連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Cowboys in zonnepanelenland

Op 14 april hebben twee personen, Abdoel en Somar, 15 panelen met enphase IQ8AC micro-omvormers geïnstalleerd, echter de volgende dag ging de zekering van het relais doorslaan.
Geen stroom meer.

Had Enphase, het bedrijf van de micro-omvormers gebeld. Ze hadden een stroompiek geconstateerd van 365 V ...dat is heel erg veel ..TE veel..De micro-omvormers en het systeem zijn zo afgesteld dat de micro-omvormers bij 253V uitgeschakeld gaan worden.

Echter de heren waren er van overtuigd dat het probleem werd veroorzaakt door de tweede hands gateway en relais. Dus zijn ze dagen bezich geweest om een ander gateway en relais te proberen.
Nog steeds geen zonnestroom. Volgens de meting van het PLC ruis op het net is er een storing waargenomen die de communicatie van de gateway met de micro-omvormers verstoorden, volgens hun. Dat moest het probleem zijn! Helaas was de lijnfilter die het probleem zou moeten oplossen €500.. Jammer maar als het probleem oplost, dan moet dat maar..
Maar helaas, na installatie nog steeds geen zonnestroom.

Ik had inmiddels al een nieuwe micro-omvormer gekocht...had ik een vermoedendat alle 15 micro-omvormers waren doorgebrand...maar dat was onmogelijk volgens de installateur..
Ze waren al van plan om weg te gaan na de 10e (?)
keer ..weer de fout niet gevonden , dan toch maar even de nieuwe micro-omvormer proberen...
En zie daar..hij doet het! Conclusie : alle 15 micro-omvormers stuk.. hoe is het mogelijk!

Na twee weken kwamen de nieuwe micro-omvormers
Gebeld en gezegd dat ze binnen waren gekomen.
Het was de bedoeling dat ze de kapotte omvormers gingen vervangen.

Toch maar zelf beginnen met vervangen..

Ze zouden de omvormers gaan vervangen..De eerste afspraak dat ze langs komen had ik al 7 van 15 vervangen.. kon je makkelijk bij op het platdak. Echter de overige 8 panelen die op het andere kant van schuindak was lastig.
Installateur kwam niet opdagen..laat niets van zich horen.. bellen dus..we komen er zo aan ...wou je net bellen..Ok tot straks...mooi niet tot straks. Morgen

Morgen dus niet volgens afspraak..dus weer bellen..." wacht op de collega, dan komen we jou kant op.
Had er inmiddels alweer twee vervangen..
Hij komt weer niet opdagen.

Bel ik hem weer begint ie weer geld te zeuren.

De eerste keer zat ie te zeuren ovrr geld was dat ie te weinig verdient had... Goed geef hem €300 extra...hij was inmiddels al 3x langsgeweest...Vooruit..
Had hem gevraagd om nog wat onderdelen te kopen voor de tweede hands gateway en relais van marktplaats. Die had ie gekocht, dus betalen met een tikkie. €170.
aar die heeft ie niet geïnstalleerd...ze waren te groot...hij heeft de verkeerde besteld...en weer meegenomen!
Tig x vragen..uiteindelijk de goede onderdelen zelf kocht voor €150 en geïnstalleerd
De tweede keer dat ie om geld zat te zeuren was hierna

Zo vaak langs geweest..bla bla..
Ok als je bij wilt verdienen..wat vraag voor je voor instaleren van 3 extra zonnepanelen?? €1500 ..

Daar heb toch maar van afgezien. Die gaat ik zelf instaleren. Scheelt €900 ..

Hij heeft nog een x om geld zitten te zeuren..

Om het verhaal af te ronden heb ik hem WhatsApp gestuurd dat ik de laatste vier zelf ook wel doe..!!

Alles perfect nu!

Abdoel doet die werk nu al drie jaar..Waarschijnlijk heeft eerst voor iemand anders gewerkt..en besloot om zelf verder te gaan, na constateren dat het best wel makkelijk is om zonnepanelen te installeren..Dat is het ook..

Al met al 6 weken later, op 27 mei, eindelijk alles werkende..

Nu ben ik wel best wel handig en heb alles zelf gemaakt, maar wat als je dat niet kon?

Het nivo van een installateur die niet weet wat een kooi van Farraday is, is niet bijster hoog.

Koste me €1000 euro extra plus €200 aan inkomsten gemist in 6 top zonne weken.
Vandaag 40 kW opbrengst

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Electro-klus

In de ochtend melding gemaakt om een elecrto-klus te doen, om 13.00 uur was de klus geklaard !
Snel gedaan, prima vakmanschap, alles keurig in orde.
Voorbeeldig personeel ! (zeer vriendelijk en voorkomend). Belachelijk lage kosten.
Al met al, bij een volgende klus weet ik wie ik moet bellen. Mannen, mijn dank. Daan.

2025幎11月12日
自発的なレビュヌ