Fixiphone.se レビュー 168

TrustScore 5段階評価の4

3.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kan absolut rekommenderas! Snabb proffsig hjälp. Och en kopp kaffe under tiden vi väntade. Det lönar sig att anlita dom, de vet vad de gör och är väldigt kunniga. Bra och vänligt kundbemötande! G... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ett ärligt bemötande. Hjälper genuint utan att fiska pengar. Bytte BARA det jag ville byta utan att lura på än en massa andra hittepå kostnader som MobilCenter på asecs. På asecs skulle det kosta 6... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Skulle sälja en ipad och det tog ca 2 månader från att jag skickade in den tills jag fick pengar. Fick dessutom ringa flera gånger då ingenting hände, fick inte ett mail eller något. Hamnade tills... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Lämnade in min Samsung telefon för batteribyte i butiken i Uppsala. Fick bra förstklassig service från början till slut av killen i rullstol. Stort tack till honom.👍😁Tog en timme bara.

企業が回答しました

企業情報

1. 携帯電話修理店

当該企業による記述

Laga iPhone hos Fixiphone billigt. Vi utför Iphonereparation snabbt och erbjuder tre månaders garanti - Utför även skärmbyte m.m. Vi finns i Umeå, Luleå ,Skellefteå örnsköldsvik,Gävle

3.9

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Räddare i nöden -Toppenjobb

Min iPhone kraschade före jul. Alla bilder och kontakter etc var borta.
I första butiken som jag frågade om mobilen går att laga fick jag direkt svaret; …”ingen chansen…” köp en ny.
Googlade hemma, ville inte ge upp, och hittade fixiphone i Sundsvall på Storgatan. En trevlig kille tog emot mobilen och menade att det går säkert att fixa. 2 timmar senare ringde han och gav glädjebudskapet ”din 6s är uppdaterad och fungerar”.
Köpte ett nytt batteri och mobilen gjordes fin och nu är den som ny!!!
Tack, ett toppenjobb!!! Rekommenderar alla att fixa mobilen just här och även att tänka på att inte fortsätta att bidra med allt detta ”slit och släng” . Tönk på miljön.

2021年12月29日

Härligt att du är nöjd

DÅLIGT

Jag var och lagade min framskärm på min iPhone 6 snabb service och lagad skärm men när jag börja använda den så piper det jätte högt när jag använder micken, den är seg och tar jätte lång tid att ladda och batteriet bara rasar det rekommenderar inte kan jag säga

2021年12月29日
5つ星のうち1の評価

Skickade in en helt ny iPhone 13 och…

Skickade in en helt ny iPhone 13 och blev lovad 7000kr om skicket stämde, det skulle ta 1-2 dagar, nu har det gått 9 dagar och fick ett samtal att de erbjuder mig 5000kr för mobilen efter att jag har ringt till Eskilstuna 2 ggr, jag fick till svar att deras hemsida visar fel priser när man vill sälja. Jäkligt dåligt!!!!!

2021年11月21日
5つ星のうち5の評価

Lämnade in min Samsung telefon för…

Lämnade in min Samsung telefon för batteribyte i butiken i Uppsala.

2021年9月1日

Härligt att du är nöjd

5つ星のうち1の評価

Åkte dit för att byta skärm på min…

Åkte dit för att byta skärm på min jobbtelefon (samsung S7). Först fick jag höra från kundtjänst att man är tvungen att byta hela framsidan om man vill byta baksidan (den som spruckit) så jag bad dom byta båda. Efter ett par veckor eller så, så var hela skärmen lila och dagen efter startade inte telefonen alls, så jag åkte dit igen för garanti. Där hävdade han att det gick att se att jag tappat telefonen och därför hade LCD-skärmen spruckit under glaset, men varken repor eller spricka i skärmens glas. En 3 år gammal telefon har ju en skavank eller två, men har definitivt inte tappat den efter bytet. Efter en del strul där kundtjänst gång på gång lovade att ringa tillbaka utan att dom gjort det (ringde dom flera tillfällen med löfte om att bli uppringd) så vägrade dom ändå garanti. Då ringde jag butiken i Linköping och bad honom i butiken att jag skulle få ta bilder på den "spruckna LCD-skärmen" men när jag kom in så hade han redan plockat ihop allting igen. Eller så hade han aldrig tagit isär telefonen, svårt att säga. Då det var en jobbtelefon bestämde vi oss för att arbetstiden att försöka få garanti var dyrare än en ny telefon så jag tog med telefonen igen.
Jag bestämde mig för att kolla lite på den själv eftersom den ändå var skrot och såg ett par intressanta saker. 1. Man verkar inte under några omständigheter behöva byta framskärmen för att byta baksidan. Den var väldigt enkel att få bort och eftersom den bara var en "plastdel av något slag" så förstår jag inte hur den hänger ihop med fronten. Så antingen ljög dom för mig eller så kan dom inte? 2. Ladduttaget hade blivit glapp och aux-uttaget (som sitter bredvid) var inte helt hundra det heller, dock verkar båda fungera även om man behövde fippla med kablarna. Båda uttagen fungerade felfritt innan skärmbytet. 3. Batteriet var böjt.
Bottenbetyg, sjukt drygt att lova att ringa upp och inte göra det. Lika drygt att stå och påstå att en repa i nedre kant på ramen utanför skärmen, som dessutom är gammal, skulle ha orsakat att displayen blitt förstörd på övre halvan av telefon när glaset varken har sprickor eller repor.

2021年6月29日

Bytte batteri i min Iphone 6

Bytte batteri i min Iphone 6. Efter 1 år hade batteriet svullit så att telefonen inte sluter tätt i skalet. Företaget sa att batteriet inte skulle hålla mer än ett år och ville inte ta på sig ansvaret utan skyllde på batteritillverkaren. Fick ett ointresserat bemötande av företaget så jag kan bara säga att undvik detta företag. Det var också så att personen i butiken påstod att jag laddat sönder batteriet eftersom det laddades under natten max 2 timmar var laddningstiden enligt honom något som jag inte blivit upplyst om vid bytet av batteri

2021年4月16日

Fixiphone.se からの回答

Hej tråkigt att höra att du är missnöjd, men som vi berättade för dig när du ringde vi har ett års garanti på våra produkter och batterit är en produkt som håller i ca 1 år och efter det blir den dåligt. Apple byter inte heller ut batterier efter år kostnadsfritt.

Great service with quality

I had an excellent experience with fixiphone. They have the most experienced staff with best rates and quality when it comes to the phone repairing.

2020年5月27日

Fixiphone.se からの回答

Härligt att du är nöjd :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。