeel is dat de draaiknop aan de zijkant geen functie heeft voor het draaien. Ook is het oplaadkabeltje best kort, maar is wel handig magnetisch en laad het snel op, dit hoef je ook niet vaak te doen want hij gaat heeeel lang mee. Hij zit goed en werkt top!

2023幎2月7日
5぀星のうち5の評䟡

Goede smartwatch voor een goede prijs

Ik heb de smartwatch nu al een week of 3 en draag hem elke dag. De Watch zit lekker en past goed om de pols. De verpakking waarin de Watch kwam zag er goed en verzorgd uit en kwam met een goede uitleg. ook de app die bij de Watch hoort is goed en makkelijk in te stellen. De batterijduur van de Watch is ook erg goed je kan hem zo 3 dagen omhouden zonder hem opnieuw op te laden. Overal heb ik een goede ervaring met de smartwatch en geen klachten

2023幎2月7日

Mooie, Comfortabele Smartwatch

De FitNova Smartwatch is een heel fijn horloge. Ik ben erg tevreden over de aankoop en werking van het horloge. Dit was mijn eerste Smartwatch dus ik was erg benieuwd wat ik er van zou vinden. De instructies waren bij de levering erg duidelijk en makkelijk te volgen. Het horloge zit strak om de pols en voelt tijdens het bewegen/sporten comfortabel aan. Het horloge is ook goed te koppelen aan je telefoon. Enig verbeterpuntje is dat je geen gegenereerd wachtwoord kan plakken in de app bij het maken van je account. De 10+ verschillende functionaliteiten zijn uitgebreid en het starten van een workout geeft gelijk voldoening als je klaar bent. Echter heeft de draaiknop nog geen functie. Je workout informatie is direct terug te zien op het horloge en in de app, wat fijn is, zodat je zien hoeveel calorieën je hebt verbrand of wat je hartslag was. Samenvattend is het een fijn en comfortabel horloge en ook voor mensen die niet gewend zijn aan Smartwatches een fijn apparaat.

2023幎1月29日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie en goed werkend sporthorloge

Mooie en goed werkend sporthorloge gekocht via bol.com.

Ik gebruik het horloge vooral tijdens het sporten zoals tennis, hardlopen of in de sportschool. Het horloge zit lekker en zet alle meetgegevens ook gelijk door naar de gezondheidsapp op mijn telefoon, je kan het horloge ook leuk personaliseren door een zelfgemaakte foto als achtergrond te gebruiken.

2023幎2月5日

Snelle levering & Makkelijke set-up

Echt super snelle levering! Netjes verpakt. Ben heel tevreden met de aankoop, de set-up was super makkelijk en snel. In de app is er ook een fijn overzicht van alle verzamelde data. Het horloge zit comfortabel en draag ik ook 's nachts dragen om mijn slaap te tracken. Super fijn extraatje is de mogelijkheid om vanaf mijn horloge mijn telefoon te kunnen vinden door hem af te laten gaan.

2023幎1月30日

Een goede investering

Om mijn te ondersteunen en te motiveren tijdens het sporten heb ik een smartwatch aangeschaft.

Ik kwam toen uit bij dit horloge. Ik maak er nu al een tijdje gebruik van en ben er erg tevreden over. Ik ben veel meer en bewuster bezig met mijn gezondheid omdat het naast sporten ook mijn slaap bij houdt.

De smartwatch was verpakt in een mooie doos en werd snel geleverd. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop!

2023幎1月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス